הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה-סקוואט- 70 ק"ג

כשהתכוונת למבוקרת הכוונה היא שליטה, קבועה אבל היא חייבת להיות יותר איטית כי בסופו של דבר קצב איטי משקף יכולת שליטה
זה לא שנייה של מנוחה, זה יחס
וזה לא וינגייט
http://www.csu.edu.au/faculty/educat/human
זה שוינגייט מעתיקים מכל מיני מקומות בסדר שיהיו בריאים

ואני אשמח שתפריך לי את הנושא כי אני במקרה למדתי לא קצת וזאת העבודה שלי ואני עובד עם אנשים שמרכזים את התחום בארץ ואני תמיד אשמח ללמוד משהו נוסף

בשביל למנוע את המנוחה של השנייה ולגרום לאימון קצת יותר יעיל וקצת יותר קשה פשוט לא עושים את המנוחה הזאת
מה שנקרא מתח מתמשך על השריר.. לא סתם המציאו את זה
כלומר מתאמן רגיל בחדר כושר יעשה לפי היחס המתואר
ומי שמחפש לסחוט את השריר פשוט לא יעצור ;)

אם אתה טוען שצריך יחס 2:1 ומביא מאמר שאומר שיש גם השהייה של שנייה בין האקסנטרי לקונצנטרי על מנת לגבות את עצמך אז המאמר הזה לא שווה כלום אם אתה לא מקבל את כולו כמקשה אחת.
אני מוכן להשתכנע ש2:1:1 הוא היחס הכי טוב לבניית שריר. אני לא יכול להמליץ לאף אחד לבצע קצב עבודה כזה עם משקולות חופשיות אם המפרקים שלו יקרים לו. במכונות, אחלה. בפמפומי ידיים? סבבה.
בפרפר חזה עם משקולות יד? אוי ואבוי.

אני לא צריך להפריך שום דבר שאתה כותב כל עוד אתה מביא קישורים שלא קראת אותם.
אתה לא יכול להביא קישור כדי לתמוך בעצמך, ואז לסתור את הקישור. זה רק מוציא אותך טמבל.
אני לא עובד עם אף אחד שמרכז תחומים, ולא למדתי כלום בשום מקום. מודה. אבל לזהות שקרנים, אני יודע מקילומטרים.

אם אתה טוען שצריך יחס 2:1 ומביא מאמר שאומר שיש גם השהייה של שנייה בין האקסנטרי לקונצנטרי על מנת לגבות את עצמך אז המאמר הזה לא שווה כלום אם אתה לא מקבל את כולו כמקשה אחת.
אני מוכן להשתכנע ש2:1:1 הוא היחס הכי טוב לבניית שריר. אני לא יכול להמליץ לאף אחד לבצע קצב עבודה כזה עם משקולות חופשיות אם המפרקים שלו יקרים לו. במכונות, אחלה. בפמפומי ידיים? סבבה.
בפרפר חזה עם משקולות יד? אוי ואבוי.

אני לא צריך להפריך שום דבר שאתה כותב כל עוד אתה מביא קישורים שלא קראת אותם.
אתה לא יכול להביא קישור כדי לתמוך בעצמך, ואז לסתור את הקישור. זה רק מוציא אותך טמבל.
אני לא עובד עם אף אחד שמרכז תחומים, ולא למדתי כלום בשום מקום. מודה. אבל לזהות שקרנים, אני יודע מקילומטרים.
כל אחד יכול לקחת את מה שהממלצה אומרת ולשנות את זה לפי הצורך שלו כמו לדוגמא לעזוב את ההשהייה כי זו צורת עבודה

בכל מה שקשור לאיזה תרגיל אני התכוונתי לסקוואט
בנוגע למפרקים.. אין שום צורך לפחד עליהם, פשוט לא צריך לקחת את המשקל שעושים בקצב מהיר ולעשות אותו גם בקצב איטי
צריך להוריד במשקל ואז לעשות נכון ולטפס לאט לאט
לא סתרתי את הקישור, הראיתי את הממלצה ומה עושים איתה
תבין.. אקצנטרי זה השלב שלשריר יותר קל בו! זה לא מונע פיתוח שריר.. זו ההזדמנות - צריך להשקיע בשלב הזה (וריאציה נוספת זה אימון אקצנטרי)

כל אחד יכול לקחת את מה שהממלצה אומרת ולשנות את זה לפי הצורך שלו כמו לדוגמא לעזוב את ההשהייה כי זו צורת עבודה

איזה חרייאת אתה. משהו מיוחד.
אז אם אני משנה את ההמלצה לירידה מבוקרת ועלייה הכי מהירה שאפשר, אז אני עדיין עובד לפי המאמר הזה? לשיטתך, כן.
אני מקווה שאתה לא מקבל כסף מאנשים, כי אתה גנב.

זה יחס כלומר
השלב הקונצנטרי יהיה שנייה אז השלב האקצנטרי יהיה ארוך ממנו, מושקעות בו 2 שניות כי לשריר יותר קל בשלב הזה ובגלל זה לדלג עליו לא מומלץ
לא כל כך מסובך.. כן אפשר לעלות מהר ככל האפשר ואז לרדת בצורה מבוקרת למטה.. השאלה היא מה הטווח חזרות שלך
זאת מכניקה פשוטה של השריר לבן או אדום או גיוס של שניהם...

אל תבין אותי לא נכון
אני לא מפליץ דברים באוויר אלה דברים שנבדקו ומעבר לזה שאלתי וביררתי עם אנשי מקצוע מעבר לזה שההיגיון שלי אמר לי כן

נערך לאחרונה:
זה יחס כלומר
השלב הקונצנטרי יהיה שנייה אז השלב האקצנטרי יהיה ארוך ממנו, מושקעות בו 2 שניות כי לשריר יותר קל בשלב הזה ובגלל זה לדלג עליו לא מומלץ
לא כל כך מסובך

אל תבין אותי לא נכון
אני לא מפליץ דברים באוויר אלה דברים שנבדקו ומעבר לזה שאלתי וביררתי עם אנשי מקצוע מעבר לזה שההיגיון שלי אמר לי כן

ציין פה איש מקצוע אחד שדיברת איתו, כדי שאני אוכל גם לפנות אליו. אני רוצה ללמוד.

תודה שלא שמת לב שיש במאמר שהבאת גם השהייה ואני אניח לך. קורה שלא שמים לב, אבל ההתפתלויות שלך מוציאות אותך עלוב. לפחות חברי הפורום כבר עשו אותך אדום כדי שמשתמשים חדשים לא יפלו לאומנות הפיתוי שלך שעוד יהיה עליה פרק בכולבוטק. נוכל.

משה שחר איתי זיו אדי קוגן שולי נבון איתמר שורק.. אני יכול להמשיך עד מחר מה הטעם
הרעיון הוא שאקצנטרי זה חשוב .. לא תעשה, פיספסת לא סוף העולם
לא התפתחת, לא השתפרת? תשקיע באקצנטרי זה יכול לפצות על משהו אחר באימון

משה שחר איתי זיו אדי קוגן שולי נבון איתמר שורק.. אני יכול להמשיך עד מחר מה הטעם
הרעיון הוא שאקצנטרי זה חשוב .. לא תעשה, פיספסת לא סוף העולם
לא התפתחת, לא השתפרת? תשקיע באקצנטרי זה יכול לפצות על משהו אחר באימון

אני אצור איתם קשר ואם אצליח אביא את רשמיהם. אני גם אצור קשר עם מרצים ללוגיקה לשאול אותם האם מהמלצה ל2:1:1 ניתן להסיק כי 2:1 מומלץ.

הרחב, כיצד אפשר לא לבצע אקצנטרי בתרגילים שמנצלים רפלקס מתיחה. ועכשיו תסביר איך הארכה של האקסצנטרי בתרגיל כזה יכול לתרום לרפלקס המתיחה.

רפרנס 49 בוצע על 150 אנשים שלא התאמנו בעבר עם גיל ממוצע של 53.6 במכונות נאוטילוס. החוקרים הסיקו כי עדיף לאנשים מבוגרים לעשות סטים בצורה איטית (10 שניות בשלב הקונצנטרי, 4 שניות בשלב האקסצנטרי) מאשר שתי שניות בשלב הקונצנטרי, שניה מנוחה וארבע שניות בשלב האקסצנטרי.

רפרנס 48 לא הגיע לתוצאות ואומר במפורש שיש צורך במחקרים נוספים תוך כדי ציון כי עבודה מהירה "יכולה" (או לא יכולה) לעלות את סיכון הפציעה אצל זקנים וחלשים.

רפרנס 4 הוא נייר עמדה ומצוטטים בו מחקרים שנוגדים לחלוטין את המסקנות מהמאמר שבלינק.

שאר הרפרנסים פחות קשורים לנושא הדיון.

Back
למעלה תחתית