ייעוץ בטא אלאניין

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
קראתי פה קצת על התוסף והבנתי שלפני אימונים הוא מצוין ונותן קיק. ראיתי אותו בארץ במחיר שנראה לי דיי סביר http://www.vitamin4less.co.il/shop/scripts/prodView.asp?idproduct=3575
האם התוסף באמת עוזר? בימים ללא אימונים איך אמורים לצרוך אותו? חוץ ממרץ לפני אימון מה עוד הוא נותן"?

• פותח/ת השרשור
הוא טוב לאינטרוויאלים ולאימונים עם פרק זמן מנוחה קצר בין סט לסט אם אתה לא עושה את אחד מהשניים וותר עליו.
שכחתי לשאול איזה תוסף אפשר לקחת בנוסף לקפאין בשביל אנרגייה?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
ל-טירוזין בסך הכל מאריך את ההשפעה של הקפאין לא מביא עוד אנרגייה.
זה בדיוק ההפך ממה שאני צריך , אני ממש רגיש לקפאין אם אני לוקח 400 מ"ג לפני אימון אני יכול לשכוח מלישון כמו שצריך בלילה

זה בדיוק ההפך ממה שאני צריך , אני ממש רגיש לקפאין אם אני לוקח 400 מ"ג לפני אימון אני יכול לשכוח מלישון כמו שצריך בלילה
לי אישית הכדורים של הויטמין C של ה1000 מ"ג , לא שחרור מושהה פשוט עשו פלאים, הוספתי את זה לקפאין ובאמת שזה אחד הדברים שיותר עזרו לי.

• פותח/ת השרשור
לי אישית הכדורים של הויטמין C של ה1000 מ"ג , לא שחרור מושהה פשוט עשו פלאים, הוספתי את זה לקפאין ובאמת שזה אחד הדברים שיותר עזרו לי.
אתה לוקח את זה עם הקפאין לפני אימון? אם יש לי קפסולה של שחרור מהיר זה לא יעזור?

• פותח/ת השרשור
כן עם הקפאין על בטן ריקה , אתה מתכוון שחרור מושהה או מהיר? מהיר זה טוב , כמה מ״ג כל כדור?
במקרה יש לי בבית כדורים, לא כתוב עליהם שחרור מושהה אז אני מאמין שהם מהיר כל כדור 500 מ"ג.

נערך לאחרונה:
התכוונתי למשהו בנסוף לקפאין יש לי כדורים של פרולאב
אמרת שאתה כמעט לא מצליח להרדם שאתה לוקח אותם
נסה אז קפה שחור.
הרבה חוטפים את זה מהקפאין של פרולב..אמנם זה עוזר באימונים אבל בלילה אחרי זה יש בלאגן

הייתי מסתמך עליו המון.אבל התחלתי לקחת אותו רק באירועים חריגים

• פותח/ת השרשור
אז אין איזשהו תוסף שיכול לעזור מלבד קפאין? או תוסף שאפשר לשלב עם הקפאין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית