עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מושך עם הידיים (נראה כמו Reverse Curls, זו גם הסיבה שאתה תופס עם מרפקים למטה - אתה לא יכול להרפות את הידיים בגלל שאתה משתמש בהן למשוך), מוט רחוק מהגוף, תופס עם ברכיים כמעט נעולות וגב נוטה קיצונית אחורה - אני הייתי עובר למשיכות מתליה בשביל להרגיל את עצמך להפסיק להשתמש בידיים.
תודה רבה, אני יעבוד על זה באימון הבא ויפרסם לביקורת.
לגבי הידיים, אתה לא חושב שזה בעיית גמישות? כי אני לא מצליח להיות עם מרפקים למעלה בלי שהכפות ידיים שלי בצוואר.
הייתי אומר לך לעשות קודם איזה שבוע שבועיים של פרונט סקוואטים ומישכות קלין כדי שתעבוד על הכניסה של המרפקים מתחת למוט על ידי פרונט סקואט ומשיכות קלין כדי להרגיש את התנועה עד ההתפוצצות יותר טוב ושלא תקפל את המרפקים. חוץ מזה כשאתה תופס את המוט אל תנעל את הברכיים ואל תישען אחורה, תוציא את החזה יותר החוצה( על זה אתה תעבוד על ידי פרונט סקוואט).
אני חושב שכדאי שתעשה שבוע ככה עם פרונט סקוואט ומשיכות קלין ואז תעלה סרטון חדש של פוואר קלין
אתה יכול להתאמן ולשפר את הגמישות של המפרק בראק כשאין משקל על המוט. אתה יכול גם לשחרר את הזרת בשביל שתוכל להרים את המרפקים יותר גבוה.
קצת קשה לראות מהסרטונים אבל אני מניח שאתה ממשיך להחזיק את המוט למעלה עם הבוהן מעל האצבעות - תשחרר את האחיזה, ואם אתה יכול לעבור לאחיזת מנעול (Hook grip) מה טוב.
בנוסף, כמו שארטמיי אמר, אתה לא מסיים את המשיכה - אבל לי מה שהכי הפריע זה הReverse Curl.