ייעוץ קריאטין וקפאין.

• פותח/ת השרשור Billie
  • פורסם בתאריך

Billie

משתמש קבוע
1,542
89
נק' מוניטין:
2,492
1,542
89
מטולה
לאחר נסיונות שכשלו - שתייה של 3 כפיות גדושות של קפה שחור, כולל הבוץ, החלטתי לנסות להשתמש בכדורי קפאין מרוכזים ( מי שלא הבין עד עכשיו, השלוש כפיות קפה שחור לא השפיעו ).
אז על איזו חברה אתם ממליצים?
כל עניין הקריאטין, החומר שירד, הג'אק וכו', בלבלו אותי לגמרי.
אז על איזו חברה אתם ממליצים ( קריאטין )? והאם הוא שווה את הכסף.

הרבה בפורום אומרים שהקפאין של פרולאב הכי מוצלח, אני השתמשתי רק בו ככה שאני לא יכול לתת חוות דעת..

בתור אחד שהשתמש בקפאין של פרולב אני יכול לומר שהוא מעולה

הקטע עם הקריאטין מתכוונים כנראה ל2 סוגים שונים ואני לא מבין לאיזה סוג אתה מתכון כ"כ...

הראשון-קריאטין מונו- זול מגיע בצורת אבקה\כדורים ולוקחים 5 גרם ביום (בלי קשר לאימון או לא...יש גם כמה שיטות לקיחה אחרות אבל זה לא משנה).

השני-קריאטין אטיל אסטר-ידוע בתור פורמולת קריאטין(פריוורקאאוט)...מכיל כל מיני דברים חוץ מקריאטין (ארג'נין,קפאין..אבל זה לא הנושא)...
ג'ק זה אחד מסוגי הפריוורקאאוטס הטובים ביותר שיצאו בשנים האחרונות מכיוון שהם הכניסו משהו חדש לשוק שזה DMMA (מיוצר מצמח הגרניום)..
לפני חצי שנה+- התחילו להוציא את הDMMA ממוצריהם בעקבות איזה חוק חדש שיצא אם אני לא טועה.

בכל מקרה במידה והתכוונת לראשון: אז זה לא משנה איזה תיקח רק שתהיה מחברה אמינה ולא תיקח לך יותר מידי כסף.
השני-לא מבין בזה ולא אוהב להתסמך על זה..יותר מידי יקר לטעמי

DMAA הוא חומר סינטטי - שמן גרניום אינו מכיל methylhexanamine כמו שנהוג שיצרניות התופסים רוצות לגרום לכולם להבין. כיוון שאם זה היה באמת מממקור צימחי אז זה היה נחשב כתוסף בלבד.

However, a study published in December 2011 by A. Lisi, N. Hasick, R. Kazlauskas, and C. Goebel contradicts the claim by methylhexaneamine manufacturers and reports, "geranium oils do not contain methylhexaneamine" and "products labelled as containing geranium oil but which contain methylhexaneamine can only arise from the addition of synthetic material."

המחקר עצמו (קישור לאבסרקט)

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/dta.392/abstract

[h=1]Studies of methylhexaneamine in supplements and geranium oil[/h]

1. A. Lisi[SUP]*[/SUP],
  2. N. Hasick,
  3. R. Kazlauskas,
  4. C. Goebel
Article first published online: 6 DEC 2011

לעיניין , נסיתי הרבה כדורי קפה , אני יכול להמליץ לך על פרולאב כמו שאמרוו פה וגם של allmax שזה כדור קפה אפ תכונה של נטול מים ( Anhydrous ) ואומרים שנספג יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אזמין קפאין של פרולאב.
ומה בנוגע לקריאטין? מישהו יכול להמליץ לי על חברה מוכרת? והאם שווה בכלל להשתמש בקריאטין?
תודה.

יש המון חברות..
אתה יכול לעלות לפה תמונות של הקריאטינים שאתה חושב לקנות ואנשים יגידו לך אם הם מכירים את החברה וממליצים עלייה

• פותח/ת השרשור
יש המון חברות..
אתה יכול לעלות לפה תמונות של הקריאטינים שאתה חושב לקנות ואנשים יגידו לך אם הם מכירים את החברה וממליצים עלייה
בלי לזלזל כן?
אבל נראה לי שיותר פשוט שאנשים ימליצו לי על קריאטינים שהם\ חברים שלהם ניסו.

בלי לזלזל כן?
אבל נראה לי שיותר פשוט שאנשים ימליצו לי על קריאטינים שהם\ חברים שלהם ניסו.
בכללי יותר פשוט לערוך חיפוש בפורום
וההצעה שלי הייתה לטובתך כדי שתעלה לפה את המחירים הכי זולים שאתה מוצא ויגידו לך אם זה בסדר או לא...
הרבה אנשים שמשתמשים פה בקריאטין משיגים אותם במחירים זולים מאוד שסביר להניח לא תמצא באתרים שמוכרים לך קריאטין באיזור מגוריך.
אז אני יכול להמליץ לך על קריאטין אופטימום שרוב החנויות פה לוקחות עליו 200 שקל לחצי קילו.למה? כי זה אופטימום ,בעוד שמאיפה שאני משיג אותו זה יעלה לי רבע מחיר
מבין?
קיבלת פה כמה רמזים עבים מאוד,תעלה את הקריאטינים שאתה מוצא בהכי זול וקבל אליהם חוות דעת

• פותח/ת השרשור
בכללי יותר פשוט לערוך חיפוש בפורום
וההצעה שלי הייתה לטובתך כדי שתעלה לפה את המחירים הכי זולים שאתה מוצא ויגידו לך אם זה בסדר או לא...
הרבה אנשים שמשתמשים פה בקריאטין משיגים אותם במחירים זולים מאוד שסביר להניח לא תמצא באתרים שמוכרים לך קריאטין באיזור מגוריך.
אז אני יכול להמליץ לך על קריאטין אופטימום שרוב החנויות פה לוקחות עליו 200 שקל לחצי קילו.למה? כי זה אופטימום ,בעוד שמאיפה שאני משיג אותו זה יעלה לי רבע מחיר
מבין?
קיבלת פה כמה רמזים עבים מאוד,תעלה את הקריאטינים שאתה מוצא בהכי זול וקבל אליהם חוות דעת
תודה.
בינתיים חשבתי על :
* PROLAB
* OPTIMUM
* DYMATIZE
מה דעתכם?
אגב, כן השתמשתי בחיפוש אך החיפוש לא הניב תוצאות.

• פותח/ת השרשור
מי מהם הוא הזול ביותר?
רשום קריאטין מונו של פרולאב, אבל לא רשום איזה טעם, לעומת קריאטין אחר שלהם, עם עטיפה שונה ורשום אבטיח. יש פער של כ- 50 שקל קילו .
למי להאמין? או שלא משנה?
שאלה : האם Micronized הוא בעצם monohydrated? (קריאטין).

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רשום קריאטין מונו של פרולאב, אבל לא רשום איזה טעם, לעומת קריאטין אחר שלהם, עם עטיפה שונה ורשום אבטיח. יש פער של כ- 10 דולר וחצי קילו .
למי להאמין? או שלא משנה?
קריאטין מונו הוא Unflavored [בלי טעם וריח].

רשום קריאטין מונו של פרולאב, אבל לא רשום איזה טעם, לעומת קריאטין אחר שלהם, עם עטיפה שונה ורשום אבטיח. יש פער של כ- 50 שקל קילו .
למי להאמין? או שלא משנה?
זה לא משנה לקריאטין שלך לא אמור להיות טעם
תזמין את המונו הרגיל

• פותח/ת השרשור
תזמין את המונו הרגיל
750902102288.jpg[/IMG] בכדי למנוע אי הבנות, אני מתכוון לקריאטין הזה.

תזמין את המונו הרגיל
בכדי למנוע אי הבנות, אני מתכוון לקריאטין הזה :
http://www.google.co.il/imgres?q=pr...,r:6,s:0,i:103&tx=110&ty=125&biw=1280&bih=781
ועוד שאלה - כמה זה מחיר סביר לקילו קריאטין?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
750902102288.jpg[/IMG] בכדי למנוע אי הבנות, אני מתכוון לקריאטין הזה.

בכדי למנוע אי הבנות, אני מתכוון לקריאטין הזה :
http://www.google.co.il/imgres?q=pr...,r:6,s:0,i:103&tx=110&ty=125&biw=1280&bih=781
ועוד שאלה - כמה זה מחיר סביר לקילו קריאטין?
אסור להעלות קישורים לתארים מחול בפעם הבאה תקבל אזהרה...
200-250 שקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית