הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני משתגע כבר....לא יודע למה להאמין.

HaruHaru

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
0
70
0
עשיתי SS שלושה חודשים עליתי 4-5 קילו ומשקלי עבודה ממוצעים(סקוואט 75, דדליפט 85)
לפני שבוע הגיע אלינו מאמן חדש למכון והוא שונה, לא כמו כל הליצנים שם.(הוא מכיר את התכנית SS, ויודע את החשיבות של התרגילים המורכבים)
הוא בדק את הסקוואט והדדליפט שלי ותיקן כמה דברים קטנים.
היום דיברתי אתו בסוף האימון 40 דקות בערך ואני ממש מצטער שלא הקלטתי את השיחה כדי להעלות לפה ולהשמיע לכם.
הוא אמר לי דבר כזה:
"היום בכל הפורומים ובכל אתרי האינטרנט ממליצים לקבל בסיס של כוח ורק אחרי זה לעבור לתוכנית AB אני רוצה להגיד לך שזה
המיתוס הכי גדול שקיים, זה בולשיט"
לפי מה שהוא הסביר, לעבוד חמש חזרות בתחילת האימונים זה לא חכם מפני שגם אם הטכניקה טובה עדיין יש שחיקה של המפרקים וחבל.
עדיף לעשות תכנית של היפרטרופיה, להגיע למשקל נורמלי, ואז אחרי זה במידה ואתה רוצה להשתפר בכוח תעבור לתכנית של חמש חזרות.
הוא עוסק בתחום 25 שנה, וכל מתאמן שהיה לו עבד בתכנית עם 8-10-12 חזרות, וגדל והתפתח טוב מאוד.
הוא אמר לי:
"בודיבילדרים שעובדים בנפח מטורף, ומשקלים גבוהים מאוד לא חזקים?זה בולשיט, אני הייתי בודיבילדר תקופה ארוכה ופעם אחת
היתחרתי כפאוורליפטר ללא אימונים מתאימים והבנץ' שלי היה 210 קילו."
האמת כשאני חושב על זה, יש אצלנו 4-5 אנשים שעובדים בטווח של ה 5 חזרות ועושים רק פאוורליפטינג ולאף אחד מהם אין גוף שנראה בנוי ומפותח.
אולי יש להם משקלים מטורפים אבל גוף שבנוי יפה אין להם, הם נראים יותר כמו אנשים רגילים שלא מתאמנים,עם גוף ממוצע.
ואני לא בטוח שזה קשור רק לחיטוב.
דווקא כל האנשים שעושים את התכניות הרגילות נראים כמו מפלצות, אז אני לא יודע מה לחשוב כבר.
וזה בדיוק מה שהוא אמר לי: "כך שני אנשים, אחד עובד בתכנית כוח והשני בנאדם רגיל,אחד שלא מתאמן אפילו, אתה לא תראה הבדל גדול במיוחד"
בתכלס הדברים שהוא אמר נשמעו לי מאוד הגיוניים, הוא דיבר לעניין, דיבר על החשיבות של התרגילים המורכבים, על התזונה.
הוא הציע לי בעיקר לעלות ל 8-10-12 חזרות,ולעשות דבר כזה:
אימון ראשון: רגליים+יד קדמית/אחורית, אימון שני כתף/חזה, אימון שלישי: גב.
בשילוב של תרגילים מורכבים כמובן.
אז עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי את התכנית הזאת שהרבה המליצו עליה:

Monday: Pulling (Back/Biceps/Deadlift)
- Deadlifts (3 sets)
- Chins (3 sets)
- One-Arm Dumbbell Rows (2 sets)
- Close Grip Pulldowns (2 sets)
- Barbell Curls (2 sets)
- Hammer Curls (1 set)

Wednesday: Pushing (Chest/Shoulders/Triceps)
- Flat Dumbbell Bench Press (3 Sets)
- Incline Barbell Bench Press (2 sets)
- Dips (2 sets)
- Seated Dumbbell Military Press (3 sets)
- Overhead Dumbbell Extension (2 sets)
- Side Laterals (2 sets)
- Pushdowns (2 sets)
- Cable Crossover / Pec Deck (1 set)

Friday: Lower Body (Legs)
- Squats (4 sets)
- Strait Leg Deadlifts (2 sets)
- Walking Lunges (2 sets)
- Leg Curl / Feet High Leg Press Superset (2 sets)
- Calf Raises (3 sets)

For initial compound movement in each workout I generally work in the 3-5 rep range. For the next compound movement I typically go with 5-8 reps, and then I finish the rest of the workout (accessory/isolation movements) in the 8-12 rep range.

On some of the smaller muscle groups (deltoids, biceps, triceps) I will generally perform drop sets.

מה אתם אומרים?לעבור לתכנית הזאת לחודש-חודשיים ולראות איך זה הולך?

הוא שוקל 55 , נגיד עכשיו 60 , בשבילו להגיעה עכשיו למשקלים שלו זה בסדר גמור , לא בשמיים אבל יחסית בסדר גמור
אני לא מבין איך אתה בכלל פותח בכלל פה על מאמן , במיוחד שפרט אולי להערה שלו על הבירכיים הוא נראה דווקא אחד שמבין בנוסף יכול מאוד להיות שפותח האשכול לא הבין אותו נכון
לגבי לעלות 10-20 קילו ב SS ב 3 חודשיים ? אתה צוחק כנראה אתה לא יודע מה אתה מדבר, הוא היה צריך לעלות כ 2 קילו לחודש שזה 6 , הוא סה"כ עלה קילו פחות שזה בסדר גמור וזה אפילו בטח יצא לו מסה יותר נקיה
לפי ההתקדמות שלו אני דיי בטוח שהוא יושן אוכל עולה במשקלי עבודה ובטח שאוכל

אתה בן 14 שמקבל ייעוץ אישי , אין לך באמת עדיין ידע וניסיון תפסיק להשמיץ ישר אנשים אחרים ולצעוק SS בכל מקום

לפותח האשכול תנסה עכשיו ל3 חודש את התוכנית שהצעתה נראת בסדר גמור
ותראה לאחר ה 3 חודש מה נתן לך יותר תוצאות ומה אהבתה יותר
1. כי הערה על הברכיים מיותרת, חוץ מזה שזה נשמע שהוא חרטטן לא קטן, כמו שאמרו פה- 210 בארץ? אישית לא ראיתי, ובמיוחד לא בילדר שלוחץ כל כך הרבה.
קאי גרין, מתאמן המון זמן, עם סטרואידים וברמה מטורפת לחץ 225 ל-3 (אני מאמין שהוא מסוגל ל-250 - 260 אם לא היה באמצע אימון) עם עזרה מהספוטר ברמה בינונית. אז איך לעזאזל בילדר לא מוכר מישראל לוחץ אולי הכי הרבה בארץ בזמן שאחד מהגדולים בעולם לוחץ סכום גבוה במעט?
2. תראה בנעוץ של מתחילים בתזונה ואימונים- בחור העלה 19 ק"ג או 20 ק"ג, כמעט ורק שריר ב-4 חודשים.
3. היעוץ מעולה ועדיף על עבודה לבד. אין לי בעיה לבנות תפריט וללכת לבד, אבל יש ביעוץ הרבה יותר יעילות- תפריט מגוון, כמה אפשרויות לכל ארוחה, הם בונים לי בלי שאתחרפן עם בנייה, התוכנית מותאמת אישית מאנשים שמבינים הרבה יותר ממך ומרוב הפורום (מאסטר משה), אז כן- לא רואה סיבה לא לקבל יעוץ אישי. אוכל לעשות זאת לבד אבל זה הרבה פחות טעים, יעיל ובכללי פחות טוב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
1. כי הערה על הברכיים מיותרת, חוץ מזה שזה נשמע שהוא חרטטן לא קטן, כמו שאמרו פה- 210 בארץ? אישית לא ראיתי, ובמיוחד לא בילדר שלוחץ כל כך הרבה.
קאי גרין, מתאמן המון זמן, עם סטרואידים וברמה מטורפת לחץ 225 ל-3 (אני מאמין שהוא מסוגל ל-250 - 260 אם לא היה באמצע אימון) עם עזרה מהספוטר ברמה בינונית. אז איך לעזאזל בילדר לא מוכר מישראל לוחץ אולי הכי הרבה בארץ בזמן שאחד מהגדולים בעולם לוחץ סכום גבוה במעט?
2. תראה בנעוץ של מתחילים בתזונה ואימונים- בחור העלה 19 ק"ג או 20 ק"ג, כמעט ורק שריר ב-4 חודשים.
3. היעוץ מעולה ועדיף על עבודה לבד. אין לי בעיה לבנות תפריט וללכת לבד, אבל יש ביעוץ הרבה יותר יעילות- תפריט מגוון, כמה אפשרויות לכל ארוחה, הם בונים לי בלי שאתחרפן עם בנייה, התוכנית מותאמת אישית מאנשים שמבינים הרבה יותר ממך ומרוב הפורום (מאסטר משה), אז כן- לא רואה סיבה לא לקבל יעוץ אישי. אוכל לעשות זאת לבד אבל זה הרבה פחות טעים, יעיל ובכללי פחות טוב

אל תתרגש ממנו.
מדובר בבן אדם שאומר למתאמן מתחיל לנסות תוכנית ל3 חודשים ולבדוק אם היא טובה (רמז: בSS אתה יודע שהיא טובה תוך שבועיים שלושה כשאתה כבר מרים יותר מ90% מהאנשים ב90% מהמכונים. רמז נוסף: התקדמות של מתאמן מתחיל ממש, אבל ממש לא אמורה להתרחש או להמדד ב3 חודשים. גג בשלושה ימים. מאימון לאימון).

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אל תתרגש ממנו.
מדובר בבן אדם שאומר למתאמן מתחיל לנסות תוכנית ל3 חודשים ולבדוק אם היא טובה (רמז: בSS אתה יודע שהיא טובה תוך שבועיים שלושה כשאתה כבר מרים יותר מ90% מהאנשים ב90% מהמכונים. רמז נוסף: התקדמות של מתאמן מתחיל ממש, אבל ממש לא אמורה להתרחש או להמדד ב3 חודשים. גג בשלושה ימים. מאימון לאימון).

הבחור רשם שהוא עשה SS 3 חודש , הוא הביא תוכנית דיי בסדר ואם לדעתו הוא חושב שהיא תיהיה יותר טובה למה שהוא לא ינסה אותה בעצמו
ולגבי התקדמות הבחור רוצה לראות תוצאות על הגוף, אם הוא חושב שאולי כדאי לו לנסות לעשות מפוצל שינסה , שום דבר רע לא יקרה מזה
אולי הוא יבין ש SS היה לו יותר טוב אולי לא אבל זה תלוי בו ובמה שהוא אהב יותר והתחבר אליו יותר

1.עוד פעם יכול מאוד להיות שהבחור לא בדיוק הבין למה הוא מתכוון (גם לי זה נשמע לא הגיוני ) , בנוסף יכול מאוד להיות שהמאמן התשמש בסטרואידים לגבי המשקל שהוא הרים אין לי ידע בנושא אז אני לא יגיב
2.אין לי כוח לחפש לבד אבל אם זה נכון זה נדיר מאוד, ללא סטרואידים קשה לעלות מעל 15 קילו בשנה לבן אדם ממוצע
3.לא זילזלתי בייעוץ, ראיתי פה כמה תוצאות ואני בטוח שהם עושים עבודה נהדרת
הבעיה בגישה שלך ובדרך שאתה מייעץ, אתה פשוט רושם תעשה ככה וככה מתחיל לזלזל בכל מי שחושב אחרת או עושה אחרת , בלי קצת להגדיל ראש (בצבא תלמד מה זה)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
1.עוד פעם יכול מאוד להיות שהבחור לא בדיוק הבין למה הוא מתכוון (גם לי זה נשמע לא הגיוני ) , בנוסף יכול מאוד להיות שהמאמן התשמש בסטרואידים לגבי המשקל שהוא הרים אין לי ידע בנושא אז אני לא יגיב
2.אין לי כוח לחפש לבד אבל אם זה נכון זה נדיר מאוד, ללא סטרואידים קשה לעלות מעל 15 קילו בשנה לבן אדם ממוצע
הבעיה בגישה שלך ובדרך שאתה מייעץ, אתה פשוט רושם תעשה ככה וככה מתחיל לזלזל בכל מי שחושב אחרת או עושה אחרת , בלי קצת להגדיל ראש (בצבא תלמד מה זה)
1. קשה לי להאמין. אם הוא היה ברמה כזו היינו רואים אותו באולימפיה והפורום היה שומע עליו, לא סתם אלמוני בחדר כושר.
2. http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7173&p=88071&viewfull=1#post88071
זה ב-8 חודשים, והנה המקור (19 ב-4):
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7173
הכי למעלה
3. אשים לב לזה, אבל כל פעם שהמלצתי על SS, לא זרקתי את זה סתם- 2 שורות למעלה יש לך אשכול עם מלא לפני ואחרי מעולים של SS. שיתחילו SS, יצברו הרבה כוח ונפח, ומשם יחליטו. נפח יהיה להם יותר מכמעט כל התוכניות AB/FBW שימצאו ויעשו, אז אין ספק שזה משתלם- גם להיות עם סקוואט פי 2 ומעלה מבן אדם ממוצע וגם לקבל אחלה נפח.

