הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו אכל ברשת בורגרים ?

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אני בתקפות מסה ובא לי להעיף הסופש הרבה בשר קלוריות בלאגים
ונראה לי זה קיצ"י כזה קטן ולא משביע .או שאני טועה

לא הם הוציאו המבורגרים של קילו מאתיים משהו מפלצתי , תריץ חיפןש בגוגל 200% תמצא .
זה נגמר לצערנו

אבל,בבאר שבע לפחות יש בימי ראשון 1+1 על ההמבורגרים וזה יוצא משתלם פצצות בבלאק-אני וחברים הולכים קבוע.
נסו לבדוק אם זה ככה גם בסניף הקרוב לביתכם

אם אתה גומר את זה אני חותך! המוכר שם הראה לי תמונה של זה , לא האמנתי שזה כל כך הרבה קציצות!
גם אם אני יגמור חצי מזה בכוח אני יקיא הכל תוך שעה, נאכל בכיף, לאט לאט, עד שנתפוצץ ונארוז את השאר.
לדעתי גם המחיר מצויין, אני מקווה שזה אותו דבר לגבי הטעם.

גם אם אני יגמור חצי מזה בכוח אני יקיא הכל תוך שעה, נאכל בכיף, לאט לאט, עד שנתפוצץ ונארוז את השאר.
הטעם סבבה אל תצפה לטעם של בלאק אבל אני מבטיח לך שתהנה 😃

בשר המבורגרים טעים- בלאק(רק בחלק מסויים של סיניפים), BBB(אותו כלל שיש עם בלאק), אגאדיר(מאוד מומלץ הסניף בראשון), מיט-בול(מאוד משתלם וטעים, אכלתי שם 600 גרם וזה יצא עדיין משתלם).

זה פחות או יותר איפה אני אכלתי(יותר פעם אחת). בבלאק יש גם 450- אבל ממה שאני שמעתי הם נפלו קצת ברמה, לא אכלתי שם כבר יובלות. המקום בשבילי הוא אגאדיר. גם אם 330 גר' זה לא מספיק. יגידו שיקר שם, אבל אני חייל ככה שיש LATE NIGHT כל יום, כל היום.

במיט בול אתה יכול לקנות את ההמוברגר הכי גדול שם, נראה לי שהוא איזה 500 גרם, ואז כל 100 גרם זה תוספת של כמה שקלים. פשוט המבורגר חלום.

יש עוד מסעדות בתל אביב שמתהדרות בבשר טעים, יכול להיות שכן יכול להיות שלא- אין לי את הממון לבדוק את כל ה"מומלצים" אבל אם אתה יכול- תריץ חיפוש תמצא מספיק המלצות למקומות טעימים.

מה אתה מתלהב מהמבורגר של 2 קילו? במיוחד שאתה לא יודע את סוג הבשר שלו

לך לקצביה ותקנה בשר טחון (תקנה בשר ותבקש שיטחנו לך)
תוסיף לו 10-15 % של שומן כבש

תגיע הביתה ותערבב הכל יחד תוסיף תבלינים פטרוזיליה בצל ומה שבא לך
ככה גם תקבל אחלה בשר (כי אתה קנית ואתה יודע מה יש לך שם) וגם יצא לך יותר זול במקום לקנות בחוץ בשר שאתה לא מכיר מפוצץ בזבל פירורי לחם והשד יודע מה עוד

ככה גם תקבל אחלה בשר (כי אתה קנית ואתה יודע מה יש לך שם) וגם יצא לך יותר זול במקום לקנות בחוץ בשר שאתה לא מכיר מפוצץ בזבל פירורי לחם והשד יודע מה עוד
האמת שפעם הבשר שלהם היה לא משהו אבל בזמן האחרון הוא השתפר מאוד

בוא תקנה את כל זה, תכין, תטבל, עם הרבה ציפס ושתייה, ואני ישלם כמו בR בריבוע, מה אתה אומר?

בוא תקנה את כל זה, תכין, תטבל, עם הרבה ציפס ושתייה, ואני ישלם כמו בR בריבוע, מה אתה אומר?
אם אני אכין כמו שמכינים בחוץ שטוחנים בשר עם הלבן של הלחם ובשר חרא זה יצא מאוד משתלם
בנתיים אתה סתם שמן

מישהו מכיר המבורגר טוב באזור ירושלים ? מזמן לא אכלתי אחד טוב
בגלל זה אני מעדיף לקנות ולעשות בבית איזה סטייק טוב :hoel

דא איך מוזס ?

מישהו מכיר המבורגר טוב באזור ירושלים ? מזמן לא אכלתי אחד טוב
בגלל זה אני מעדיף לקנות ולעשות בבית איזה סטייק טוב :hoel

דא איך מוזס ?
אני אישית פחות אהבתי, בעייני הכי טובים זה בלאק וBBB

אפשר לדעת למה?

הכל היה חי בפנים... ולא, אני לא מדבר איתך על אדום (אני אוכל סטייק במידת מדיום ריר ) זה פשוט מגעיל. ביקשתי שישימו את זה עוד על האש אבל עדיין ראית שהכל חי ממש כמו לאכול בשר טחון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית