משקל בנץ' פרס גבוה אבל חזה לא גדל

• פותח/ת השרשור bfog
  • פורסם בתאריך

bfog

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
מה נשמע חדש פה בפורום.
אני מתאמן כבר 10 חודשים בתוכנית AB שנראית ככה:
A
סקוואט 3*6 (110 ק"ג)
לנג'ים 2X8
בנץ' פרס 3X6 (דוחק 80)
בנץ' חיובי דאמבלס 2 סטים (27.5 קילו בכל יד)
כבלים לחזה 2X10

B
בנט אובר 3X6 (עושה 65 קילו)
מתח 3X8 (עם 7.5 קילו עליי)
פרס לכתפיים במוט 3X8 (עושה 45 קילו)
תרגיל כזה שאני מרים את המוט לסנטר 2X8

אני הצלחתי להתקדם בכל המשקלים מאז שהתחלתי להתאמן אבל אני מרגיש שהחזה שלי לא גדל וממש לא פרופורציונלי יחסית לגוף... אני אשמח לעזרה איך לשנות את התוכנית 😃 תודה רבה לעוזרים!!

תן יותר חזרות לחזה 8-12,תעשה סופר סטים..ויגדל
על תשכח לאכל

תעשה טווח חזרות 8-12, תן יותר סטים וגם תנסה לעבור מבנץ' פרס רגיל שטוח ללחיצת חזה בשיפוע שלילי קטן וכמובן לא לשכוח חזה עליון, בשיפוע חיובי אל תעשה יותר שיפוע של יותר מ30 מעלות כי אתה תפעיל את הכתפיים בנוסף ובכללי שים לב שבלחיצת חזה אתה מרגיש את החזה עובד ולא את היד אחורית או הכתפיים, בשביל להוריד עומס מהיד האחורית אתה יכול לשנות את האחיזה לרחבה יותר, זה מפעיל יותר חזה חיצוני ופחות פנימי אבל זה גם מוריד עומס מהיד אחורית ומפעיל יותר את החזה.. שיקול שלך, רק אל תעשה אחיזה רחבה מאוד שאתה מרגיש כבר כאבים בפרק כף היד.
ושוב, תן יותר סטים אני ממליץ 3*8-12 לכל אחד מהתרגילים שאתה עושה לחזה במקום מה שאתה עושה עכשיו.
בהצלחה 😃

חלאס עם השטויות. תאכל, ותעלה את הבנץ' שלך למעל 100 קילו. אל תתפזר עם מיליון תרגילים לחזה.

המלצה שלי תנסה להרחיב את האחיזה בבנץ' פרס, אולי אפילו התשה לשריר.. לדוגמא פרפר ואז מיד לחיצת חזה
בלחיצת חזה תנסה לעבוד בטווח חלקי בו השריר מתאמץ, לא לתת למשקוליות להתנגש אחת בשנייה
ובמקום להוסיף תרגיל אתה יכול להוסיף עוד סט בכל אחד מהשלושה ואל תברח במנוחות שלך בין הסטים מעבר ל2 דקות
ואני מקווה בשבילך שהסקוואט הוא חופשי והלאנג'ים עם מוט 😃
חלאס עם השטויות. תאכל, ותעלה את הבנץ' שלך למעל 100 קילו. אל תתפזר עם מיליון תרגילים לחזה.
דווקא כדאי לו להוסיף תרגילים לחזה ואולי לשלב שיטות אימון לחזה בגלל שהיד האחורית יכולה לפצות בלחיצה בגלל אחיזה צרה כנ"ל בדאמבלים

אל תשים לב להודעה שמעליי.
התשה מוקדמת זה פיגור שכלי. אין שום היגיון בלעשות תרגיל מבודד חסר תועלת ואח"כ להרים פחות משקל בתרגיל מרכזי.
ולפחות בבנץ' - תנוח כמה שאתה צריך כדי להשלים את כל החזרות בכל הסטים.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולכם על העזרה 😃
הבעיה אצלי היא אחרת. לא ההתקדמות במשקלים אלא הגדילה בחזה שמפגר אחרי כל הגוף. אני מצליח לעלות במשקלים אבל זה נראה לי בגלל גדילה ביד האחורית בלבד. להמשיך לעלות משקלים אני אוכל ואעשה את זה אבל בכל מקרה אם זה ימשיך ככה אני אראה שיפור רק ביד האחורית ולא בחזה.

אתה תראה שיפור גם בחזה. כמה? זה כבר גנטיקה...

אני שם לב שאחד האיזורים שהכי קשה לפתח להרבה גברים זה דווקא איזור החזה, גם מבחינת עלייה במשקלים.
תשמע, כדי לפתח חזה חייבים להתרכז רק בדבר אחד, משקלי עבודה.
והרבה משקולות חופשיות בלי מכונות כמעט.

אל תשים לב להודעה שמעליי.
התשה מוקדמת זה פיגור שכלי. אין שום היגיון בלעשות תרגיל מבודד חסר תועלת ואח"כ להרים פחות משקל בתרגיל מרכזי.
ולפחות בבנץ' - תנוח כמה שאתה צריך כדי להשלים את כל החזרות בכל הסטים.
התשה מוקדמת עובדת ומה שיותר מצחיק בכל בית ספר למאמנים בעולם מלמדים את זה ויותר מזה אני אגיד לך שזה עובד
כי מתאמנים שלי השתפרו כשהתחילו לעשות את זה כי הם נתקעו במשקלים או במראה ;)

התשה מוקדמת עובדת ומה שיותר מצחיק בכל בית ספר למאמנים בעולם מלמדים את זה ויותר מזה אני אגיד לך שזה עובד
כי מתאמנים שלי השתפרו כשהתחילו לעשות את זה כי הם נתקעו במשקלים או במראה ;)

זה לא מעניין אותי מה מלמדים בכל בית ספר למאמנים בעולם. בכל בית ספר בעולם גם מלמדים שדדליפט זה תרגיל לגורילות, ושסקוואט מלא הורס את הברכיים.

זה לא מעניין אותי מה מלמדים בכל בית ספר למאמנים בעולם. בכל בית ספר בעולם גם מלמדים שדדליפט זה תרגיל לגורילות, ושסקוואט מלא הורס את הברכיים.
אז כנראה שלמדת במקום לא משהו

אני למדתי בוינגייט והמרצה שלי לא הפסיק לחפור כמה שהתרגיל הזה טוב
בכל מקרה רוב התלמידים בקורס התנגדו או פחדו ושנאו את התרגיל כי לא הלך להם איתו
בסדר אז מה שקורה שהם יוצאים לעולם וטוענים כל מיני שטויות

סקוואט זה תרגיל ברזל
זה שנתקלת באוכלוסיית המאמנים הענייה זה ממש מצער אותי
ודדליפט זה תרגיל כל כך חשוב שבלימודים נידבו אותי להדגים כל יום לפחות פעמיים
וכן שוב פה גם הרבה מהחבר'ה פשוט לא ניסו ולא עשו

ממה שראיתי מהניסיון שלי, אני פוגש שני מאמנים מתוך עשרה שהם באמת למדו בקורס ומעבר לו.. ואני לא מופתע שאתה מגיב ככה 😃

• פותח/ת השרשור
אחרי שניסיתי באימון היום את הדבר הזזה של ההתשה אני חייב להגיד שזה היה אימון החזה הכי גרוע שהיה לי. לא הצלחתי לדחוק אפילו 75 קילו ל4 חזרות. נראה לי אני אנסה באמת להתמיד עם המשקלים ואעדכן עוד בערך שבועיים ככה אם יש עליה במשקלים. תודה רבה לכולכם על העזרה באמת מעריך את זה 😃

התשה מוקדמת היא לא פיגור שכלי, היא עוד שיטה בארסנל, וכשמשתמשים בה נכון, ומידי פעם - גם לגיטימית לגמרי.

עם גנטיקה לא נהדרת בכל הקשור למבנה החזה 80 קילו עלולים לא להספיק.
תחשוב על 5/3/1, היא אחת הדרכים החלקות ביותר להעלות את הלחיצה ברמת האימונים שלך.

התשה מוקדמת היא לא פיגור שכלי, היא עוד שיטה בארסנל, וכשמשתמשים בה נכון, ומידי פעם - גם לגיטימית לגמרי.

עם גנטיקה לא נהדרת בכל הקשור למבנה החזה 80 קילו עלולים לא להספיק.
תחשוב על 5/3/1, היא אחת הדרכים החלקות ביותר להעלות את הלחיצה ברמת האימונים שלך.

אני מודע לכך שבסיס כוח זה טוב...
אני מודע לכך שצריך גירוי לגדילה....
המשקלים שלי בהתחלה היו עלובים בחזה ועדין ראיתי גדילה....
חזה צריך יותר גירוי כדי לגדול מאשר 3X5.....כמה שזה כואב לכל מתאמני הכוח בפורום....
לי הכנסת הנפה לאימוני חזה עשו נפלאות....
כל אחד והגנטיקה שלו...

ואיך זה קשור לתגובה שלי ?

אני מודע לכך שבסיס כוח זה טוב...
אני מודע לכך שצריך גירוי לגדילה....
המשקלים שלי בהתחלה היו עלובים בחזה ועדין ראיתי גדילה....
חזה צריך יותר גירוי כדי לגדול מאשר 3X5.....כמה שזה כואב לכל מתאמני הכוח בפורום....
לי הכנסת הנפה לאימוני חזה עשו נפלאות....
כל אחד והגנטיקה שלו...

נשבר לי הלב.
למזלי אני מתאמן כח בשביל הכח, לא בשביל לגדול.

תעלה משקל בבנץ' ותחזיק יותר רחב.. הכל קשור לגנטיקה, אבל לדעתי תשקיע בחזה יותר מבשאר השרירים פשוט תן לחזה יותר נפח בתוכנית

לא קראתי הכל אבל רק הגיד שמשקל 80 לדחיקה זה לא הרבה ואל תצפה לחזה מרשים. זה מגיע אחריי ה100 קילו.. גם מנסיון וגם מהתבוננות בחדר כושר..
יש חברה שהחזה שלהם מהתחלה נראה בנוי טוב.. לא גדול.. פשוט אסטטי , אז יאללה תגדיל תבנצ'

Back
למעלה תחתית