הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן כבר שלושה חודשים ורואה שינוי קטן יחסית

• פותח/ת השרשור gymwork
  • פורסם בתאריך

gymwork

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
מתאמן כבר שלושה חודשים ורואה שינוי קטן יחסית
אני בן 15
1.85
שוקל 70

התחלתי 183
63 קילו

אני עובד על תוכנית ABC

עכשיו אני צריך שתעזרו לי כי אני לא יודע איזה תרגילים הכי אפקטיבים
אני רוצה לצבור מסה גבוהה אה ואני עושה מסה מלוכלכת..

אז אם למישהו יש את התרגילים הכי טובים בשבילי לתוכנית ABC
שהחלוקה היא כזו:
A:
רגליים+כתפיים
B:
יד קדמית+חזה
C:
יד אחורית+גב

תודה לעוזרים 😃

אתה לא רואה תוצאות כי ABC זה למתאמנים מתקדמים, פיצולים כאלה לא מתאימים למתחילים.
נוסף על כך לעלות ב-3 חודשים 7 קילו זה לא מספיק, היית בקלות יכול לעלות 12 עם תפריט ותוכנית מתאימה (4 קילו בחודש).
אם אתה מחפש נפח תעבור ל-FBW מהפורטל של מורכבים בלבד.
SS יכולה להיות גם אופציה מעולה, תקרא עליה בפורטל .

מי אמר לך לעבוד abc ?!!?קח מהפורטל fbw או ss ותעשה ריסטרט לכל העבודה שלך.
אל תשכח!!תזונה,בלי תזונה כלום לא ישנה

• פותח/ת השרשור
אוקיי מה עדיף FBW או SS ?
אני רוצה לצבור מסה גדולה יחסית בזמן קצר, מקפיד על תזונה ושינה

אתה לא רואה תוצאות כי ABC זה למתאמנים מתקדמים, פיצולים כאלה לא מתאימים למתחילים.
נוסף על כך לעלות ב-3 חודשים 7 קילו זה לא מספיק, היית בקלות יכול לעלות 12 עם תפריט ותוכנית מתאימה (4 קילו בחודש).

איזה שטויות,לעלות 7 קילו ב3 חודשים זה מעולה ו12 אולי זה מוגזם.
תפסיק לדבר שטויות.

איזה שטויות,לעלות 7 קילו ב3 חודשים זה מעולה ו12 אולי זה מוגזם.
תפסיק לדבר שטויות.
למה מוגזם בדיוק ? קילו בשבוע זה קצב מעולה .
יכול להיות שקצת הגזמתי, אבל 7 קילו ב-3 חודשים זה קצת, במיוחד כשהוא אומר שהוא עושה מסה מלוכלכת.

ולשאלתך, FBW או SS, אם אתה מחפש נפח אז FBW, אם כוח אז SS.

7 קילו ב3 חודשים זה ממה מעולה בדרך כלל עולים 1.5-2 בחודש ממוצע... ואני מציע לך להתחיל SS !

חודש ראשון עלייה ממוצעת 4 קילו לאחר מכןעלייה ממוצעת 1.5-2.5,עוד פעם אני חוזר ממוצעת! עלייה טובה היה אפשר למקסם את זה יותר.לגבי התוכנית ללא ספק SS

ליצן, תפסיק בבקשה להטעות אנשים
אתה יודע כמה שריר אתה יכול לצבור בשלושה חודשים? תעשה חישוב ותבין כמה שומן אתה צובר, והעובדה שאתה עולה במשקל היא לא שאתה גודל יותר, אלא אתה משמין וחושב שזה לטובת השריר
עליה נורמטיבית היא של 1 ק"ג בחודש
פותח האשכול אתה לא צריך פיצול כזה, הגוף העליון צריך להפצל לחלוקה של AB. אם אתה רוצה לעשות אימון C של רגלים בלבד אז לך על זה,
אבל זה יצא שתצטרך להיות לפחות 5 ימים בשבוע בחדר כושר ואני נגד זה.
אם אתה מתאמן בשביל הכוסיות אז אני אהיה כן איתך אין לך מה לאמן רגלים, אם אתה מתכוון להשקיע ולהיות רציני בתחום ותרצה אסטטיקה לכל הגוף אתה תצטרך לאמן רגלים בדיוק כמו גוף עליון ואף יותר

7 קילו ב3 חודשים משמע טיפה יותר מ2 קילו בחודש, שלא נדבר על כמות הנוזלים שבטח צבר.
הייתי מצפה [ובמיוחד מאדם שעושה "מאסה מלוכלכת"] לעבור את ה9 לפחות, כי זה "הממוצע".

חודש ראשון עלייה ממוצעת 4 קילו לאחר מכןעלייה ממוצעת 1.5-2.5,עוד פעם אני חוזר ממוצעת! עלייה טובה היה אפשר למקסם את זה יותר.לגבי התוכנית ללא ספק SS
4+2+2 = 8, וזה עדיין יותר ממה שהוא השיג ב3 חודשים האלה.
חברים, מסקנה סופית, הוא צריך לאכול יותר.

אגב, פותח האשכול, השריר גדל במנוחה, אז מה נותן לך לעשות ABC ולא להתקדם במשקלים?

• פותח/ת השרשור
אז לאיזה תוכנית לעבור AB להישאר ABC או SS או FBW ?
אני מחפש נפח ואני מתאמן גם על רגליים..
תשובה ברורה בבקשה

תעבור לSS.

Back
למעלה תחתית