הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Texas Method

RubricalTwo

משתמש מתחיל
139
0
נק' מוניטין:
-20
139
0
שלום לאחר סיום SS בפעם המי יודע כמה הגיע הזמן לעבור הלאה. משקל גוף 72 אחוז שומן 14%~
משקלי עבודה הכל ל5X3 (חוץ מהדדליפט 🙄)
סקוואט 107.5 HB
דדליפט 135
בנצ 87.5
פרס 57.5
צין אפס 20

עכשיו השאלה ראיתי מלא וריאציות של התוכנית ורציתי לדעת על איזה אתם ממליצים ?
כמו שאתם יודעים יש כאן http://startingstrength.wikia.com/wiki/The_Texas_Method פה ראיתי ואם יש משהו שאתם ממליצים ולא שם בבקשה לא להתבייש LOL
אה ואם מתחילים ישר אחרי SS כמה אחוז מהמשקלים צריך לחתוך בהתחלה ?

תודה רבה לעונים

כמה היו המשקלים ההתחלתיים שלך ולפני כמה זמן. אם אתה עושה משהו לא נכון, לעבור תוכנית לא יהיה הדבר שאתה יכול לתקן. נראה שפספסת כמה עקרונות לפני הכניסה לעקרונות של נפח עצימות וכו (מה שתוכניות שמופנות למתאמנים מתקדמים יותר נותנות.)

• פותח/ת השרשור
כמה היו המשקלים ההתחלתיים שלך ולפני כמה זמן. אם אתה עושה משהו לא נכון, לעבור תוכנית לא יהיה הדבר שאתה יכול לתקן. נראה שפספסת כמה עקרונות לפני הכניסה לעקרונות של נפח עצימות וכו (מה שתוכניות שמופנות למתאמנים מתקדמים יותר נותנות.)

תשמע אני יודע שאחרי קריאת הספר עשיתי הכל כמו שצריך הבעיה אצלי הייתה האכילה אבל לאחר סיבוב שלישי של ss סיימתי על א.ח נמוך יחסית עכשיו ממשיך מסה מה הלאה?

ממתי ב-SS עושים HB?
ממתי ב-SS עושים 20 מתח ולא 3X5 בתוספת משקל? זו לא ממש SS

נערך לאחרונה:
הוא רשם שהוא הגיע ל 20 קילו facepalm
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=25141
עדיין אי אפשר להבין. מאיפה אני אמור להבין אם זה 20 מתח, 20 ק"ג או כל דבר אחר? הוא רשם 20 מתח, לא 20 ק"ג מתח. ונניח ש-20 ק"ג, מאיפה אני אמור להשיג לאיזה מספר סטםי וחזרות? 3X15? אולי בכלל 2X8 או אפילו 20KGX1
לפוסט-
רשום שאין בעיה עם HB אבל ההמלצה המקורית, והמבנה של התוכנית הוא LB.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נו אני עושה hb כי יותר נוח לי וכי אולי אני אעבור בעתיד להרמת משקולות... ומן הסתם מתח 20 קג ל5×3
קיצר מיציתי מה הלאה עם מסה

עדיין אי אפשר להבין. מאיפה אני אמור להבין אם זה 20 מתח, 20 ק"ג או כל דבר אחר? הוא רשם 20 מתח, לא 20 ק"ג מתח. ונניח ש-20 ק"ג, מאיפה אני אמור להשיג לאיזה מספר סטםי וחזרות? 3X15? אולי בכלל 2X8 או אפילו 20KGX1
לפוסט-
רשום שאין בעיה עם HB אבל ההמלצה המקורית, והמבנה של התוכנית הוא LB.

אם היית קורא היית רואה שהוא רשם "משקלי עבודה הכל ל5X3 (חוץ מהדדליפט
s49.gif
)"
גם פאוור קלין הוא ההמלצה המקורית לפעמים אין מה לעשות..
ולפותח האשכול תעשה את הלינארית של ביל סטאר

• פותח/ת השרשור
אם היית קורא היית רואה שהוא רשם "משקלי עבודה הכל ל5X3 (חוץ מהדדליפט
s49.gif
)"
גם פאוור קלין הוא ההמלצה המקורית לפעמים אין מה לעשות..
ולפותח האשכול תעשה את הלינארית של ביל סטאר

אוקיי אבל אמרו לי שזה לחיטוב ואני רוצה מסה זה בסדר ?
ועוד משהו אפשר להחליף גם פה למתח במקום חתירה ?

אוקיי אבל אמרו לי שזה לחיטוב ואני רוצה מסה זה בסדר ?
ועוד משהו אפשר להחליף גם פה למתח במקום חתירה ?

1.התוכנית למסה בעיקרון , היא טובה גם לחיטוב.
2. לגבי המתח אין לי מושג יש מאמר על התוכנית תקרא אותו אני די בטוח שזה מוזכר שם.

תשמע אני יודע שאחרי קריאת הספר עשיתי הכל כמו שצריך הבעיה אצלי הייתה האכילה אבל לאחר סיבוב שלישי של ss סיימתי על א.ח נמוך יחסית עכשיו ממשיך מסה מה הלאה?

תכניות שונות אמורות להתאים למתאמנים ברמות התקדמות שונות(קרבה לפוטנציאל גנטי) טקסס מכוונת למתאמן שעבר את היכולת לקבל "גירוי" מאימון פשוט ולהתאושש מאימון פשוט(יחסית). בשביל להבין באיזה שלב אתה, צריך להסתכל קצת יותר לעומק על היסטורית אימונים שלך. בכול מקרה, תאורטית יכול להיות שאתה בנקודה הזו עם משקלי העבודה האלה, אבל בלי לדעת את ההיסטוריה שלך. יותר הגיוני שאתה לא בנקודה הזו. ולכן תכניות שמכוונת לתכנון טיפה יותר מורכב לא תועיל לך יותר מתכנית פחות מורכבת(SS /לינארית)
בלי לדעת את כל הפרטים. כנראה אתה עושה משהו לא נכון. יכול להיות בשלב ההתאוששות כמו שציינת(אוכל). ככה שלעבור לטקסס לא ייתן כלום.
אם נמאס לך מSS תעבור ללינארית. תנסה להבין את הטעיות שלך לתקן אותן ומקביל אולי לשחק קצת עם הנפח התוכנית ולהתאים אותו לרמת ההתאוששות שלך(שנגרעת גם מהעובדה שאתה כנראה לא אוכל מספיק.)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קצת הגזמתי עם האכילה אני פשוט לא פיתחתי כרס כמו רוב הssניקים כל יום הגעתי ל150 חלבון לפחות ו3k קלוריות אם לא יותר פשוט שמעתי על אנשים שאוכלים כפול אז לא צריך להגזים... וטקסס גם נחשב ללינטרית זה התקדמות שבועית לא?

לא עוזר שאתה זורק נתונים. תבדוק מה עשית לא נכון ותשפר. תשאר בתכנית יותר פשוטה( SS/לאנרית). טקסס ולינארית שונות.
או שפשוט תעשה מה שבא לך.ואז כל הדיון הזה לא רלוונטי
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
האמתי שהדיון כן רלוונטי כי אני סיימתי ss ועשיתי הכל כמו שצריך באתי לשאול מה אתם ממליצים להמשך ולא קיבלתי תשובה חד משמעית אז אני אשמח לתשובה תודה לעונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית