הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

|שאלה| בנוגע לעלייה במסה

• פותח/ת השרשור alon20
  • פורסם בתאריך

alon20

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם קוראים לי אלון אני בן 25 גובה 1.86 ושוקל 64(כן רזה מאוד)
בשנים האחרונות ניסיתי כמה תוכניות אצל דיאטנים( גם קליניים וגם ספורט) ולא הצלחתי לעלות במשקל כל כך( כל זה כמובן היה בשילוב אימונים בחודר כושר), המשקל הכי גבוה שהגעתי אליו היה 67 קילו וגם זה היה כמעט אחרי חצי שנה, ושכהפסקתי להתאמן זה ירד בתוך שבועיים וחזרתי למשקל הרגיל 64.
רצוי וחשוב לציין שמעולם לא השתמשתי באבקות לא חלבונים ולא משולבות של חלבונים ופחמימות.
בזמן האחרון נחשפתי לאבקות עלייה במסה(משולבות פחמימות חלבון ביחס של 1:3 ומעלה) והתחלתי לקרוא עליהם באינטרנט.
רציתי לשאול עד כמה אבקות מהסוג הזה יעילות והאם כדאי להתחיל להשתמש בהם.?? אם כן על איזה אבקה אתם ממליצים ועל איזה תדירות יומית אתם ממליצים להשתמש בה.
רצוי לציין שכרגע אני לא מתאמן משהו כמו חודשיים בגלל לחץ בלימודים והעבודה.
תודה רבה!

לפני שתשתמש באבקה מסויימת.
אתה צריך להכין לך תפריט עם מאזן קלורי חיובי,ולאכול לפיו.
תקרא את המדריך השלם להעלאה במסת השריר: http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

אם אתה לא תגיע לכמות החלבון שלך בסוף היום לפי התפריט,ואתה לא יכול לדחוף עוד אוכל,אז אפשר לחשוב על שימוש באבקת חלבון.
גיינר זה בזבוז כסף,תכין גיינר ביתי והכל יהיה מעולה:)
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה.
דבר שני כבר ציינתי שניסתי כמה וכמה תפריטים שכמובן המאזן הקלורי היה חיובי ושהותאמו במיוחדל צרכים שלי.. הקושי שלי היה לעמוד בכמות האוכל והארוחות אז תמיד אחרי בערך חודשיים הייתי כבר מתחיל להפחית כי הגוף כבר לא יכל להכניס אוכל...

איך אפשר להכין גיינר ביתי?

קודם כל תודה רבה.
דבר שני כבר ציינתי שניסתי כמה וכמה תפריטים שכמובן המאזן הקלורי היה חיובי ושהותאמו במיוחדל צרכים שלי.. הקושי שלי היה לעמוד בכמות האוכל והארוחות אז תמיד אחרי בערך חודשיים הייתי כבר מתחיל להפחית כי הגוף כבר לא יכל להכניס אוכל...

הייתי מציע לך לנסות לקרוא את המאמר(כדי שיהיה בסיס מסויים וכו'),ולקחת תפריט מוכן מהפורטל:
http://www.kilogram.co.il/856/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-העלאה-במסת-ה/
תסתכל על התפריט של ה65ק''ג.
גיינר ביתי: שיבולת שועל,עם דבש,אגוזים,פירות,חלב,ואפשר גם להוסיף סקופ של חלבון.
כמובן שאפשר להוסיף עוד דברים כמו גלידה,פקאן ועוד...

קודם כל תודה רבה.

תחפש פה בפורם בחיפוש גיינר ביתי - יש פה המון רעיונות כולל עוגות של חלבון ודברים כאלו

לגבי זה שהיה לך קשה לאכול - תעשה כל שבוע או שבועיים יום שאתה במינוס קלורי (בעיקר תצמצם בפחמימה) , לא יודע למה זה אבל זה עובד
ואני לא יודע מה התוכנית שלך היתה אבל אתה צריך לעלות במשקלי עבודה שלך עם הזמן , זה יגרום לגוף לדרוש את הקלוריות

קודם כל, אני מבין לגמרי את המצב שלך.
אני לא בגובה שלך, אבל גם הייתי תמיד במשקל נמוך והלכתי לתזונאים/דיאטנים שונים.

לעלות במשקל זה לא קל. זה קשה בדיוק כמו לעלות במשקלי עבודה בחדר כושר. צריך להתאמץ, ולאכול גם כשלא ממש רוצים, ולא לפספס ארוחות כי זה קל ובגלל תירוצים גרועים. אם זו המטרה שלך- תשקיע בה עד הסוף 200%.

אין יותר מדי סודות פה. אם אתה רוצה להשתמש במחשבוני קלוריות- בהצלחה. יש פה הרבה בפורטל. בסה"כ תקפיד לאכול ארוחת בוקר וארוחת ערב רציניות, ותקפיד לאכול בין לבין דברים מלאי קלוריות אבל לא זבל כמו שקדים, אגוזים, חלבה. תחליף לחם בפיתות, וזרוק על הכל טחינה/חומוס.
אני אישית בעד גיינר. אתה יכול להכין בבית, אבל לי זה יצא ממש לא טעים על גבול בלתי-אפשרי לשתות. בטווח ארוך זה לא כזה יקר, וזה אחלה קלוריות להכניס לפני השינה, מהיר ונוח (אבל אל תקנה וניל, זה דוחה).

אני יכול רק לספר מהניסיון שלי. בעיקר תחליט שאם אתה באמת רוצה בזה תשקיע בזה 200%. אנשים חושבים שלעלות במשקל זה קל, כשזה בעצם הרבה יותר קשה מלרדת במשקל לצורך העניין.

Back
למעלה תחתית