הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| ירידה באחוז השומן, כיצד?

• פותח/ת השרשור dankat
  • פורסם בתאריך

dankat

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום חברים,
אני לא מחפש להיות "חיה רעה" וכ'ו, אלא בנוי בצורה טובה/ממוצעת +.
מבין כל הדברים שאני צריך לשפר (ידיים/חזה/כתפיים ועוד) מפריע לי בעיקר הבטן- כל הזמן הייתי רזה, אבל לאחר שירות של שלוש שנים בתור ג'ובניק גמור הבטן קיבלה צורה עגלגלה ובהתאם גם המשקל שלי עלה בערך ב 15 קילו (התאמנתי מעט גם לאחר השיחרור במשך כמה חודשים אז אולי העלתי 2-3 קילו שריר).
איך להתחיל נכון? קראתי מאמר נהדר שהסביר על הימצאות במאזן קלוריות שלילי, אבל השאלה היא איך להתאמן בתקופה זו? אירובי ואנ-אירובי בנפרד? כמה סטים לעשות בשרירים גדולים וכמה בקטנים, מספר חזרות וכ'ו.
פניתי לבקש עזרה ממאמני הכושר בחדר כושר אצלי אבל לצערי להוציא מהם משהו ענייני דורש כנראה כסף.
תודה מראש,
דן.

"
פניתי לבקש עזרה ממאמני הכושר בחדר כושר אצלי אבל לצערי להוציא מהם משהו ענייני דורש כנראה כסף.".
שיא הבושה שקיימת, אתם פאקינג משלם כסף בשביל שיבנו לך תוכנית אימונים וייעצו לך, עכשיו גם את זה אי אפשר? בושה.
תקרא את המאמרים בפורטל, לגבי חיטוב בעיקר.
ממליץ לך לעשות את הלינארית של ביל סטאר, ולשלב אירובי 3 פעמים בשבוע [אני עושה אחרי אימון].
התזונה צריכה להיות שלילית, אפשר להתחיל במינוס 200 מהRMR, בהמשך תגדיל את הגירעון.
הרבה, חלבון [פי 2 ממ.ג], שומן [פי 0.8, עדיף יותר], פחמימה כל השאר.

מבחינת תוכנית האנ-אירובי, לא מעט אנשים לא משנים את התוכנית מהמאסה. סה"כ הירידה הרצינית תהיה באיומנים אירובים ובדיאטה ככה שזה די בטל בשישים.

Back
למעלה תחתית