הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון הזמנה קבוצתית

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך

Psycho

משתמש משקיע
7,700
1,709
נק' מוניטין:
13,256
7,700
1,709
הרקולס פ"ת
אני מחפש אנשים להזמנה קבוצתית, של:
-שרוולי ברכיים של Rehband
-נעלי הרמה VS.

מישהו מעוניין להצטרף?
אגב, צריך מישהו שיהיה אחראי על כל ההזמנה, פשוט אין לי זמן כרגע 😵
וגם אין לי ת.ז עדיין facepalm

תודה אינסין אתה יודע איפה אפשר לקנות את האדידס שהבאת בקישור ? אני חושב שאני ייקנה אותם אבל אני מחפש אתר שיהיה בו את המידות שלי .

אני חושב שזה יהיה קשה עד בלתי אפשרי להשיג מידות נוספות - הייצור הופסק ב2011, אם לא קודם לכן (הן יצאו לאוליפיאדת בייג'ין ב2008).

• פותח/ת השרשור
שלחתי לריצ'רד הודעה לברר כמה יעלה 1/5/10 זוגות VSA, כמה יעלה משלוח, וכמה הנחה הוא יכול לתת לי.
מחכה1.

• פותח/ת השרשור
אני כנראה יילך בסוף על VS, הPP2 בעייתי מאוד לדעת מה המידה המתאימה, וזה גם תלוי במחיר שנשיג.

למה בעייתי ?כמו כל נעל אדידס רגילה /חצי מידה מעל אולסטאר . לדעתי תמיד תקח חצי מידה מעל לייתר ביטחון מקסימום שים גרב עבה.

אפשר לדעת איפה מצאת את הAdidas Adipower ? הייתי מצטרף אליכם להזמנה אבל הבטחתי לעצמי שאני אשתדרג רק אחרי שאני עובר את ה200 מעל הראש אז זה יקח עוד כמה חודשים 😃

אפשר לדעת איפה מצאת את הAdidas Adipower ? הייתי מצטרף אליכם להזמנה אבל הבטחתי לעצמי שאני אשתדרג רק אחרי שאני עובר את ה200 מעל הראש אז זה יקח עוד כמה חודשים 😃

כמובן, באופן מפתיע למדי המחיר הזול ביותר הוא דרך האתר הרשמי, המשלוח בארה"ב הוא כרגע חינם ומשלוח של נעליים באמצעות יושופס עולה רק 20$ אז בלי מיסים יוצא 220$, או 815 ש"ח.
החסרון הוא שאי אפשר להתחמק ממיסים אם משתמשים ביושופס אז המחיר הסופי הוא 950 שקלים, אבל לא מצאתי יותר זול בלי מיסים.

יש גם את הנעליים באיביי במחיר של 895 ש"ח, כאן יש סיכוי טוב שהנעל לא תעצר במכס (כמובן שזה סוג של הימור).

בדקתי בהרבה מאוד מקומות ברחבי האינטרנט, גם אני שוקל לקנות אותן - אם תמצא יותר זול אל תשכח לשתף 😃

• פותח/ת השרשור
שלחתי הודעה גם לJackelsGym לקבל מחיר על 5\6\7 זוגות שרוולים.
מחכה2.

אגב, מה מיוחד בAdipower? ראיתי אותם כמה פעמים, אבל הם נראות כמו נעליי ריצה סטנדרטיות. ממה עשוי העקב? גומי?

חברים, הודעה חשובה ביותר!!!!!!!!!1
דיברתי עם גאקלסגים, והם אמרו, שהמשלוח חינם מעל ל5+ זוגות שרוולים!!!!
הם יזכו אותי על החיוב לאחר ההזמנה!

• פותח/ת השרשור
חישבתי, זה יוצא כ38X שקלים סה"כ, כולל משלוח, מכס ומע"מ [33%].
תוסיפו עוד 10-20 שקלים על משלוח כל אחד לביתו, סה"כ 400 שקלים לזוג שרוולים.

לגבי הVS, עדיין לא קיבלתי תשובה מריצרד.

חישבתי, זה יוצא כ38X שקלים סה"כ, כולל משלוח, מכס ומע"מ [33%].
תוסיפו עוד 10-20 שקלים על משלוח כל אחד לביתו, סה"כ 400 שקלים לזוג שרוולים.

לגבי הVS, עדיין לא קיבלתי תשובה מריצרד.

יצא לי 420 שקל בהזמנה לארה"ב ומשלוח עם שליח עד הבית דרך מאסטופ, נראה לי שייצא לכם יותר זול קצת 400 שקל זה יקר לקבוצה

• פותח/ת השרשור
יצא לי 420 שקל בהזמנה לארה"ב ומשלוח עם שליח עד הבית דרך מאסטופ, נראה לי שייצא לכם יותר זול קצת 400 שקל זה יקר לקבוצה
וואלה? 420?
אם כן, אני מזמין.
כמה זמן
עד שהגיע?

מהר מאוד, בגלל שזה עם מאסטופ לקח בערך 10 ימים מהיום שביצעתי את ההזמנה עד שהשליח מסר לי אותה בבית
אגב קניתי דרך איביי והייתה הנחה של 5% ככה שהטוטאל היה 74 דולר- לא עצרתי במכס, תוודא שהטוטאל שלך לא עולה על 75 דולר אחרת זה ייצא עוד איזה 50-60 שקל מכס ועוד עמלה שמאסטופ יקחו בטח(תבדוק את התקנון באתר שלהם)

מהר מאוד, בגלל שזה עם מאסטופ לקח בערך 10 ימים מהיום שביצעתי את ההזמנה עד שהשליח מסר לי אותה בבית
אגב קניתי דרך איביי והייתה הנחה של 5% ככה שהטוטאל היה 74 דולר- לא עצרתי במכס, תוודא שהטוטאל שלך לא עולה על 75 דולר אחרת זה ייצא עוד איזה 50-60 שקל מכס ועוד עמלה שמאסטופ יקחו בטח(תבדוק את התקנון באתר שלהם)
איך? רק השרוולים עולים 84 דולר דרך אמאזון... אם אני מסמן שזה מתנה ולא יופיע תג מחיר, לא תהיה בעית מע"מ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית