הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS חימום סקוואט ותרגילי עזר

• פותח/ת השרשור YuvalB
  • פורסם בתאריך

YuvalB

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
0
70
0
האם זה חימום טוב לסקוואט עד למשקל הסופי?
20% ל5 40% ל5
60% ל5
80% ל3
90% ל2

וד"א קראתי בספר של SS באימונים שיש תרגילי עזר אחד ליד קדמית עם מוט W ואחד שהוא כמו לחיצה צרפתית
האם לעשות אותם? ועם כן לכמה חזרות כמה סטים ובאיזה אימונים להכניס אותם?

• פותח/ת השרשור
טוב תודה אחי אבל רגע לא הבנתי כל כך מזאת אומרת לשנות?
ועוד מישהו בבקשה יכול לענות לי בקשר לתרגילי עזר?

תנסה בעצמך ותחליט. אני לא נהגתי לעשות חימום של ממש בSS כי זה היה מפריע לי בסטי העבודה. אבל בלינארית ובטקסס אני חייב לעשות חימום מלא, שזה בערך במתכונת שאתה רשמת.

לגבי תרגילי עזר, אל תעשה אותם עד שאתה צריך אותם. ואם אתה לא יודע אם אתה צריך אותם, אתה לא.

• פותח/ת השרשור
תנסה בעצמך ותחליט. אני לא נהגתי לעשות חימום של ממש בSS כי זה היה מפריע לי בסטי העבודה. אבל בלינארית ובטקסס אני חייב לעשות חימום מלא, שזה בערך במתכונת שאתה רשמת.

לגבי תרגילי עזר, אל תעשה אותם עד שאתה צריך אותם. ואם אתה לא יודע אם אתה צריך אותם, אתה לא.

לדעתי זה יעזור לי מאוד בדדליפט ובלחיצת חזה גם בלחיצת חזה אני טיפה חלש יחסית לסקואט ודליפט אז נראה לי שאני יבצע אותם
אבל השאלה באיזה אימונים להכניס את היד קדמית והלחיצה צרפתית

לדעתי זה יעזור לי מאוד בדדליפט ובלחיצת חזה גם בלחיצת חזה אני טיפה חלש יחסית לסקואט ודליפט אז נראה לי שאני יבצע אותם
אבל השאלה באיזה אימונים להכניס את היד קדמית והלחיצה צרפתית

למה אתה חושב שזה יעזור לך?

• פותח/ת השרשור
למה אתה חושב שזה יעזור לך?

כי הדדליפט עובד גם על היד הקדמית אז עוד עבודה על היד קדמית פשוט תשפר לי קצת אתהדדליפט והלחיצה ליד אחורית תעזור לי בבנץ

כי הדדליפט עובד גם על היד הקדמית אז עוד עבודה על היד קדמית פשוט תשפר לי קצת אתהדדליפט והלחיצה ליד אחורית תעזור לי בבנץ

ברמה שלך מה שישפר לך דדליפט או בנץ' זה לעשות דדליפט ובנץ'. ולאכול.

Back
למעלה תחתית