הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה|אימון חיטוב ואירובי

• פותח/ת השרשור royx31
  • פורסם בתאריך

royx31

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
כדאי לעשות אחרי אימון אירובי של 30-60 דקות אימון חיטוב?
או שלעשות אימון אירובי ביום ואימון חיטוב בימים אחרים ?
וכמה פעמים אימון אירובי בשבוע כדאי ?
תודה לעוזרים

0-2 פעמים בשבוע, אחרי אימון הכוח. אם אתה מתאמן בימים ראשון, שלישי וחמישי, אז אפשר לעשות גם בשישי, כי יש יומיים להתאושש.

• פותח/ת השרשור
0-2 פעמים בשבוע, אחרי אימון הכוח. אם אתה מתאמן בימים ראשון, שלישי וחמישי, אז אפשר לעשות גם בשישי, כי יש יומיים להתאושש.
אז לעשות לפני האימון חיטוב אימון ריצה או לפני ?
או שלעשות :
ראשון - חיטוב
שני - אירובי
שלישי - חיטוב
רביעי - אירועי
חמישי חיטוב

כשאתה אומר חיטוב, אני מניח שאתה מתכוון לאימון משקולות. האירובי צריך להיות אחרי.

אישית עבדתי במהלך היעוץ עם הרבה יותר ריצות. התכנון היה 3 ריצות של שעה בשבוע אבל לא הצלחתי אז עבדנו ככה:
ראשון שלישי וחמישי עשיתי אימון משקולות ו-HIIT 20MIN-15MIN
שני רביעי 60 דקות ריצה בינונית.
לא היו לי בעיות, אבל הייתי ישן מ-20:30 עד 06:00, יוצא 9.5 שעות שינה.
לדעתי תעשה מה שנוח לך מבחינת זמנים התאוששות-
אם יותר נוח לך אימון גדול של שעה ואתה מתאושש מאירובי ומשקולות באותו יום תעשה את זה ככה (אימון ראשון בשבוע ואחרון), אם לא אז לך יום משקולות יום ריצה.

• פותח/ת השרשור
אישית עבדתי במהלך היעוץ עם הרבה יותר ריצות. התכנון היה 3 ריצות של שעה בשבוע אבל לא הצלחתי אז עבדנו ככה:
ראשון שלישי וחמישי עשיתי אימון משקולות ו-HIIT 20MIN-15MIN
שני רביעי 60 דקות ריצה בינונית.
לא היו לי בעיות, אבל הייתי ישן מ-20:30 עד 06:00, יוצא 9.5 שעות שינה.
לדעתי תעשה מה שנוח לך מבחינת זמנים התאוששות-
אם יותר נוח לך אימון גדול של שעה ואתה מתאושש מאירובי ומשקולות באותו יום תעשה את זה ככה (אימון ראשון בשבוע ואחרון), אם לא אז לך יום משקולות יום ריצה.
הבעיה שזה עמוס לי קצת 5 אימונים בשבוע .. יש לי לימודים עכשיו וכל זה ועוד מעט יש בגרויות ואני לא יודע אם יש לי זמן ל5 אימונים בשבוע .
אם יש לי 4 ימים איך אני מחלק את זה נכון ?

הבעיה שזה עמוס לי קצת 5 אימונים בשבוע .. יש לי לימודים עכשיו וכל זה ועוד מעט יש בגרויות ואני לא יודע אם יש לי זמן ל5 אימונים בשבוע .
אם יש לי 4 ימים איך אני מחלק את זה נכון ?
תעשה אחרי האימון הראשון והאחרון בשבוע ריצה.
אם יש לך סך הכל 120 דקות תחלק את זה בערך ככה-
40-50 דקות באימון הראשון בשבוע ו-80-70 באימון האחרון או כל דבר אחר שבאימון האחרון יהיה יותר אירובי (כי יש לך יומיים להתאושש)

אחי אני גם בחיטוב ואני עושה 3 אימונים בשבוע ראשון שלישי וחמישי מתחיל באימוני מסה קצת במשקל נוח עם יותר חזרות... ואז לפי הזמן שנשאר לי שאני מחליט נגיד ואתה שעה וחצי, אז שעה משקולות ולאחר מכן חצי שעה ריצה או ספינינג.
רק תשלים את זה עם תזונה וגירעון קלורי שלילי וזה מושלם

Back
למעלה תחתית