סרטון טכניקה Power Clean 50kg

eladmica

משתמש מתחיל
78
7
נק' מוניטין:
406
78
7
אני לא מצליח לתפוס עם מרפקים למעלה (אני חושב שבגלל שאני מאד לא גמיש), ככה שיוצא שאני תופס עם מרפקים למטה, יהיה עם זה בעיה במשקלים גבוהים יותר?

סט 3#:

סט 4#:

סט 5#:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מושך עם הידיים (נראה כמו Reverse Curls, זו גם הסיבה שאתה תופס עם מרפקים למטה - אתה לא יכול להרפות את הידיים בגלל שאתה משתמש בהן למשוך), מוט רחוק מהגוף, תופס עם ברכיים כמעט נעולות וגב נוטה קיצונית אחורה - אני הייתי עובר למשיכות מתליה בשביל להרגיל את עצמך להפסיק להשתמש בידיים.

• פותח/ת השרשור
מושך עם הידיים (נראה כמו Reverse Curls, זו גם הסיבה שאתה תופס עם מרפקים למטה - אתה לא יכול להרפות את הידיים בגלל שאתה משתמש בהן למשוך), מוט רחוק מהגוף, תופס עם ברכיים כמעט נעולות וגב נוטה קיצונית אחורה - אני הייתי עובר למשיכות מתליה בשביל להרגיל את עצמך להפסיק להשתמש בידיים.

תודה רבה, אני יעבוד על זה באימון הבא ויפרסם לביקורת.
לגבי הידיים, אתה לא חושב שזה בעיית גמישות? כי אני לא מצליח להיות עם מרפקים למעלה בלי שהכפות ידיים שלי בצוואר.

אתה גם לא מתיישר עד הסוף עם הרגליים והגב
מה שמצריך אותך להתחיל למשוך עם הידיים מוקדם
ותנסה לתפוס את המוט למעלה עם קצת נטייה קדימה עם הגב

הייתי אומר לך לעשות קודם איזה שבוע שבועיים של פרונט סקוואטים ומישכות קלין כדי שתעבוד על הכניסה של המרפקים מתחת למוט על ידי פרונט סקואט ומשיכות קלין כדי להרגיש את התנועה עד ההתפוצצות יותר טוב ושלא תקפל את המרפקים. חוץ מזה כשאתה תופס את המוט אל תנעל את הברכיים ואל תישען אחורה, תוציא את החזה יותר החוצה( על זה אתה תעבוד על ידי פרונט סקוואט).
אני חושב שכדאי שתעשה שבוע ככה עם פרונט סקוואט ומשיכות קלין ואז תעלה סרטון חדש של פוואר קלין

תודה רבה, אני יעבוד על זה באימון הבא ויפרסם לביקורת.
לגבי הידיים, אתה לא חושב שזה בעיית גמישות? כי אני לא מצליח להיות עם מרפקים למעלה בלי שהכפות ידיים שלי בצוואר.

אתה יכול להתאמן ולשפר את הגמישות של המפרק בראק כשאין משקל על המוט. אתה יכול גם לשחרר את הזרת בשביל שתוכל להרים את המרפקים יותר גבוה.
קצת קשה לראות מהסרטונים אבל אני מניח שאתה ממשיך להחזיק את המוט למעלה עם הבוהן מעל האצבעות - תשחרר את האחיזה, ואם אתה יכול לעבור לאחיזת מנעול (Hook grip) מה טוב.

בנוסף, כמו שארטמיי אמר, אתה לא מסיים את המשיכה - אבל לי מה שהכי הפריע זה הReverse Curl.

תשמע, אני גם לא הצלחתי להכניס מרפקים כשהחזקתי רחב מדי, תנסה להחזיק יותר צר וכמו שכולם אמרו לך תמשוך עם השכמות ולא עם הידיים.

• פותח/ת השרשור
הייתי אומר לך לעשות קודם איזה שבוע שבועיים של פרונט סקוואטים ומישכות קלין כדי שתעבוד על הכניסה של המרפקים מתחת למוט על ידי פרונט סקואט ומשיכות קלין כדי להרגיש את התנועה עד ההתפוצצות יותר טוב ושלא תקפל את המרפקים. חוץ מזה כשאתה תופס את המוט אל תנעל את הברכיים ואל תישען אחורה, תוציא את החזה יותר החוצה( על זה אתה תעבוד על ידי פרונט סקוואט).
אני חושב שכדאי שתעשה שבוע ככה עם פרונט סקוואט ומשיכות קלין ואז תעלה סרטון חדש של פוואר קלין

תודה רבה על התגובה, היום באימון ניסיתי לעשות פרונט סקוואט והנג קלין כמו שהצעת. לא הצלחתי כלום. קודם כל בפרונט סקוואט לא הצלחתי לייצב את המוט על הכתפיים. ניסיתי אחיזה רחבה, צרה, בלי זרת, ללא הצלחה. תוך 2 שניות אני מרגיש את הכפות ידיים נמתחות ונקרעות וזה ממש כואב. עד שהצלחתי להגיע למצב סביר, המוט לחץ לי על הצוואר והיה לי קשה לנשום, ועדיין הרגשתי את הכפות ידיים נקרעות ואת המוט מחליק כל רגע. וכל זה בלי משקל על המוט בכלל.

כשעשיתי את ההנג קלין, ממש הרגשתי את ה"reverse curls" שincin אמר, ניסיתי להיכנס מתחת למוט, אבל בכל חזרה המוט מגיע מעל הכתפיים,(אותו איזור שמסיימים reverse curls), וכמה נמוך שאני יורד לסקוואט ככה המוט יותר מעל הכתפיים (והמשקל הרגיש ממש כבד, זה לא מוט ריק שאפשר להעיף באוויר). כמובן שלא הצלחתי לתפוס את המוט על הכתפיים. עשיתי בערך 30 חזרות, עם מנוחות, ושסיימתי הידיים והכתפיים היו גמורות, אבל לא הרגשתי שום מאמץ או עייפות ברגליים או בגב תחתון.

אתה יכול להתאמן ולשפר את הגמישות של המפרק בראק כשאין משקל על המוט. אתה יכול גם לשחרר את הזרת בשביל שתוכל להרים את המרפקים יותר גבוה.
קצת קשה לראות מהסרטונים אבל אני מניח שאתה ממשיך להחזיק את המוט למעלה עם הבוהן מעל האצבעות - תשחרר את האחיזה, ואם אתה יכול לעבור לאחיזת מנעול (Hook grip) מה טוב.

בנוסף, כמו שארטמיי אמר, אתה לא מסיים את המשיכה - אבל לי מה שהכי הפריע זה הReverse Curl.

לגבי המרפקים, תראה מה שכתבתי לMike96
ולגבי הhook grip, תודה רבה זה באמת נשמע הרבה יותר הגיוני, אני יינסה את זה אימון הבא, אבל זה עדיין לא פותר את בעיית הגמישות.

אני יינסה להוריד את הספר ss, אולי זה ייעזור לי להבין יותר את התרגיל
תודה רבה על העזרה חברה:)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית