עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר גם וגם ? יכול להיות שיפור של 20 ס''מ? איפה אני לומד את כל התרגילים האלה?יש carry over בין תרגילי כוח לבין שיפור הניתור, אבל הוא לא אוטומטי. צריך לעבוד ספציפית על הניתור, על אלסטיות ועל כוח מתפרץ. שיפור בכוח לא בהכרח אומר שיש לך אפשרות "לבנות" את הכוח בשבריר שנייה. תרגילים מעולים לצורך העניין הזה יהיו ההרמות האולימפיות - קלין, סנאץ', ג'רק ופוש פרס.
למה הוא לא אוטומטי? בהגדרה כח מתפרץ זה כח כפול מהירות. אם הגדלת כח, הגדלת כח מתפרץ אוטומטית.יש carry over בין תרגילי כוח לבין שיפור הניתור, אבל הוא לא אוטומטי.
למה הוא לא אוטומטי? בהגדרה כח מתפרץ זה כח כפול מהירות. אם הגדלת כח, הגדלת כח מתפרץ אוטומטית.
למה הוא לא אוטומטי? בהגדרה כח מתפרץ זה כח כפול מהירות. אם הגדלת כח, הגדלת כח מתפרץ אוטומטית.
זה שאני יכול להיות חזק ואיטי לא אומר שאם התחזקתי באמת נהייתי יותר איטי.מהסיבה הפשוטה שאתה יכול להיות חזק ואיטי, או מהיר וחלש. אני ממליץ לקרוא את the book of methods של לואי סימונס ואת הפרק הרלוונטי ב - the science and practice of strength training. כמדומני, זה פרק 2.
וגם אתה מתבלבל בין כח מתפרץ לבין RFD. כח מתפרץ הוא הספק. זה טעות לקרוא לזה כח. והיחידות שלו הן וואט.הספק = כוח X מהירות.
כוח מתפרץ זה כוח שמתפתח בזמן קצר (הוא עדיין ביחידות של כוח...).
הגדלת כוח מקסימלי לא בהכרח מחייבת הגדלה של כוח שאתה יכול לייצר בשבריר שנייה.
זה שאני יכול להיות חזק ואיטי לא אומר שאם התחזקתי באמת נהייתי יותר איטי.
אתה מבלבל בין RFD לבין כח מתפרץ...
וגם אתה מתבלבל בין כח מתפרץ לבין RFD. כח מתפרץ הוא הספק. זה טעות לקרוא לזה כח. והיחידות שלו הן וואט.
Power in the weight room is therefore the ability to generate force rapidly. A more familiar
term for this might be "quickness," especially when applied to the movement of the body itself. For
many sports, just being strong is not enough; you must also possess the ability to rapidly employ
your strength so that you can accelerate better - both your own bodyweight and that of a physical
opponent or a thrown implement. A strong man might very well be able to apply enough force to a
very heavy weight to get it moving, but a powerful man can get it moving more quickly.
אתה פשוט לא מבין מה זה כח מתפרץ. זה מושג בלשון העם. בלשון מקצועית, פיזיקלית, ביומכנית- אין דבר כזה והמושג נקרא הספק. תאוצה זה לא כח מתפרץ ואתה חייב להבין ולהפנים את זה.
אני אומר את זה שוב, אתה חושב שRFD זה כח מתפרץ, ואתה מתבלבל.
ופעם האחרונה שבדקתי F=MA ולא A=MF.
בקיצור, יש לך בעיה חמורה בהגדרות (וכנראה שגם באלגברה).
קח, תתחיל מהבסיס: http://en.wikipedia.org/wiki/Power_(physics)
במילים אחרות, זה שתעבוד על שיפור RFD ישפר את פרמטר המהירות.
זה שתעבוד על כח ישפר את פרמטר הכח.
RFD and RfD are abbreviations that may refer to:
- RFD (magazine), a magazine for rural gay men
- RFD-TV, a television network
- Rear flank downdraft, an area of quickly descending air associated with strong thunderstorms
- Reference dose, the US EPA's maximum acceptable oral dose of a toxic substance
- Regroupement des Forces Dיmocratiques or Rally of Democratic Forces, a political party in Mauritania
- Reserve Force Decoration, an Australian Military Award
- Rural Free Delivery, the postal system to rural areas of the United States
- Chicago Rockford International Airport's IATA code
- RFD, a safety equipment company founded by Reginald Foster Dagnall
- "RfD", Railfreight Distribution, British Rail freight division