הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הזמנה קבוצתית

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך

Psycho

משתמש משקיע
7,700
1,709
נק' מוניטין:
13,256
7,700
1,709
הרקולס פ"ת
אני מחפש אנשים להזמנה קבוצתית, של:
-שרוולי ברכיים של Rehband
-נעלי הרמה VS.

מישהו מעוניין להצטרף?
אגב, צריך מישהו שיהיה אחראי על כל ההזמנה, פשוט אין לי זמן כרגע 😵
וגם אין לי ת.ז עדיין facepalm

הנעליים שלי (בנות שנתיים וקצת) הן Risto white thunder, לצערי מתפרקות.
אני חושב שאני אזמין אדידס בקרוב, רק צריך להיות בטוח איזו מידה להזמין (רגליים קצת גדולות ולא מצאתי בארץ חנות אדידס עם מידות 48+).

השאלה מה זה "מתפרקות".
אם מדובר רק בסוליה שנשחקה אפשר לארגן סוליה חדשה.
כל עוד הנעל פיזית מבחוץ לא קרועה והעקב לא שבור לא רואה סיבה לרוץ לקנות נעל חדשה, זה די יקר ולעשות שפצורים לנעל קיימת יעלה כמה עשרות שקלים.

לי יש את הrippetoe boot- גם נעל שיוצרה ע"י ריסטו, אני איתה שנה וחצי, היא אומנם מכוערת(קניתי אותה מכוערת) ולא מתחרה באדידס מבחינת מראה, אבל חוץ מהשרוכים שאני צריך להחליף היא פיקס ואני מאוד מרוצה, לא עושה סקוואט עם אף נעל אחרת.
הבלאי שיש לי בנעל כמו כל נעל אחרת שאני נועל הרבה לא משהו מיוחד

השאלה מה זה "מתפרקות".
אם מדובר רק בסוליה שנשחקה אפשר לארגן סוליה חדשה.
כל עוד הנעל פיזית מבחוץ לא קרועה והעקב לא שבור לא רואה סיבה לרוץ לקנות נעל חדשה, זה די יקר ולעשות שפצורים לנעל קיימת יעלה כמה עשרות שקלים.

לי יש את הrippetoe boot- גם נעל שיוצרה ע"י ריסטו, אני איתה שנה וחצי, היא אומנם מכוערת(קניתי אותה מכוערת) ולא מתחרה באדידס מבחינת מראה, אבל חוץ מהשרוכים שאני צריך להחליף היא פיקס ואני מאוד מרוצה, לא עושה סקוואט עם אף נעל אחרת.
הבלאי שיש לי בנעל כמו כל נעל אחרת שאני נועל הרבה לא משהו מיוחד

יש שחיקה פונקציונלית בעקב, לא רק מראה פיזי, הבלאי הוא משמעותית יותר גבוה מכל נעל אחרת שברשותי. אולי בהזדמנות אני אצלם את הזוועה (הן נעולות בלוקר שלי בטכניון).
גם לשלם 800 שקל על נעל בגיל 31 זה לא כמו בגיל 20, אם זוג נעליים חדש של אדידס היה עולה מאה שקל עדיין היית מתקן את הנעליים?

אה כן, שכחתי לציין שאשתי קונה לי אותן כמתנת יום הולדת אז בכלל הרווחתי 😃

• פותח/ת השרשור
אז יאללה, בואו נתחיל לזוז!

בנתיים זה ככה:
Psyco-
נעלי VS
שרוולי רהבנד

Cygnus-
נעלי VS
שרוולי רהבנד

Peroman-
רק נעלי VS [?]

דני שובבני-
נעליים [?].

גשש בלש-
לא ידוע, לא בטוח אם הוא מצטרף.

ארז-
?

incin-
שרוולים.

נערך לאחרונה:
יש שחיקה פונקציונלית בעקב, לא רק מראה פיזי, הבלאי הוא משמעותית יותר גבוה מכל נעל אחרת שברשותי. אולי בהזדמנות אני אצלם את הזוועה (הן נעולות בלוקר שלי בטכניון).
גם לשלם 800 שקל על נעל בגיל 31 זה לא כמו בגיל 20, אם זוג נעליים חדש של אדידס היה עולה מאה שקל עדיין היית מתקן את הנעליים?

אני מסכים שאם זוג נעליים חדש היה עולה 300 שקל אפילו לא הייתי טורח לתקן זוג נעליים קיים מן הסתם
הבעיה שזה לא המצב והנעליים שקונים היום מגיעות מארה"ב(כל מדינה אחרת יקרה יותר), רק המעמ והמשלוח מסתכמים ב250 שקל
זה לפני העלות של הנעל עצמה, כשהמחירים נעים בין 90-200 דולר

לא יודע כסטודנט עני קשה לי לחשוב צלול אולי

אני מסכים שאם זוג נעליים חדש היה עולה 300 שקל אפילו לא הייתי טורח לתקן זוג נעליים קיים מן הסתם
הבעיה שזה לא המצב והנעליים שקונים היום מגיעות מארה"ב(כל מדינה אחרת יקרה יותר), רק המעמ והמשלוח מסתכמים ב250 שקל

נחש כמה שאלות :
1] עדיף שיהיה בנעל עקב מעץ או מחומרים כמו EVA למשל?
2] על איזה דגם לנעל היית ממליץ לאנשים שהם מתחת ל1.80 [הבנתי שלא להתקרב לVS בגובה שלי שהוא גם פחות מ1.70] יש לך דגם שהוא ממש מומלץ? חוץ מריסטו בינתיים.
תודה

כשהייתי סטודנט עני לא התאמנתי לצערי, אבל אם הייתי מתאמן כנראה שזה היה עם אולסטאר או עם VSA. כשיש לך משכורת קבועה במשך כמה שנים אתה מוכן להשקיע הרבה יותר כסף בתחביבים שלך.

סייכו - תוסיף אותי לשרוולים, תמיד טוב שיהיה 😃

• פותח/ת השרשור
מעולה, עודכן.
אביב יגמד1, כבר אמרו לך שיהיה בסדר עם הVS!

כשהייתי סטודנט עני לא התאמנתי לצערי, אבל אם הייתי מתאמן כנראה שזה היה עם אולסטאר או עם VSA. כשיש לך משכורת קבועה במשך כמה שנים אתה מוכן להשקיע הרבה יותר כסף בתחביבים שלך.

סייכו - תוסיף אותי לשרוולים, תמיד טוב שיהיה 😃

אני סטודנט עני(עובד אומנם) שעדיין משקיע בתחביבים שלו: נעליים של ריסטו, 2 זוגות שרוולים של TOMMY KONO ועכשיו זוג שרוולים כחולים של REHBAND(יקר), חגורה סטנדטית מHOP, וwrist wraps של inzer ו10 חולצות כותנה מWS barbell או ironville
העיקר שזה מושקע במשהו טוב

בקשר לנעליים זולות שובבני אני הייתי מחפש חנות ששולחת Wei Rui או Werksan שתיהן חברות מעולות והעקב פחות דרמטי מVS. יש אצלנו מתאמן עם wei rui מרוצה מאוד.
יש לך גם את האדידס ב90 דולר שנראה שהולכות עכשיו חזק, לויבריל ולעוד חבר יש אותן והם מרוצים מאוד.
אם היית שואל אותי מה עדיף- חומר הכי פחות דחיס שיש, מבחינתי עקב עץ

אאל"ט לRasmalo יש נעלים של Wei Rui, את הנעליים של ויבריל יש גם לAlon123 ולnadavr1234 ולמיטב ידיעתי גם הם מאוד מרוצים.

אם מזמינים VSA יש את ריצ'רד שיכול לסדר מחיר.

ידוע מה טווח המחירים לנעליים?
ת'כלס יש נעליים מאד טובות... אבל הם עברו כבר כמה ניתוחים בהרדמה מלאה אצל הסנדלר, הייתי רוצה שיהיה לי זוג עתודה.

יש מחירים על מוצרים? כי אני גם צריך לחשב את השכר שלי 😃

כשנסגר על כמויות אז אפשר יהיה לברר מחיר, לכן חשוב כעת שכל מי ששוקל רכישה ירשם ולאחר מכן אם המחיר יהיה רלוונטי נבצע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית