הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ בתזונה הנכונה לי

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני אישית הייתי בוחר בתפריט מהפורטל,עם כל אימוני האירובי שלך שממילא תצטרך להשלים את הקלוריות ששרפת,זה כבר לא משנה.
לגביי אימונים שמע זה לא אידאלי להתאמן פעמיים בשבוע,בלי התקדמות ממשית ולצפות לתוצאות מדהימות.
BMI: 22.3
BMR: 1972
RMR: 1879
Total: 3851
זה הגיוני?

תקשיב...אני יסגור איתך את הפינות האלה אחת ולתמיד...
BMI-אין לי שום עניין בנתון הזה,הוא לא אומר כלום.
RMR-אצלך הRMR הוא 2300~ (2270 אם אתה רוצה לדייק).
מה שמשנה עכשיו זה כמה קלוריות אתה שורף הפעילות הגופנית שלך,כי תצטרך להוסיף את זה כדיי לקבל את התחזוקה,בשביל שתדע כמה קלוריות תצטרך לצרוך כדיי להגדיל את מאסת השריר,אני לא יודע בדיוק מה זה הTotal הזה שפרסמת (חיבור של הBMR והRMR,לא עושים את זה...כדיי להגיע לRMR אתה מכפיל את הBMR ב1.2)

תעבוד עם 250 קלוריות מעל ההוצאה הקלוריות היומית שלך כלומר עם ביום על כל הפעילות שאתה עושה אתה מוציא 3000 קלוריות אז תאכל 3250 קלוריות ככה גם תעלה במסה וממש ממש ממש ממש מעט שומן הייתי מעדיף לשלב את זה עם אימונים די כבדים בשביל להעלות מסת שריר

• פותח/ת השרשור
מה שמשנה עכשיו זה כמה קלוריות אתה שורף הפעילות הגופנית שלך,כי תצטרך להוסיף את זה כדיי לקבל את התחזוקה,בשביל שתדע כמה קלוריות תצטרך לצרוך כדיי להגדיל את מאסת השריר,אני לא יודע בדיוק מה זה הTotal הזה שפרסמת (חיבור של הBMR והRMR,לא עושים את זה...כדיי להגיע לRMR אתה מכפיל את הBMR ב1.2)
איך אני יכול לדעת בדיוק כמה אני שורף? נ.ב: יצא לי RMR 2262 יותר הגיוני?

אתה לא צריך לדעת בדיוק על הנקודה,אתה צריך להעריך כמה אתה שורף....בכל מקרה התפריט של הפורטל הוא 3000 קלוריות גם אם הפעילות הגופנית שלך הוא מעל התחזוקה שלך,אתה יכול לצבור איתו מאסת שריר,במידה ותרגיש שאתה לא מתקדם אתה יכול תמיד להוסיף קלוריות לתפריט.
הבעיה אצלך שהאימונים (אנאירוביים) שלך לא בהיקף כל כך גדול כדיי לקבוע אם אתה מתקדם כראוי או לא.
בקשר לנ.ב זה לא משנה תעגל את זה ל2250 או ל2300 כדיי שיהיה לך קל בחישובים,50 קלוריות לכאן או לכאן אף פעם לא חרצו גורלות.

• פותח/ת השרשור

תעבוד עם 250 קלוריות מעל ההוצאה הקלוריות היומית שלך כלומר עם ביום על כל הפעילות שאתה עושה אתה מוציא 3000 קלוריות אז תאכל 3250 קלוריות ככה גם תעלה במסה וממש ממש ממש ממש מעט שומן הייתי מעדיף לשלב את זה עם אימונים די כבדים בשביל להעלות מסת שריר

אתה לא צריך לדעת בדיוק על הנקודה,אתה צריך להעריך כמה אתה שורף....בכל מקרה התפריט של הפורטל הוא 3000 קלוריות גם אם הפעילות הגופנית שלך הוא מעל התחזוקה שלך,אתה יכול לצבור איתו מאסת שריר,במידה ותרגיש שאתה לא מתקדם אתה יכול תמיד להוסיף קלוריות לתפריט.
הבעיה אצלך שהאימונים (אנאירוביים) שלך לא בהיקף כל כך גדול כדיי לקבוע אם אתה מתקדם כראוי או לא.
בקשר לנ.ב זה לא משנה תעגל את זה ל2250 או ל2300 כדיי שיהיה לך קל בחישובים,50 קלוריות לכאן או לכאן אף פעם לא חרצו גורלות.
עיגלתי ל 2250, אכילת 3000 קלוריות מהפורטל זה 750 יותר מהצורך, אני מאמין שבכל אימון אני שורף את ה 500 עם לא יותר...

• פותח/ת השרשור
שתפסיק לעלות התכוונת,תוסיף עוד 200 קלוריות...

הוא התכוון שכשאתה נתקע במשקל הגוף ו/או במשקלי העבודה, אז הגיע הזמן להוסיף קלוריות.
אשמח עם תוסיפו אותי לפייסבוק ונוכל לשבר יותר לעומק על זה... לגבי תכנית מתאימה וקצת שאלות שאשמח שיענו לי עלהם... Www.facebook.com/knaf.david

Back
למעלה תחתית