הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מינוציקלין ואימונים

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
יש לי חצ'קונים כבר תקופה דיי ארוכה ובזמן האחרון כבר נמאס לי מזה...
בקיצור בגלל שאני מתאמן אז קיבלתי מינוציקלין במקום הראקוטן ורציתי לשאול האם יש משהו
שאני צריך לדאוג לגביו עם האימונים, הרופא יהיר ובטוח בעצמו ואומר שאין בעיה אבל בכל זאת
רציתי לדעת אם יש משהו.
אני על מינון של 50MG פעמיים ביום בוקר וערב.

זה נכון, אבל שוב, זה מאוד מאוד תלוי מינון ומשתנה מאדם לאדם.
בעקרון אתה מרגיש את היובש ואם אתה חכם אתה לא תעמיס מעבר לתחושת אי הנוחות שלך.
מה גם שזה זמני מאוד (עד חצי שנה) כך שזה משתלם לטווח ארוך לדעתי.

זה נכון, אבל שוב, זה מאוד מאוד תלוי מינון ומשתנה מאדם לאדם.
בעקרון אתה מרגיש את היובש ואם אתה חכם אתה לא תעמיס מעבר לתחושת אי הנוחות שלך.
מה גם שזה זמני מאוד (עד חצי שנה) כך שזה משתלם לטווח ארוך לדעתי.
הזין זה שיש אחוז מסוים שזה חוזר להם גם אחרי השימוש אם אני לא טועה 9% מהאוכלוסייה שצורכת את זה [דוד שלי הוא 1 מתוך ה9% והוא מקלל כל רגע שהוא לקח את זה ] לדעתי התופעות לוואי של זה , זה פשוט גיהנום של שווה את זה .

לדעתי לפני ראוקוטן כדאי לנסות דל פחמימה+אבץ+קלירקס ג'ל ולמצות את כל האופציות האחרות.

לדעתי לפני ראוקוטן כדאי לנסות דל פחמימה+אבץ+קלירקס ג'ל ולמצות את כל האופציות האחרות.
חח כל פעם אתה מביא פה מוצר חדש , ואתה הבן אדם הראשון שאני מקשיב לו ככה ,שמה זה קלירקס ג'ל? איפה משיגים ? צריך מרשם?

• פותח/ת השרשור
כן, אמא שלי הייתה מטופלת בראקוטן ואחרי סביבות ה-10 שנים חזר לה האקנה ועכשיו היא עושה עוד סיבוב.
אין מה לעשות, כל דבר צריך לטפל בו, האקנה חוזר לכולם, כמובן שלא בסדר גודל של לפני הטיפול בראקוטן
אבל חוזר ואז צריך לעשות עוד סיבוב.
אמרתי לרופא שלי שהבנתי שאם מפסיקים שימוש במינוציקלין הכל חוזר אבל הוא אומר שלא ושכל המטופלים שלו
מרוצים והתוצאות מעולות. מקווה שזה יעשה טוב כמו שהוא אומר...

ודני כדאי לך לקנות גם סבון טוב לפנים, אני משתמש ב-Acnil Wash זה סופח שומן ועושה עבודה מצויינת.
בלי הסבון הזה אני מאמין שהמצב של האקנה היה הרבה יותר גרוע.

תוספים מסויימים לא יכולים להקל על היובש במפרקים? כמו שמן דגים וגלוקוזמין.. ? למה בעצם אסור להתאמן כשלוקחים את התרופה הזאת?
סתם מעניין לדעת..

תוספים מסויימים לא יכולים להקל על היובש במפרקים? כמו שמן דגים וגלוקוזמין.. ? למה בעצם אסור להתאמן כשלוקחים את התרופה הזאת?
סתם מעניין לדעת..

חבר שלי ניסה להתאמן כבד והתחילו לו כאבי פרקים מטורפים והוא נאצלץ להפסיק..

אני מתאמן עם קיורטאן (כמו ראקוטן) כבר 4 חודשים... מרגיש יותר חלש וזמן ההתאוששות לשריר התארך לי
אבל אני לא אפסיק להתאמן בגלל הכדורים הללו חחח... מקסימום נוריד קצת במשקל ונעשה יותר חזרות

אני מתאמן עם קיורטאן (כמו ראקוטן) כבר 4 חודשים... מרגיש יותר חלש וזמן ההתאוששות לשריר התארך לי
אבל אני לא אפסיק להתאמן בגלל הכדורים הללו חחח... מקסימום נוריד קצת במשקל ונעשה יותר חזרות

מקס' עוד מעט זה יגמר ותחזור לנורמה בלי פצעים יותר.

• פותח/ת השרשור
מקס' עוד מעט זה יגמר ותחזור לנורמה בלי פצעים יותר.
זה לא קשור ממש לאשכול אבל אני ירכז כאן את כל השאלות...
היה לי כשהייתי בערך בן 12 גולה בפטמות, כמו שני כדורים כאלה מתחת לעור בפטמה וזה עבר לי.
עכשיו בזמן האחרון (אני בן 16) חזר לי בצד אחד, אני עד לפני כמה שבועות הייתי שותה בסביבות ליטר חלב ביום, הבנתי שזה
קשור כי יש בזה הורמונים שגורמים לגולות האלה להיווצר.
בכל מקרה רציתי לדעת איך אני מעביר את זה ואם אין לזה 'תרופה' האם זה יעבור לבד.

זה לא קשור ממש לאשכול אבל אני ירכז כאן את כל השאלות...
היה לי כשהייתי בערך בן 12 גולה בפטמות, כמו שני כדורים כאלה מתחת לעור בפטמה וזה עבר לי.
עכשיו בזמן האחרון (אני בן 16) חזר לי בצד אחד, אני עד לפני כמה שבועות הייתי שותה בסביבות ליטר חלב ביום, הבנתי שזה
קשור כי יש בזה הורמונים שגורמים לגולות האלה להיווצר.
בכל מקרה רציתי לדעת איך אני מעביר את זה ואם אין לזה 'תרופה' האם זה יעבור לבד.

יש לכולם מן גולות בפטמות - אתה יכול להרגיש את זה בעיקר אצל תינוקות וגברים במהלך גיל ההתבגרות - יש כאלה שאצלם הן יותר גדולות ומורגשות וכאלה שפחות.
כל עוד זה לא ויזואלי ולא מציק אין עם זה בעיה.
זה יכול להיות גם סימן לג'ינו אבל צריך לבדוק רמות אסטרוגן ופרולקטין.
אם אתה לא רגוע פנה לרופא.

כן אחשלי... כמה זמן אתה לקחת? חצי שנה זה הסטנדרט נכון? מת לסיים עם זה

חצי שנה כן.

יש לי חצ'קונים כבר תקופה דיי ארוכה ובזמן האחרון כבר נמאס לי מזה...
בקיצור בגלל שאני מתאמן אז קיבלתי מינוציקלין במקום הראקוטן ורציתי לשאול האם יש משהו
שאני צריך לדאוג לגביו עם האימונים, הרופא יהיר ובטוח בעצמו ואומר שאין בעיה אבל בכל זאת
רציתי לדעת אם יש משהו.
אני על מינון של 50MG פעמיים ביום בוקר וערב.
הי רציתי לדעת האם המינוציקלין עזר לך?

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית