הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם ניתן להגיעה לגוף כמו בתמונה C (תמונה בפנים)

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
ואם לא אז עד לאן בערך אפשר להגיעה ללא חומרים
148365_122056327967480_1317783861_n.jpg

• פותח/ת השרשור
ובטכניון לא צריך לדעת עברית? עשית בגרות בלשון, אני בטוח שאתה זוכר איך להטות פעלים אם ממש יבוא לך.
לא,לא ולא

בכל מקרה אז C אין מצב ?
לגבי B אפשרי ?
אה ואני בעיקר שאלתי לגבי מסת שריר לא רמת שומן

כן רק רמה A למתאמן טבעי, אפילו שאנשים מתאמנים ממש הרבה זמן, מאוד נדיר שאנשים בגיעים לזה...
אל תשכח שהם גם הצתלמו כשהם ממש יבשים, עברו קצת פוטושופ, זה לא מוסיף כזה הרבה אבל מוסיף וגם בתאורה וזווית מסויימת...
אם תראה אותם בחיים האמיתיים אך שהם נראים ביום יום אני די בטוח שהם לא ממש דומים למה שבתמונה.
ובכללי כמו שאמרתי ולמסה כמו שלזה של B ומעלה מאוד קשה להגיע, שלא נדבר על האחוז שומן שבלי חומרים ממממשששש קשה להגיע ולשמור על זה.

אני אשמח לקבל הסבר למה אי אפשר להגיע לA וB ללא אבקות וחומרים.
נראה לך שאפשר? רק אפקות ח*טוב יצילו את האנושות, בלי זה תהיה ליפטר שמן1 4EVER ALONE :(
והגיע עוד ליצן שמשווה אבקות לסטרואידים (או כמו שיצורים מהסוג שלך קוראים לזה- אפקות ואסטרואידים), לא מבין שאומרים לו שהוא יצא ליצן וחושב שרבים איתו.
אבקה = חלבון גרוס מאוכל מוצק (קוטג', חלב וכו'). מה הדבר הכל כך מיוחד בזה שגורם לזה להיות כל כך מטורף שבלי זה אי אפשר לפתח גוף?
אבקה = טונה = חלבוני ביצה = קוטג' = חלב = בשר = עדשים = כל מאכל עתיר חלבון.
די לעשות מזה משהו אסור, אפשר לחשוב שאם אתה לוקח אפקות ניפ!ח תוך שלוש שעות יש לך גוף של רוני קולמן, קלין אנד ג'רק של קלוקוב וסקוואט של דוני תומפסון.

נראה לך שאפשר? רק אפקות ח*טוב יצילו את האנושות, בלי זה תהיה ליפטר שמן1 4EVER ALONE :(
והגיע עוד ליצן שמשווה אבקות לסטרואידים (או כמו שיצורים מהסוג שלך קוראים לזה- אפקות ואסטרואידים), לא מבין שאומרים לו שהוא יצא ליצן וחושב שרבים איתו.
אבקה = חלבון גרוס מאוכל מוצק (קוטג', חלב וכו'). מה הדבר הכל כך מיוחד בזה שגורם לזה להיות כל כך מטורף שבלי זה אי אפשר לפתח גוף?
אבקה = טונה = חלבוני ביצה = קוטג' = חלב = בשר = עדשים = כל מאכל עתיר חלבון.
די לעשות מזה משהו אסור, אפשר לחשוב שאם אתה לוקח אפקות ניפ!ח תוך שלוש שעות יש לך גוף של רוני קולמן, קלין אנד ג'רק של קלוקוב וסקוואט של דוני תומפסון.

עדשים זה חלבון חסר...

• פותח/ת השרשור
וואלה? ואת הקורות חיים שלך תכתוב אמא?
בשביל זה יש מרכז השמה בטכניון שעוזרים לכתוב קורות חיים
גם אני וגם אשתי בוגרי הטכניון, באיזו פקולטה אתה לומד? עברית היא שפת האם שלך?
מדמ"ח , וסוג של אני בארץ מגיל 5

בכל מקרה לנושא , ראיתי פה חברה שיש להם מסת שריר (לא חובה אחוז שומן כזה נמוך) בערך כמו בתמונה B , אולי אני טועה אבל כמו ב A בטוח יש פה המון
או שאני עד כדאי כך טועה
ואני יודע שהם עושים יבוש וצילום מזויות טובות ואולי פוטושופ , השאלה שלי היא בעיקר על מסת שריר

ולא הבנתי מאיפה הדיבור על אבקות חלבון הגיעו , כשאמרתי טבעי התכוונתי ללא סטרואידים

עדשים זה חלבון חסר...
אתה בטוח? הבנתי שעדשים זה ה-מקור לחלבון טבעוני ואחד המקורות הטובים...
בשביל זה יש מרכז השמה בטכניון שעוזרים לכתוב קורות חיים

מדמ"ח , וסוג של אני בארץ מגיל 5

בכל מקרה לנושא , ראיתי פה חברה שיש להם מסת שריר (לא חובה אחוז שומן כזה נמוך) בערך כמו בתמונה B , אולי אני טועה אבל כמו ב A בטוח יש פה המון
או שאני עד כדאי כך טועה
ואני יודע שהם עושים יבוש וצילום מזויות טובות ואולי פוטושופ , השאלה שלי היא בעיקר על מסת שריר

ולא הבנתי מאיפה הדיבור על אבקות חלבון הגיעו , כשאמרתי טבעי התכוונתי ללא סטרואידים
הדיבור הגיע מליעד שציטטתי שהחליט אפקות זה לא טבעי והכליל את זה עם סטרואידים.

אתה בטוח? הבנתי שעדשים זה ה-מקור לחלבון טבעוני ואחד המקורות הטובים...

חייבים להוסיף לזה אורז כדי שזה יהיה מלא(דגנים וקטניות) ואז זה יהפוך למג'דרה. בכל מקרה זה מקור נחות של חלבון, לעומת מקורות מהחי כמובן.
המקור הטבעוני היחיד שהוא חלבון מלא זה סויה ועוד דבר שנקרא סאייטן, בכל אופן לא הייתי נוגע בזבל הזה

שאתם אומרים חומרים אתם מתכוונים לסטרואידים ?
או שיש חומרים אחרים ?
בעיקרון הם התכוונות לסטרואידים , יכול להיות שהם החשיבו גם קלן ,יהומבין ואפרדין שזה שורפי שומן לא חוקיים (בארץ יש ארצות שזה חוקי) .

בעיקרון הם התכוונות לסטרואידים , יכול להיות שהם החשיבו גם קלן ,יהומבין ואפרדין שזה שורפי שומן לא חוקיים (בארץ יש ארצות שזה חוקי) .

איפה קונים שורפי שומן חוקיים?
אם יש דבר כזה.

אם נגיד לך שלא אתה תפסיק להתאמן? אם נגיד לך כן תהיה לך יותר מוטיבציה להתאמן?
מה זה משנה בכלל??? תתאמן ותגדל...

כן רק רמה A למתאמן טבעי, אפילו שאנשים מתאמנים ממש הרבה זמן, מאוד נדיר שאנשים בגיעים לזה...
אל תשכח שהם גם הצתלמו כשהם ממש יבשים, עברו קצת פוטושופ, זה לא מוסיף כזה הרבה אבל מוסיף וגם בתאורה וזווית מסויימת...
אם תראה אותם בחיים האמיתיים אך שהם נראים ביום יום אני די בטוח שהם לא ממש דומים למה שבתמונה.
ובכללי כמו שאמרתי ולמסה כמו שלזה של B ומעלה מאוד קשה להגיע, שלא נדבר על האחוז שומן שבלי חומרים ממממשששש קשה להגיע ולשמור על זה.
הוא די צודק
יש לי חבר שאני יודע שהוא לא על חומרים, אפילו לא שורפי שומן.
גנטיקה טובה ומשמעת ברזל, הוא דוגמן ויש לו אחלה גוף ולדעתי זה גבול די קיצוני להגיע אליו במידה ויש לך גנטיקה ממש טובה..
הנה תמונות שלו כדי שתבינו על מה אני מדבר
זה תמונה מצילומים אולי עברו פוטושופ ..
554158_4808363250556_1814803480_n.jpg

וזה תמונה רגילה:
526483_10150964261784077_1535441340_n.jpg

אין כל כך הבדל אבל שוב -הבנאדם עם גנטיקה טובה מאוד ומשמעת ברזל.

נראה לי אתם די מגזימים, מה שאתם אומרים בעצם זה שאם אני לא משתמש בחומרים אז עדיף לא להתאמן בכלל , אם ככה אני מציע לכולם ולכל הפורום מי שלא משתמש בחומרים שיפסיק להתאמן .
אימונים = טחינת מים !!

כל התמונות הנ"ל לא ניתן להגיע אליהן באופן "טבעי".
+1

תפסיקו לבלבל את המוח תעשו טובה...
A ללא שורפים יחידי סגולה אולי יכולים להגיע...
B C D תשכחו מזה...ואפילו יותר גרוע מזה...ללא הצילום המקצועי והשיפצורים גם במציאות הם לא ניראים ככה...
אבל תמיד נחמד לפנטז אם זה מה שעוזר לנו להוסיף פלטות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית