הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מינוציקלין ואימונים

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
יש לי חצ'קונים כבר תקופה דיי ארוכה ובזמן האחרון כבר נמאס לי מזה...
בקיצור בגלל שאני מתאמן אז קיבלתי מינוציקלין במקום הראקוטן ורציתי לשאול האם יש משהו
שאני צריך לדאוג לגביו עם האימונים, הרופא יהיר ובטוח בעצמו ואומר שאין בעיה אבל בכל זאת
רציתי לדעת אם יש משהו.
אני על מינון של 50MG פעמיים ביום בוקר וערב.

לא אמורה להיות שום בעיה. זה אנטיביוטיקה חלשה יחסית.
אבל ממליץ לך לעשות בדיקות לתפקוד כבד. אצל הרבה אנשים היא פוגעת בו.

• פותח/ת השרשור
כל כמה זמן כדי להיבדק?
והכוונה לבדיקות דם?

+1
כל כמה זמן כדי להיבדק?
והכוונה לבדיקות דם?
בגלל יצאה לי איזשהו אנזים בכבד גבוה מהנורמה, אני עשיתי בדיקות דם אחרי חודש טיפול-חודש וחצי.
מבחינת האימונים התאמנתי כרגיל לגמרי והתקדמתי במשקלים ללא שום הפרעה ,זה לא רקואטן שזה מייבש את המפרקים למשל.

בדיקות דם שבודקות תפקודי כבד.
אפשר לעשות כבר אחרי כמה שבועות.

יש לי חצ'קונים כבר תקופה דיי ארוכה ובזמן האחרון כבר נמאס לי מזה...
בקיצור בגלל שאני מתאמן אז קיבלתי מינוציקלין במקום הראקוטן ורציתי לשאול האם יש משהו
שאני צריך לדאוג לגביו עם האימונים, הרופא יהיר ובטוח בעצמו ואומר שאין בעיה אבל בכל זאת
רציתי לדעת אם יש משהו.
אני על מינון של 50MG פעמיים ביום בוקר וערב.

אני יודע שאני לא קשור לאשכול אבל איך הכדורים האלה מועילים? לא ממזמן הייתי אצל רופאת עור והיא הביא לי 2 תכשירים עם מרשם רופא אחד בשם רט-אויט והוא מייבש לי את כל הפנים ושאני טיפה מזיע זה ממש שורף..

לא יודע, הכדורים האלה לרוב לא ממש מועילים. על הנייר הם נשמעים מעולה, אבל ברגע שמפסיקים איתם (שלא כמו רואקוטן) הרבה פעמים הפצעים חוזרים.
התרופה הזאת יש בה יותר פוטנציאל לנזק מאשר תועלת.

מבחינת אימונים היא כמובן עדיפה, אבל לטווח ארוך רואקוטן עדיף, כי אנשים שסובלים מהחיידק בצורה כרונית בסופו של דבר מגיעים לרואקוטן תמיד.

לא יודע, הכדורים האלה לרוב לא ממש מועילים. על הנייר הם נשמעים מעולה, אבל ברגע שמפסיקים איתם (שלא כמו רואקוטן) הרבה פעמים הפצעים חוזרים.

מבחינת אימונים היא כמובן עדיפה, אבל לטווח ארוך רואקוטן עדיף, כי אנשים שסובלים מהחיידק בצורה כרונית בסופו של דבר מגיעים לרואקוטן תמיד.
דיאטת דלת פחמימות והכל נעלם 😃

לכם היה חמור? אולי חמור החיה לא חמור.
לי היה חמור - את דודה שלי כבר הורדתי מהתפריט. כלום אבל כלום לא עזר.
רק רואקוטן

• פותח/ת השרשור

אין לי כרגע אפשרות לראקוטן בכלל, אני מבין שהיא עדיפה אבל הרופא שלי אמר שאסור לי בכלל להתאמן
ולהפסיק להתאמן כרגע לא בא בחשבון ובנוסף הקאנטרי שאני רשום אליו בונקרים חבל על הזמן אז אין לי
אפשרות להקפיא מנוי או לקחת כסף חזרה- כנ"ל לגבי להעביר אותו על שמות אחרים.
לי היה אקנה חמורה.
הורדתי פחמימות, הוספתי optizinc קבוע והכל נעלם.
מה זה ה-Optizinic?
ופחמימות באמת גורמות לזה? הייתי בטוח שזה מהבשר והחלב.

• פותח/ת השרשור
מזה optizinc ? זה אבץ כלשהו?
ממה שקראתי באינטרנט זה אנטי-אוקסידנט כלשהו...
מה הופך אותו לשונה מאחרים- נחכה לתגובה של EMZ.
ואם מישהו יסביר לי זה יהיה מצויין כי לא מצאתי על זה מידע באינטרנט, למה פחמימות גורמות לאקנה?
הייתי בטוח שזה בשר וחלב...

צורה מסוימת של אבץ.
לא יודע אם הוא באמת יותר מועיל מאבץ רגיל, אבל אבץ אכן משפר אקנה.

לא יודע אם יש הבדל. אבל אני משתמש באופטיזינק. אתה יכול לנסות, אין כזה הבדל משמעותי במחיר.

לא יודע אם יש הבדל. אבל אני משתמש באופטיזינק. אתה יכול לנסות, אין כזה הבדל משמעותי במחיר.
אכן אין הבדל , ננסה ונראה מה יהיה ,כי עד עכשיו באבץ שלקחתי שהוא פיקולנט ולא הבחנתי בשיפור במינון של 30-50 מ"ג.

אין לי כרגע אפשרות לראקוטן בכלל, אני מבין שהיא עדיפה אבל הרופא שלי אמר שאסור לי בכלל להתאמן
ולהפסיק להתאמן כרגע לא בא בחשבון ובנוסף הקאנטרי שאני רשום אליו בונקרים חבל על הזמן אז אין לי
אפשרות להקפיא מנוי או לקחת כסף חזרה- כנ"ל לגבי להעביר אותו על שמות אחרים.

מה זה ה-Optizinic?
ופחמימות באמת גורמות לזה? הייתי בטוח שזה מהבשר והחלב.
אני התאמנתי עם ראקוטן,ראיתי גם שמשה כתב שהוא התאמן עם ראקוטן,הכל מעולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית