הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חימום ממוקד, לאיזה תרגילים צריך וכמה?

• פותח/ת השרשור orel_v
  • פורסם בתאריך

orel_v

משתמש מתחיל
176
2
נק' מוניטין:
2
176
2
התוכנית שלי היא AB למסה מהפורטל של 4 ימים בשבוע.
אני עושה ריצה בתור חימום כללי ולאיזה תרגילים אני צריך לעשות חימום ממוקד? כמה סטים וחזרות?

התוכנית שלי היא AB למסה מהפורטל של 4 ימים בשבוע.
אני עושה ריצה בתור חימום כללי ולאיזה תרגילים אני צריך לעשות חימום ממוקד? כמה סטים וחזרות?

אני לא רואה טעם לעשות ריצה בתור חימום לפני אימון משקולות.
בגדול חימום הכי טוב לדעתי זה לעשות את התרגיל עצמו,למשל אם אתה מתחיל בבנץ תעשה סט 1או 2 עם בערך 50-60% ממשקל העבודה שלך,כול סט 10חזרות,כך אני עושה.
אם זה מעניין אותך אז הדעה של מולי אפשטיין בנושא היא לעשות סט חימום אחד של 15 חזרות עם 60% .RM1
אל תשכח שזה מאו משתנה מאדם לאדם,אני מכיר אנשים שעושים 3-4 סטים של חימום לפני שהם מתחילים תראה מה עובד לך

איזה שטויות
לחימום של דדליפט אני צריך לעשות 156 קילו ל15 חזרות ? LOL

פשוט קח את המשקל שלך ועד ל50% ממה שאתה מרים בסט עבודה תעשה חימום לחמישית למשל אם אתה מרים 120 קילו ל5
מוט ריק ל5-10 חזרות אפשר פעמיים אם אתה קר וזה תרגיל ראשון
40 ל5
60 ל5
אחר כך תחתוך לשלשות/זוגות
ובסוף תן סינגל 10-15% פחות מהמשקל שאתה עובד

אם זה מעייף אותך תן קפיצות גדולות יותר (הקפיצות משהו כמו 10-15% מתחילים ממוט ריק)

• פותח/ת השרשור
לא כל כך הבנתי, נגיד לג פרס אני עושה עם 140 קילו 8 חזרות 3 סטים. איך אמור להיות החימום הממוקד שלי?
וחימום ממוקד זה רק לתרגילים מרכזיים נכון?

חימום ממוקד זה לכל תרגיל שהטכניקה שלו לא טריוויאלית והשרירים הרלוונטיים שעובדים בו קרים.
חימום לדוגמה: 50X5, 70X4, 90X3, 110X2, 130X1-2.

איזה שטויות
לחימום של דדליפט אני צריך לעשות 156 קילו ל15 חזרות ? LOL

פשוט קח את המשקל שלך ועד ל50% ממה שאתה מרים בסט עבודה תעשה חימום לחמישית למשל אם אתה מרים 120 קילו ל5
מוט ריק ל5-10 חזרות אפשר פעמיים אם אתה קר וזה תרגיל ראשון
40 ל5
60 ל5
אחר כך תחתוך לשלשות/זוגות
ובסוף תן סינגל 10-15% פחות מהמשקל שאתה עובד

אם זה מעייף אותך תן קפיצות גדולות יותר (הקפיצות משהו כמו 10-15% מתחילים ממוט ריק)

דבר ראשון אם 156 קילו דדליפט זה בשבילך 60% אז יפה מאוד,כי כמו שאתה רואה רשמתי משקל של בערך 60%.
דבר שני אמרתי זה מאוד אינדוידאולי אני אישית לא עושה את החימום הזה,אלה רק ציינתי מה מולי אפשטיין המליץ לי

אני יכול להגיד דעה שלי אישית על בנצ'
ביום שאני יודע שיש לי בנצ' כבד לפני שאני בכלל מתחיל את החימום עם הבנצ' אני לוקח דאמבל של קילו וחצי ועושה תרגילי כתפיים להרבה חזרות.
ואז סט ראשון עושה את החימום עם דאמבלס ולא בעזרת המוט
מצאתי שזה נורא עוזר לי ומנע לי כאבי כתפיים בזמן התרגיל. (דעתי האישית)

• פותח/ת השרשור
האמת שעד עכשיו לא עשיתי חימום בכלל ולא כל כך הפריע לי להתקדם. לדוגמה לג פרס התחלתי עם 70 קילו ותוך חודשיים (שמתוכם לא התאמנתי שבועיים שלוש) עליתי ל140, עלייה של 5 קילו באימון ושני אימונים בשבוע.
יש טעם לעשות את החימום אם אני עדיין מצליח להתקדם ככה?

האמת שעד עכשיו לא עשיתי חימום בכלל ולא כל כך הפריע לי להתקדם. לדוגמה לג פרס התחלתי עם 70 קילו ותוך חודשיים (שמתוכם לא התאמנתי שבועיים שלוש) עליתי ל140, עלייה של 5 קילו באימון ושני אימונים בשבוע.
יש טעם לעשות את החימום אם אני עדיין מצליח להתקדם ככה?
לא הייתי קובע התקדמות באימונים שלי על פי התקדמות בלג פרס..מצטער לומר.. לא רואה סיבה לעשות את התרגיל הזה

• פותח/ת השרשור
חחח אוקיי.. בכל מקרה את הסטים של החימום אני עושה בתור סופר סט או שמחכה איזה 30 שניות בין סט לסט?

Back
למעלה תחתית