הבחור רשם שהוא עשה SS 3 חודש , הוא הביא תוכנית דיי בסדר ואם לדעתו הוא חושב שהיא תיהיה יותר טובה למה שהוא לא ינסה אותה בעצמו
ולגבי התקדמות הבחור רוצה לראות תוצאות על הגוף, אם הוא חושב שאולי כדאי לו לנסות לעשות מפוצל שינסה , שום דבר רע לא יקרה מזה
אולי הוא יבין ש SS היה לו יותר טוב אולי לא אבל זה תלוי בו ובמה שהוא אהב יותר והתחבר אליו יותר
מי שעשה SS במשך שלושה חודשים ולא קיבל תוצאות הרבה יותר טובות משאר התוכניות, לא עשה SS. וכשאני אומר SS אני כולל את כל המרכיבים של התוכנית. זה כולל טכניקה לפי הספר, תזונה לפי הספר, שינה לפי הספר, התקדמות לפי הספר.
1. עם סטרואידים בלי סטרואידים - אני לא חוזר בי מטענתי בלי שיוכח אחרת. אני לא מאמין.
2. לא קיים מספר כזה. לשחיף ששוקל 40 קילו על 1.70 מ' זה יהיה כישלון לא לעלות 15 קילו בשנה. לרוני קולמן לעלות 15 קילו בשנה זה לא אפשרי.
3. בצבא הוא ילמד להגדיל ראש? הצחקת אותי. בצבא הוא ילמד לעשות חצי עבודה, להתחמק ממטלות, לישון עוד שעה בבוקר על חשבון המערכת, להוציא גימלים, לשקר עם אליבי, לברוח מעונשים וכו'.

מי שעשה SS במשך שלושה חודשים ולא קיבל תוצאות הרבה יותר טובות משאר התוכניות, לא עשה SS. וכשאני אומר SS אני כולל את כל המרכיבים של התוכנית. זה כולל טכניקה לפי הספר, תזונה לפי הספר, שינה לפי הספר, התקדמות לפי הספר.

1. עם סטרואידים בלי סטרואידים - אני לא חוזר בי מטענתי בלי שיוכח אחרת. אני לא מאמין.
2. לא קיים מספר כזה. לשחיף ששוקל 40 קילו על 1.70 מ' זה יהיה כישלון לא לעלות 15 קילו בשנה. לרוני קולמן לעלות 15 קילו בשנה זה לא אפשרי.
3. בצבא הוא ילמד להגדיל ראש? הצחקת אותי. בצבא הוא ילמד לעשות חצי עבודה, להתחמק ממטלות, לישון עוד שעה בבוקר על חשבון המערכת, להוציא גימלים, לשקר עם אליבי, לברוח מעונשים וכו'.

1,2 אין לי עוד להוסיף
3.תלוי איפה הוא יהיה ואיך הוא כבן אדם נצנצן או לא, אצלי זה לא היה ככה

1. קשה לי להאמין. אם הוא היה ברמה כזו היינו רואים אותו באולימפיה והפורום היה שומע עליו, לא סתם אלמוני בחדר כושר.
2. http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7173&p=88071&viewfull=1#post88071
זה ב-8 חודשים, והנה המקור (19 ב-4):
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7173
הכי למעלה
3. אשים לב לזה, אבל כל פעם שהמלצתי על SS, לא זרקתי את זה סתם- 2 שורות למעלה יש לך אשכול עם מלא לפני ואחרי מעולים של SS. שיתחילו SS, יצברו הרבה כוח ונפח, ומשם יחליטו. נפח יהיה להם יותר מכמעט כל התוכניות AB/FBW שימצאו ויעשו, אז אין ספק שזה משתלם- גם להיות עם סקוואט פי 2 ומעלה מבן אדם ממוצע וגם לקבל אחלה נפח.

זה לא 20 קילו נקי , חלק מזה זה שומן נוזלים וגליקוגן , ויש מצב שהוא התאמן לפני ולכן העליה היא יותר מהירה ("זיכרון של שריר") ויכול להיות שיש לו גנטיקה מעולה , אבל עדיין אני לא מאמין שהוא צבר יותר מ 10 קילו שריר שם ב 8 חודש האלו

1,2 אין לי עוד להוסיף
3.תלוי איפה הוא יהיה ואיך הוא כבן אדם נצנצן או לא, אצלי זה לא היה ככה
3. בכל מקום זה מה שהמערכת תשדל אותך לעשות
במקומות האיכותיים אתה פשוט לא תשאר אם תתכופף לפי איך שהמערכת מאלצת אותך
ואם אתה כזה אז אל תספר לי שזה משהו שלמדת בצבא

im in england now so I dont have hebrew in my kayboard but im going to explain this in english

the absolute best way to grow and fast is build a periodization workout program where you use more whight every certine amount of time and while doing that you need to work in 5-20 repetitions and use a fair amout on volume sorry for my english i know its a bit rusty but i did my best

• פותח/ת השרשור
לכל אלה שאמרו שהמאמן חרטטן אני לא יכול להגיד על זה כלום כי הוא מאמן חדש ואני לא כל כך מכיר אותו, אבל לפי מה שנראה לי לא הגיוני
שהוא ישקר לאיזה מתאמן שהוא בכלל לא מכיר. ובכללי הוא לא נראה לי טיפוס שצריך לעשות רושם על מישהו.
הוא גם אמר לי שהוא עושה סקוואט עם 310 קילו אם זה משנה משהו.
אני אשמח עם תתנו ביקורות בונה לתכנית שרשמתי. אני אתחיל אותה מחר ועוד חודש חודשיים אני אפרסם תוצאות.

תודה לכולם על התגובות.

לכל אלה שאמרו שהמאמן חרטטן אני לא יכול להגיד על זה כלום כי הוא מאמן חדש ואני לא כל כך מכיר אותו, אבל לפי מה שנראה לי לא הגיוני
שהוא ישקר לאיזה מתאמן שהוא בכלל לא מכיר. ובכללי הוא לא נראה לי טיפוס שצריך לעשות רושם על מישהו.
הוא גם אמר לי שהוא עושה סקוואט עם 310 קילו אם זה משנה משהו.
אני אשמח עם תתנו ביקורות בונה לתכנית שרשמתי. אני אתחיל אותה מחר ועוד חודש חודשיים אני אפרסם תוצאות.

תודה לכולם על התגובות.
קבל חדשות מזעזעות:
1. הוא לא עושה בנץ' 210
2. הוא לא עושה סקוואט 310
3. הוא לא משקר לך, הוא פשוט טועה
4. התוכנית לא טובה
im in england now so I dont have hebrew in my kayboard but im going to explain this in english

the absolute best way to grow and fast is build a periodization workout program where you use more whight every certine amount of time and while doing that you need to work in 5-20 repetitions and use a fair amout on volume sorry for my english i know its a bit rusty but i did my best
פריודיזציה למתאמן מתחיל?
20 חזרות למתאמן מתחיל?
מצטער, לא קונה את זה.

קודם כל, גם אם יש לו טיפה ידע הוא ליצן.
הגוף נהרס מ-5 חזרות בהתחלה (דה פאקק ומ-8 באותה דרגת קושי לא?) ואם אתה מתאמן טיפה לא קורה כלום? חרטא.
בכל מקרה- ב-3 חודשי SS היית אמור לעלות 10 ק"ג - 20 ק"ג ולהגיע לסביבות ה-100 ק"ג סקוואט לפחות (+-10KG) ויחס דומה עם דדליפט.
תתחיל:
1. לישון טוב
2. להתאמן חזק כולל חימום והתקדמות קבועה של 5 ק"ג מאימון לאימון בסקוואט, 10 בדדליפט ו-2.5 ק"ג בכל השאר
3. לאכול טוב (אבל לא יותר מדי)
תראה איך אתה תקבל אחלה גוף וגם 120 ק"ג ~ סקוואט
אם היית מנסה קצת לנתח את מה שהמאמן אמר (והוא בטח אמר את זה נכון, הבחור בטח שמע את זה קצת שונה)
הוא התכוון לזה שב-RM נמוך יש דחיסות ולחץ גדול על השלד והמפרקים .

קודם כל, גם אם יש לו טיפה ידע הוא ליצן.
הגוף נהרס מ-5 חזרות בהתחלה (דה פאקק ומ-8 באותה דרגת קושי לא?) ואם אתה מתאמן טיפה לא קורה כלום? חרטא.
בכל מקרה- ב-3 חודשי SS היית אמור לעלות 10 ק"ג - 20 ק"ג ולהגיע לסביבות ה-100 ק"ג סקוואט לפחות (+-10KG) ויחס דומה עם דדליפט.
תתחיל:
1. לישון טוב
2. להתאמן חזק כולל חימום והתקדמות קבועה של 5 ק"ג מאימון לאימון בסקוואט, 10 בדדליפט ו-2.5 ק"ג בכל השאר
3. לאכול טוב (אבל לא יותר מדי)
תראה איך אתה תקבל אחלה גוף וגם 120 ק"ג ~ סקוואט

אתה מחשיב את עצמך כאחד עם יותר ידע על סמך זה שקראת כמה מאמרים באתר פיתוח גוף חובב?

• פותח/ת השרשור
קבל חדשות מזעזעות:
1. הוא לא עושה בנץ' 210
4. התוכנית לא טובה

פריודיזציה למתאמן מתחיל?
20 חזרות למתאמן מתחיל?
מצטער, לא קונה את זה.

אני דיי בטוח שהמאמן לא "טעה", בודיבילדר ש25 שנה בתחום לא טועה ששואלים אותו מה המשקלי עבודה שלו.
אם הוא חרטט?עוד פעם, אני לא מכיר אותו מספיק טוב, אבל איזה אינטרס יש לו לחרטט?
ואם אתה אומר על תכנית שהיא לא טובה לפחות תסביר למה....
אם אין לך תוכן בתגובה שיתרום עדיף שלא תגיב בכלל.

קבל חדשות מזעזעות:
1. הוא לא עושה בנץ' 210
4. התוכנית לא טובה

פריודיזציה למתאמן מתחיל?
20 חזרות למתאמן מתחיל?
מצטער, לא קונה את זה.

when doing periodization you dont have to progress onec a monthe you can make progress onces a week and a half or any time priod that you like it depands on how you build it up

אני דיי בטוח שהמאמן לא "טעה", בודיבילדר ש25 שנה בתחום לא טועה ששואלים אותו מה המשקלי עבודה שלו.
אם הוא חרטט?עוד פעם, אני לא מכיר אותו מספיק טוב, אבל איזה אינטרס יש לו לחרטט?
ואם אתה אומר על תכנית שהיא לא טובה לפחות תסביר למה....
אם אין לך תוכן בתגובה שיתרום עדיף שלא תגיב בכלל.
כשאמרתי שהוא טעה התכוונתי באיך להתאמן
לגביי המשקל שהוא אמר לך, בנץ' 210 וסקוואט 310 כן, כמו שאמרתי, אני שם את הכבוד הגדול, חסר התקדים והאינסופי שלי על זה שהוא שיקר.
האינטרס שלו לחרטט הוא בשביל שתחזיק ממנו, כי בילדרים חיים את זה. אבל זה רק ניחוש ועל זה אני לא שם את הכבוד האינסופי שלי
יש מלא סיבות לחרטט
ולגביי למה התוכנית לא טובה תראה מה הגבתי כאן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=37264

when doing periodization you dont have to progress onec a monthe you can make progress onces a week and a half or any time priod that you like it depands on how you build it up
אז ככה,
א. אני לא מקבל את הרעיון של להתקדם משבוע לשבוע כשאפשר מאימון לאימון.
ב. פריודיזציה לא טובה למתאמן מתחיל בכל מקרה. הגוף שלו עוד לא הסתגל לנפח ועצימות בצורה מספיק טובה בשביל להתאושש מבלוק של נפח (לא משנה אם זה יום שבוע או חודש). בלוק כזה של נפח מכניס אותו כמעט בוודאות לאימון יתר. נכון, מתאוששים מאימון יתר, זה לא לנצח, ובשביל מתאמן מתחיל זה באמת יהיה טווח זמן קצר מאוד כי הוא לא יכול להביא את הגוף לסטרס גדול. מצטער, זה פשוט לא נדרש על מנת להתקדם. לא בשלב הNovice.
אני פשוט לא מבין למה להוסיף לסקוואט 2.5-5 קילו בשבוע במקום 15 בשבוע.

עשיתי SS שלושה חודשים עליתי 4-5 קילו ומשקלי עבודה ממוצעים(סקוואט 75, דדליפט 85)

לשלושה חודשים הייתי אומר שלא כלכך ממשת את התוכנית והמשקלי עבודה שלך בעייני לא ממוצעים (הדדליפט שלי עומד על 160, והסקוואט על 115 ובעייני המשקלים שלי ממוצעים) אבל זה לא הכי רלוונטי כי אם אתה חושב שמיצית את התכנית ובא לך לתת לתוכנית שהוא הביא לך צאנס אז למה לא ?
רק ככה תדע מה טוב בשבילך ומשרת את המטרות שאתה רוצה, תנסה דברים תשתפשש פה ושם, אין מאוחר מדיי, רק תתאמן חזק ותאכל מה שאתה צריך בכל אשר תבחר 😃 בהצלחה.

אתה מחשיב את עצמך כאחד עם יותר ידע על סמך זה שקראת כמה מאמרים באתר פיתוח גוף חובב?
מה יש'ך אחי, אני קראתי את המאמרים בקילוגרם ונהייתי פרופסור לפיתוח גוף! כל המאמנים בארץ ליצנים הם לא יודעים כלום!
כשאמרתי שהוא טעה התכוונתי באיך להתאמן
לגביי המשקל שהוא אמר לך, בנץ' 210 וסקוואט 310 כן, כמו שאמרתי, אני שם את הכבוד הגדול, חסר התקדים והאינסופי שלי על זה שהוא שיקר.
האינטרס שלו לחרטט הוא בשביל שתחזיק ממנו, כי בילדרים חיים את זה. אבל זה רק ניחוש ועל זה אני לא שם את הכבוד האינסופי שלי
יש מלא סיבות לחרטט
ולגביי למה התוכנית לא טובה תראה מה הגבתי כאן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=37264

אז ככה,
א. אני לא מקבל את הרעיון של להתקדם משבוע לשבוע כשאפשר מאימון לאימון.
ב. פריודיזציה לא טובה למתאמן מתחיל בכל מקרה. הגוף שלו עוד לא הסתגל לנפח ועצימות בצורה מספיק טובה בשביל להתאושש מבלוק של נפח (לא משנה אם זה יום שבוע או חודש). בלוק כזה של נפח מכניס אותו כמעט בוודאות לאימון יתר. נכון, מתאוששים מאימון יתר, זה לא לנצח, ובשביל מתאמן מתחיל זה באמת יהיה טווח זמן קצר מאוד כי הוא לא יכול להביא את הגוף לסטרס גדול. מצטער, זה פשוט לא נדרש על מנת להתקדם. לא בשלב הNovice.
אני פשוט לא מבין למה להוסיף לסקוואט 2.5-5 קילו בשבוע במקום 15 בשבוע.
1. אני דיי בטוח שהכבוד הגדול, חסר תקדים ואין סופי שלך כאן למעשה לא קיים, ואף אחד לא ישים עליו אם גם יוצא שהוא לא שיקר.
2. אתה לא יודע אם זה בילדר לא מוכר, אולי פותח האשכול לא מכיר אותו אבל לך תדע מסתבר שזה אחד מאוד מכור בתחום וכן, הבנץ שלו הוא 200.
3. בFBW ההתקדמות תהיה מאימון לאימון, עם טווח חזרות נורמלי. זה לא מצדיק תכנית כוח.
4. בגלל זה נותנים למתחיל נפח ברמה מאוד קטנה (פיצול לשתי סוגים של אימונים, שני שרירים גדולים באימון) כדי שהגוף שלו יוכל להתאושש בצורה נכונה.
5. אם כל אחד שהיה עושה SS מוסיף 15 לסקוואט בשבוע, הסקוואט שלו היה צריך להיות תוך חודשיים כבר 150 קילו.
6. אין לך את הזכות לקבוע למישהו שאתה "לא מקבל" משהו מסוים בנוגע לפיתוח גוף. ראיתי איך אתה נראה, ובשיא הרצינות? בחיים לא הייתי מנחש שאתה מתאמן. אז בוא נגיד שלתת למישהו עצה על פיתוח גוף ממישהו ממך, זה לא העצה הכי חכמה שיש. 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית