הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה התהליך שלי עם היעוץ האישי

1. נכון, לכל אחד יש זמן כוח ויכולת להכין תפריט עם 5-6 ארוחות, הרבה מאכלים, לכל מאכל 5+ אפשרויות לתחליפים, רשימה כללית של הקבלות שומנים, פחמימות וחלבון (מזון בכמות מתאימה לכל מנה- נניח משווים כוס אורז למאכלים אחרים באותם ערכים במידות שונות, יותר מ-15 אפשרויות לכל דבר [שומן חלבון פחמימה]). נוח = בן אדם שעקב בעיות לא יכול ללכת לאכול 5 ארוחות ביום (בית ספר, עבודה וכו'), בן אדם שלא נוח לו מבחינת זמנים, התאמות אישיות.
2. מה אני עושה במידה ואני לא יורד במשקל שבועיים? שים לב שאני בן 14- ירידה מסכום קלוריות מסויים תפגע לי בגדילה, זה לא כל כך פשוט.
איך לשלב ספרינטים עם אירובי בינוני? הרי אי אפשר לרוץ 60 דקות HIIT לעומת ריצה בינונית ששם זה פשוט, והרי HIIT בקלות יכול לשרוף 1000+ קלוריות ב-20 דקות.
3. תוכניות עדיפות מותאמות אישית, מה לא מובן? אחד חייב עזרה לבייספס, אחד לא צריך את זה ואת ההוא. כל אחד עם נקודות חולשה אחרות והגוף מגיב אחרת. התוכניות בפורטל אחלה, אבל הן פשוטות יחסית.
4. הכוונה הייתה תפריט, רשמתי תוכנית. כבר נתתי דוג' לתפריט למעלה.
5. חולה סכרת, בן אדם עם לחץ דם גבוה, חולה לב, קשב וריכוז (וזה בהחלט משפיע, מניסיון אישי), פריצת דיסק, בלט, טיול שנתי מחורבן ל-3 ימים, מחלה, גיחה (יוצאים ללילה בשטח), טיסה לחו"ל, חופשה בארץ, לא חסרים דברים.
6. נכון, הכל כתוב באינטרנט, מסכים ב-100%.
אבל אתה מודע בשביל לדעת כל מה שכתוב באינטרנט אתה צריך ללמוד ולתרגל המון? לוקח המון זמן להגיע לרמת ידע שאתה קורא מחקרים מתוך שיעמום, מבין מחקר בקלות, גם את המסובכים ושוב- תואר של מטבוליזם ופזיולוגיה בארה"ב.
כן, אולי אני ילד וארה"ב זה לא כזה קול, אבל הרמה הלימודית שם גבוהה בהרבה, וזה בדוק.
תואר דיאטן + מאמן מורחב בהרבה, נשמע טוב לא?

אני כן מתכוון להתחרות, בסביבות דצמבר לקראת יום הולדת 15. במצב שלי יש לי סיכוי להגיע ל-200 ק"ג דדליפט/סקוואט עד גיל 16 (שנתיים של אימונים, ובהתחשב בזה שכבר בסביבות מאי אני אמור להגיע ל-120~ סקוואט ודדליפט ל-5, זה לא חלום) ולקבוע שיא ישראל של סקוואט ודדליפט לעד 15.
כבר ציינתי- היעוץ נוח בהרבה, יעיל בהרבה ועוזר במצבים כמו שלי- שהגוף דפוק ולא יורד במשקל.

תודה רבה אריאל 😃
לא הייתי ממהר להגיד את זה, לא ראינו מי הוא ומה הידע שלו ביחס לשלי, אבל בכל מקרה תודה על המחמאה.

כיף לנו שזכינו ליעוץ ממשה 😛

אם זה נוח לך וטוב לך עם זה מי אני שאגיד אחרת.
שיהיה בהצלחה, זה כל מה שיש לי לומר.

• פותח/ת השרשור
חשבתי כבר על לעשות מסה לבד, יש לי כבר ידע רחב בהרבה ממה שנחוץ למסה/חיטוב איכותיים, ואני עדיין מעדיף להמשיך עם משה.
יש כל כך הרבה יתרונות, נוחות וידע שאני צובר שאני לא יכול לראות את עצמי בלי זה.
תודה וגם לך 😃

חשבתי כבר על לעשות מסה לבד, יש לי כבר ידע רחב בהרבה ממה שנחוץ למסה/חיטוב איכותיים, ואני עדיין מעדיף להמשיך עם משה.
יש כל כך הרבה יתרונות, נוחות וידע שאני צובר שאני לא יכול לראות את עצמי בלי זה.
תודה וגם לך 😃
לפי דעתי יעוץ אישי עובד מצוין בשביל אנשים שרוצים להגיע למטרות כאלה ואחרות ואין להם את הידע...
שמע אני לא מזלזל במשה או בך- להפך, מכבד ומפרגן על השינוי וגם על היעוץ שזה דבר מצויין
אבל אם יש לך ידע למה לא לנצל אותו? למה ללכת ולשלם כסף כשאתה יכול לעשות את זה בעצמך?
מצחיק קצת לראות את זה מהצד שאתה הולך ומסביר להרבה אנשים איזו תוכנית לקחת ואיזה
תפריט לעשות ואז אתה הולך ומשלם כסף למרות הידע שלך.

טוב נו.. עצלנים כולנו 😉

כל הכבוד על השינוי אחי ובהצלחה בהמשך- ד"א אתה מחולון? איפה זה הפרייבט ג'ים הזה?
אף פעם לא שמעתי עליהם 😣

1. תפריט מגוון? את זה אתה גם יכול לעשות לבד, ומה זה בידיוק תפריט נוח?
2.הכל מפורט בפורטל, תביא דוגמא אני אסתום ת'פה
3.בשביל מה אתה צריך תוכנית מותאמת אישית? במה אתה שונה מכל אחד אחר? התוכניות בפורטל לא טובות מספיק בשבילך? מי ישמע אתה עומד ללדת מה זה עזרה 24/7? הכל יש באינטרנט
4.רשמת את זה כבר ב3 אז אני מבין שאתה סתם אוהב להוסיף מספרים לרשימה.
5.תן דוגמא למצבים חריגים
6.לא משכנע מצטער, זה לא שמשה המציא את הגלגל מחדש, כל מה שהוא טוען כתוב גם באינטרנט ואפילו יותר מפורט
7. אני בטוח...

בקיצור לא שיכנעת אותי ואני בטוח שגם לא את עצמך, אתה לא מתכוון להתחרות או משהו אז אני באמת לא מבין את הצורך בייעוץ אישי למתאמן ברמה שלך
ובקשר לשני הבדרנים שציטטו אותי, מבטיח שאתם חושבים בידיוק את אותו הדבר כמוני.
דרך אגב, פוגע בי מאוד שאתם מביאים לי מוניטין שלילי אז בבקשה ממכם, תפסיקו.

מה כואב לך בכוס שהוא עושה יעוץ אישי?
בהצלחה בSS whitowl תפציץ!

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי יעוץ אישי עובד מצוין בשביל אנשים שרוצים להגיע למטרות כאלה ואחרות ואין להם את הידע...
שמע אני לא מזלזל במשה או בך- להפך, מכבד ומפרגן על השינוי וגם על היעוץ שזה דבר מצויין
אבל אם יש לך ידע למה לא לנצל אותו? למה ללכת ולשלם כסף כשאתה יכול לעשות את זה בעצמך?
מצחיק קצת לראות את זה מהצד שאתה הולך ומסביר להרבה אנשים איזו תוכנית לקחת ואיזה
תפריט לעשות ואז אתה הולך ומשלם כסף למרות הידע שלך.

טוב נו.. עצלנים כולנו 😉

כל הכבוד על השינוי אחי ובהצלחה בהמשך- ד"א אתה מחולון? איפה זה הפרייבט ג'ים הזה?
אף פעם לא שמעתי עליהם 😣
יש לי ידע, אבל לא מספיק. כמו שכבר ציינתי- יש לי תנאים מיוחדים (או גנטיקה מחורבנת) שקשה לעקוב אחרי התקדמות כי אני לא ירדתי 4 חודשים עד היעוץ למרות שחלק מזה היה חיטוב איכותי, חלק לא משהו- עם משה ירדתי באחוז שומן למרות שהירידה במשקל לא הייתה משהו, וזה כבר הישג.
ולבנות תפריט שמתאים לי פירושו תפריט עם המון אפשרויות לכל ארוחה אחרת אפסיק מהר, וזו עבודה שקשה לי לעשות- תפריט אם אפשרות אחת בכל שורה (כל שורה = מאכל אחד מתוך ארוחה. כמה שורות = ארוחה 1. כמה ארוחות = תפריט) לא הצלחתי, וזה בנוסף לכך שהאפשרות הזו מגעילה (לחמנית עם סקי 5%, אני נראה כמו ילד מקבץ נדבות כשאני אוכל את זה. חוץ מזה שהלחמית נשברת ונופלת לי על הידיים ואני צריך לשתוף ידיים כל 10 שניות כי הן מלאות סקי- חיים קשים)...
לבן אדם בלי פאק גנטי אני יכול לעזור ללא ספק, אצלי זה בעייתי ולכן לא ממש מסתדר עם עצמי. אולי אחרי עוד חיטוב והמסה הזו אנסה לבד, נראה כבר מה יהיה.
תודה רבה 😃
פרייבט ג'ים זה חדר כושר קטן במפעל הפיס בקריית שרת בקומה ה-2, אחרי החדר כושר לילדים קטנים. אחלה מקום- קטן ואיכותי.
מוזמן לקרוא ולבוא-
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=21868&page=8&p=471796&viewfull=1#post471796
מה כואב לך בכוס שהוא עושה יעוץ אישי?
בהצלחה בSS whitowl תפציץ!
תודה רבה עומר, מחכה שתצטרף לאליק מתן ושאר החבר'ה אצלכם עם 100 ק"ג סקוואט ;)

יש לי ידע, אבל לא מספיק. כמו שכבר ציינתי- יש לי תנאים מיוחדים (או גנטיקה מחורבנת) שקשה לעקוב אחרי התקדמות כי אני לא ירדתי 4 חודשים עד היעוץ למרות שחלק מזה היה חיטוב איכותי, חלק לא משהו- עם משה ירדתי באחוז שומן למרות שהירידה במשקל לא הייתה משהו, וזה כבר הישג.
ולבנות תפריט שמתאים לי פירושו תפריט עם המון אפשרויות לכל ארוחה אחרת אפסיק מהר, וזו עבודה שקשה לי לעשות- תפריט אם אפשרות אחת בכל שורה (כל שורה = מאכל אחד מתוך ארוחה. כמה שורות = ארוחה 1. כמה ארוחות = תפריט) לא הצלחתי, וזה בנוסף לכך שהאפשרות הזו מגעילה (לחמנית עם סקי 5%, אני נראה כמו ילד מקבץ נדבות כשאני אוכל את זה. חוץ מזה שהלחמית נשברת ונופלת לי על הידיים ואני צריך לשתוף ידיים כל 10 שניות כי הן מלאות סקי- חיים קשים)...
לבן אדם בלי פאק גנטי אני יכול לעזור ללא ספק, אצלי זה בעייתי ולכן לא ממש מסתדר עם עצמי. אולי אחרי עוד חיטוב והמסה הזו אנסה לבד, נראה כבר מה יהיה.
תודה רבה 😃
פרייבט ג'ים זה חדר כושר קטן במפעל הפיס בקריית שרת בקומה ה-2, אחרי החדר כושר לילדים קטנים. אחלה מקום- קטן ואיכותי.
מוזמן לקרוא ולבוא-
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=21868&page=8&p=471796&viewfull=1#post471796

תודה רבה עומר, מחכה שתצטרף לאליק מתן ושאר החבר'ה אצלכם עם 100 ק"ג סקוואט ;)
אם הכול ילך כמו שצריך יום ראשון הבא אני יצטרף למועדון ה2 פלטות 😃

קיבלת מוניטין שלילי על דרך ההשתלחות שלך בכל מי שמשתמש ב"ייעוץ האישי". מי אתה שתחליט שאני עצלן? אני חייב לך משהו?
אדבר על עצמי ואגיד שלי זה מוריד משקל מהראש.
הכסף שאני מוציא על השירות הזה לא מזיז לי שום דבר ביום יום, משה מקל עליי, בונה ומתקן תפריטים, מלווה אותי בכל שקילה שבועית ושובר את הראש בכל אילוץ שאני מציב לו. (במיוחד שזמני קצר והמלאכה מרובה. "דד ליין")

תבין, מי שבוחר להוציא מכספו על שירותיו של אדם אחר זה עניינו בלבד! לא מתפקידך להבין את מחשבותיהם ואת הבחירה שעשו.

יום טוב

• פותח/ת השרשור
אם הכול ילך כמו שצריך יום ראשון הבא אני יצטרף למועדון ה2 פלטות 😃
יאללה תפציץ עומר!
מה המשקלים שלך היום? [WHITEOWL]
ואחלה שינוי
התחלתי על 35 סקוואט עד 60.
התחלתי על 145LBS בלג פרס ו-225LBS עכשיו.
פרס לא התקדמתי כי הטכניקה לא השתפרה.
דדליפט מ-40 עד 60 (עצרתי שבועיים על 60 בשביל טכניקה, יכלתי כבר להיות ב-70)
בנץ' נתקעתי- 40 עד 40
והשאר לא חשוב.
אעלה בערב תמונה של השוק שלי והירך- עם בסיס של סקוואט ודדליפט כבדים 3X5 הגעתי לרגל מפלצתית ושוק מפלצתית, וזו רק ההתחלה 😃
תודה רבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית