הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניתי תפריט חיטוב תגידו לי אם סבבה

hatoref

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
ממ אני בן 18 שוקל 77 והגובה שלי הוא 185
אני עושה אירובי 3-4 פעמים בשבוע ויצא לי שאני צריך לצרוך כ-2200 קלוריות ליום לאחר הורדת הגירעון אז בניתי את התפריט הבא:

בוקר: כוס ברנפלקס+כוס חלב.
ביניים1: שתי פרוסות לחם קל+גבינה לבנה.
ביניים2: שתי פרוסות לחם קל+חומוס.
צהריים: 3 כוסות אורז מבושל+200 גרם חזה עוף/עוף בגריל וכו'=סלט ירקום (עגבניה, מלפפון ובצל).
ביניים: תפוח עץ בינוני.
ערב: 2 פרוסות לחם קל+קופסת טונה+גזר ללא הקליפה"עגבנייה.

יצא לי במחשבון סה"כ קלוריות: כ-2200
סה"כ חלבון: כ-154 גרם.
סה"כ שומן: כ-56 גרם.
סה"כ פחמימה: כ-268ץ4 גרם.

תגיד לי אם זה טוב ואם לא מה לשנות
תודה 😃

אחי 2200 קלורייות לחיטוב? זה מלא לפי דעתי... זה אומר שה BMR שלך אמור להיות 2700 וזה אומר שאתה אמור להיות מפלצת :|

רק מה 200 דחוף... לי לא כ"כ הלך כשבניתי תפריט אבל נראה כבר 😃

ד"א אם מישהו אחר רואה את זה- קראתי במקום כלשהו שכדאי להמשיך עד גיל 18 מסה ולא לעבור לחיטוב ( אני בן 16) זו חרטא? או שעדיף באמת להמשיך מסה כי עכשיו הגוף בונה את עצמו הכי טוב?

• פותח/ת השרשור
אחי 2200 קלורייות לחיטוב? זה מלא לפי דעתי... זה אומר שה BMR שלך אמור להיות 2700 וזה אומר שאתה אמור להיות מפלצת :|

רק מה 200 דחוף... לי לא כ"כ הלך כשבניתי תפריט אבל נראה כבר 😃

ד"א אם מישהו אחר רואה את זה- קראתי במקום כלשהו שכדאי להמשיך עד גיל 18 מסה ולא לעבור לחיטוב ( אני בן 16) זו חרטא? או שעדיף באמת להמשיך מסה כי עכשיו הגוף בונה את עצמו הכי טוב?
לא אחי זה פשוט אומר שאין לי הרבה אחוזי שומן שאני רוצה להוריד (משהו כמו 5-7 אחוז) ושאני מתאמן

77 קילו סוף מאסה??
אני גם 185 עושה מאסה 79 קילו ממשיך עם המאסה כי זה עדיין לא ניראה לי כל כך מספיק
יש מצב אתה מעלה תמונה שלך??

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
77 קילו סוף מאסה??
אני גם 185 עושה מאסה 79 קילו ממשיך עם המאסה כי זה עדיין לא ניראה לי כל כך מספיק
יש מצב אתה מעלה תמונה שלך??
גבר אני לא אחרי מסה אני לא רוצה להתנפח בכלל אני לא אוהב את זה פשוט יש לי אחוזי שומן עודפים אז אני רוצה לחטב קצת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית