הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
קוטג' תנובה 250 גרם 5% גביע 232
בשר כבש טחון (לפני בישול) 200 גרם 547
קבנוס 100 גרם 402
חזה עוף מבושל 250 גרם 360
מיונז 40 גרם 259
שמנת מתוקה 38% 50 גרם 177
ביצה קשה (XL) 290
אבוקדו 100 גרם 162
טונה במים (משומר) 100 גרם 110 קלוריות

סה"כ קלוריות: 2539 קלוריות
סה"כ חלבון: 202.6 גרם
סה"כ שומן: 186.1 גרם
סה"כ פחמימות: 18 גרם
סה"כ כולסטרול: 1356.4 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 1.9 גרם

בגבינה צהובה יש עוד איזה 60 קלוריות לפרוסה

נערך לאחרונה:
נראה לי בימים הראשונים זה נחמד אבל אח"כ זה נמאס אחו****** בלי פחמימה

דווקא לא, בגדול זה אוכל טעים ולפחות אצלי נכון לעכשיו אני על 40~ ג' פחמימה ביום ולא מזיז לי אני שונא פחמימות ומת על חלבון ושומן.

סבבה אז אני בסדר כי בטח פספסתי כמה דברים פה ושם שנשנשתי בין הארוחות, תודה אזולאי!

קוטג' תנובה 250 גרם 5% גביע 232
בשר כבש טחון (לפני בישול) 200 גרם 547
קבנוס 100 גרם 402
חזה עוף מבושל 250 גרם 360
מיונז 40 גרם 259
שמנת מתוקה 38% 50 גרם 177
ביצה קשה (XL) 290
אבוקדו 100 גרם 162
טונה במים (משומר) 100 גרם 110 קלוריות

סה"כ קלוריות: 2539 קלוריות
סה"כ חלבון: 202.6 גרם
סה"כ שומן: 186.1 גרם
סה"כ פחמימות: 18 גרם
סה"כ כולסטרול: 1356.4 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 1.9 גרם

בגבינה צהובה יש עוד איזה 60 קלוריות לפרוסה

רשמתי כבר 2700 וגבינה צהובה זה 90 קלוריות לפרוסה ל-100 ג' באזור 340, פרוסה היא 25 ג'
340/4 = 85~

קורן, ממליץ לך בחום לקנות תוסף של סיבים תזונתיים כי סתם תתחיל לסבול מיציאות לא סדירות.

רשמתי כבר 2700 וגבינה צהובה זה 90 קלוריות לפרוסה ל-100 ג' באזור 340, פרוסה היא 25 ג'
340/4 = 85~
אתה חישבה את התפריט של אתמול
דיברתי על גבינה צהובה 9% (כמו שהוא כתב היום..)
כמה עולה התוסף סיבים הזה? ומה הקטע, אי אפשר לאכול ירקות כמו שצריך?

נערך לאחרונה:
340/4 = 85~

קורן, ממליץ לך בחום לקנות תוסף של סיבים תזונתיים כי סתם תתחיל לסבול מיציאות לא סדירות.
אני דווקא מסתדר יופי, סלט 1 ביום עם כל השומן הזה והקצת ברוקולי בצהריים, קצת קפה והכל דופק כמו שצריך 😃

רק ההעמסות עושות לי בלאגן בבטן

אני דווקא מסתדר יופי, סלט 1 ביום עם כל השומן הזה והקצת ברוקולי בצהריים, קצת קפה והכל דופק כמו שצריך 😃

טוב מאוד, אל תפחד להרביץ ירקות כמו ברוקולי וירקות ירוקים בפרט. דרך אגב, שאני הייתי על הAD היו לי פאמפים מטורפים, איך אצלך?

טוב מאוד, אל תפחד להרביץ ירקות כמו ברוקולי וירקות ירוקים בפרט. דרך אגב, שאני הייתי על הAD היו לי פאמפים מטורפים, איך אצלך?
מה זה פאמפ? שם של מחלה?
ממתי אני מפחד מאוכל?

בקטע של הפחמימה לא לעבור את מחסום ה-30 זאת הייתה הכוונה.
עכשיו ברצינות, אתה לא מרגיש פאמפ ( מה קשור נענו ואפור 😛 )?
לא יודע אם אני עובר או לא אני משתדל כמה שפחות פחמימות וזהו.
פאמפ זה מדבק? יש חיסון?

בדיאטה הזו ההגבלה היא עד 30 ג' פחמימה שרק ממוצרי החלב כמו קוטג', יוגורטים, אגוזים ואתה כבר נמצא באזור ה-20 ומירקות לא הכל סיבים יש גם פחמימה ובקלות אפשר להגיע למצב שאתה יוצא מהמסגרת, לכן על מנת לשמור על תפקוד תקין של העיכול מומלץ לתסף בסיבים ( שלא נספרים בAD)
ובתוסף הזה שנקרא 'בנפייבר' שניתן לרכוש אותו בכל רשת פארם ב-50 ש"ח יש ריכוז של 80% סיבים, אין לזה טעם, הסוג הספציפי של הסיבים שם עוזר לספיגה של סידן שזה גם יתרון, אבל אם אתה צורך כמות מספקת של סיבים אין צורך להוסיף את זה.

הקופסא נמוכה מידי לפי מה שזה נראה אתה נופל לפני שאתה מתיישב .
בכל מקרה בוקס סקוואט לקופסא כל כך נמוכה זה מיותר .
אם אתה רוצא לעשות סקוואט ATG תעשה היי בר .
באופן כללי הבוקס סקוואט לא נראה טוב , אתה זקוף מידי אתה נופל לפני הישיבה ולי מהסרטון לא נראה שאתה דוחף חזק את הברכיים החוצה .

אני במקומך או עוזב את הקופא , או עובר לטווח של 5ס"מ מתחת למקביל .

+30
מילה במילה מה שאמרתי לך בעצמי

http://www.youtube.com/watch?v=0v5U589B2ug&feature=channel

אני באמת לא יודע באיזה חזרות החזקתי יותר ואיזה פחות, המטרה אני מזכיר זה ללמוד להחזיק גב למטה ולא לקום בגוד מורנינג.

אני מרגישה שכל העבודה שלי ירדה לטימיון! שבועות לקח לי להוציא לך את הקופסאות מבין הרגליים. יא הומו! תפסיק לדחוף לשם דברים!!!
וברצינות, הבעיה שלך שאתה יותר מדבר מאשר מתאמן. אתה סתם הולך סחור סחור ואם אתה שואל אותי, זה לא יקח אותך לשום מקום.
אם אתה באמת חושב שלרדת לקופסא יעזור לך, אתה סתם 🤡 .

קורן, אתה באמת חושב שהליצנות שאתה עושה עם הקופסא תלמד אותך להחזיק גב בסקוואט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית