שאלה| כמה קג צריך לעלות בשביל עוד סנטימטר בהיקף יד

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
כמה קג בערך צריך לעלות בשביל עוד סנטימטר בהיקף יד?
קצת מוזר עליתי איזה 3 קילו ונשארתי אותו א"ש ועליתי בערך רק סנטימטר , זה הגיוני ?

כמה קג בערך צריך לעלות בשביל עוד סנטימטר בהיקף יד?
קצת מוזר עליתי איזה 3 קילו ונשארתי אותו א"ש ועליתי בערך רק סנטימטר , זה הגיוני ?
כן . אי אפשר לעדת כמה קילוגרמים צריך לעלות כי זה משתנה מאדם לאדם .

כמה זה אצלך למשל ?
אני לא בודק , אני מתרכז במשקלי העבודה שלי ובעלייה במשקל הגוף מדי שבוע . היד תגדל גם בלי שאני ימדוד אותה כל יום ויעשה חישובים .

הם הפסיקו להתאמן על תרגילי עזר והתמקדו בתרגילים מורכבים, שלא בהכרח קשורים לידים.

• פותח/ת השרשור
הם הפסיקו להתאמן על תרגילי עזר והתמקדו בתרגילים מורכבים, שלא בהכרח קשורים לידים.

מה הקשר גם אם הם היו אוכלים כמו שצריך וממשיכים עם תוכנית עם תרגילים לידיים הם היו גודלים

לפי המאמר אתה צודק הם היו גודלים אבל עד גבול מסויים, הם נתקעו בנפח מסויים והתרגילים מורכבים הם מה שיגרמו לכל הגוף שלהם להתנפח וגם לידיים.
לעבוד רק על הידיים זה טוב למתאמנים מתקדמים. זה לפי המאמר לא פרשנות שלי או משהו.
אצלי לדוגמה יש 2 תרגילים של 2 סטים ליד קדמית ביום של הגב ותרגיל אחד גם 2 סטים ליד אחורית ביום של החזה, אני מתאמן חודשיים ורואים שהיד אצלי גדלה משמעותית (ולא הגעתי לחדר כושר איזה שבועיים וחצי מתוך זה), בקיצור התרגילים האלה לידיים נקראים תרגילי עזר, תתמקד בתרגילים המורכבים ותיהיה לך תוצאה יותר טובה. לפי נסיון על הגוף שלי, אם אתה רוצה דעות של אנשים שיותר מבינים חכה לתגובות..

העניין של המאמר הוא שני דברים עיקריים (זה מה שאני לקחתי ממנו) תרגילים מורכבים יכולים לעשות לגוףשלך פלאים (הורמונים,גיריון וכו').ושאין טעם לעבוד 10 סטים ל עבודה על שרירים כמו קדמיתואחורית,לא כי הם לא חשובים,כי התרגילים המורכבים באותו אימון עושים די והותר.

אתה מתעסק בשטויות
אם אתה רוצה לגדול תדאג לתרגילים המורכבים שיהיו כבדים
מתח ובנט אובר הם תרגילים מצויינים ליד קדמית לרמה שלך

Back
למעלה תחתית