עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא,לא ולאובטכניון לא צריך לדעת עברית? עשית בגרות בלשון, אני בטוח שאתה זוכר איך להטות פעלים אם ממש יבוא לך.
לא,לא ולא
בכל מקרה אז C אין מצב ?
לגבי B אפשרי ?
אה ואני בעיקר שאלתי לגבי מסת שריר לא רמת שומן
לא,לא ולא
נראה לך שאפשר? רק אפקות ח*טוב יצילו את האנושות, בלי זה תהיה ליפטר שמן1 4EVER ALONE :(אני אשמח לקבל הסבר למה אי אפשר להגיע לA וB ללא אבקות וחומרים.
נראה לך שאפשר? רק אפקות ח*טוב יצילו את האנושות, בלי זה תהיה ליפטר שמן1 4EVER ALONE :(
והגיע עוד ליצן שמשווה אבקות לסטרואידים (או כמו שיצורים מהסוג שלך קוראים לזה- אפקות ואסטרואידים), לא מבין שאומרים לו שהוא יצא ליצן וחושב שרבים איתו.
אבקה = חלבון גרוס מאוכל מוצק (קוטג', חלב וכו'). מה הדבר הכל כך מיוחד בזה שגורם לזה להיות כל כך מטורף שבלי זה אי אפשר לפתח גוף?
אבקה = טונה = חלבוני ביצה = קוטג' = חלב = בשר = עדשים = כל מאכל עתיר חלבון.
די לעשות מזה משהו אסור, אפשר לחשוב שאם אתה לוקח אפקות ניפ!ח תוך שלוש שעות יש לך גוף של רוני קולמן, קלין אנד ג'רק של קלוקוב וסקוואט של דוני תומפסון.
בשביל זה יש מרכז השמה בטכניון שעוזרים לכתוב קורות חייםוואלה? ואת הקורות חיים שלך תכתוב אמא?
מדמ"ח , וסוג של אני בארץ מגיל 5גם אני וגם אשתי בוגרי הטכניון, באיזו פקולטה אתה לומד? עברית היא שפת האם שלך?
אתה בטוח? הבנתי שעדשים זה ה-מקור לחלבון טבעוני ואחד המקורות הטובים...עדשים זה חלבון חסר...
הדיבור הגיע מליעד שציטטתי שהחליט אפקות זה לא טבעי והכליל את זה עם סטרואידים.בשביל זה יש מרכז השמה בטכניון שעוזרים לכתוב קורות חיים
מדמ"ח , וסוג של אני בארץ מגיל 5
בכל מקרה לנושא , ראיתי פה חברה שיש להם מסת שריר (לא חובה אחוז שומן כזה נמוך) בערך כמו בתמונה B , אולי אני טועה אבל כמו ב A בטוח יש פה המון
או שאני עד כדאי כך טועה
ואני יודע שהם עושים יבוש וצילום מזויות טובות ואולי פוטושופ , השאלה שלי היא בעיקר על מסת שריר
ולא הבנתי מאיפה הדיבור על אבקות חלבון הגיעו , כשאמרתי טבעי התכוונתי ללא סטרואידים
אתה בטוח? הבנתי שעדשים זה ה-מקור לחלבון טבעוני ואחד המקורות הטובים...
חייבים להוסיף לזה אורז כדי שזה יהיה מלא(דגנים וקטניות) ואז זה יהפוך למג'דרה. בכל מקרה זה מקור נחות של חלבון, לעומת מקורות מהחי כמובן.
המקור הטבעוני היחיד שהוא חלבון מלא זה סויה ועוד דבר שנקרא סאייטן, בכל אופן לא הייתי נוגע בזבל הזה
בעיקרון הם התכוונות לסטרואידים , יכול להיות שהם החשיבו גם קלן ,יהומבין ואפרדין שזה שורפי שומן לא חוקיים (בארץ יש ארצות שזה חוקי) .שאתם אומרים חומרים אתם מתכוונים לסטרואידים ?
או שיש חומרים אחרים ?
בעיקרון הם התכוונות לסטרואידים , יכול להיות שהם החשיבו גם קלן ,יהומבין ואפרדין שזה שורפי שומן לא חוקיים (בארץ יש ארצות שזה חוקי) .
כל התמונות הנ"ל לא ניתן להגיע אליהן באופן "טבעי".
הוא די צודקכן רק רמה A למתאמן טבעי, אפילו שאנשים מתאמנים ממש הרבה זמן, מאוד נדיר שאנשים בגיעים לזה...
אל תשכח שהם גם הצתלמו כשהם ממש יבשים, עברו קצת פוטושופ, זה לא מוסיף כזה הרבה אבל מוסיף וגם בתאורה וזווית מסויימת...
אם תראה אותם בחיים האמיתיים אך שהם נראים ביום יום אני די בטוח שהם לא ממש דומים למה שבתמונה.
ובכללי כמו שאמרתי ולמסה כמו שלזה של B ומעלה מאוד קשה להגיע, שלא נדבר על האחוז שומן שבלי חומרים ממממשששש קשה להגיע ולשמור על זה.
+1כל התמונות הנ"ל לא ניתן להגיע אליהן באופן "טבעי".