הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
זה כמו גב עגול בדדליפט. זה בסדר מבחינה תחרותית, ובדרך כלל עושים את זה בכוונה בשביל להרים יותר משקל, אבל זה פוגע בעומס השרירי ומגביר סיכון לפציעה. תעשה מה שבא לך, אבל אל תגיד שזו דוגמא טובה למכניקת הרמה נכונה.

זה כמו גב עגול בדדליפט. זה בסדר מבחינה תחרותית, ובדרך כלל עושים את זה בכוונה בשביל להרים יותר משקל, אבל זה פוגע בעומס השרירי ומגביר סיכון לפציעה. תעשה מה שבא לך, אבל אל תגיד שזו דוגמא טובה למכניקת הרמה נכונה.
לא זכור לי שגב עגול עוזר להרים יותר משקל (גב עליון עגול כן, אם אתה יודע ממש טוב איך משתמשים בזה אבל לא גב תחתון).
"זה פוגע בעומס השרירי"
?😳
זה נשמע כמו משהו מכתבה של ווינט.

לפי מה שקורן אומר, הגב התחתון שלו קורס בסקוואט שזה משהו שיכול לגרום לפציעה וזה גם לא עוזר להרים יותר משקל, אז די להתחכם...

לפי מה שקורן אומר, הגב התחתון שלו קורס בסקוואט שזה משהו שיכול לגרום לפציעה וזה גם לא עוזר להרים יותר משקל, אז די להתחכם...
אני קורס למטה, לא הגב התחתון. זה גורם לי לצאת בGM.
זה לא לטענתי, אני באמת לא יודע לשים לב לחרא הזה 😣

לא זכור לי שגב עגול עוזר להרים יותר משקל (גב עליון עגול כן, אם אתה יודע ממש טוב איך משתמשים בזה אבל לא גב תחתון).
"זה פוגע בעומס השרירי"
?😳
זה נשמע כמו משהו מכתבה של ווינט.

גב עגול בדדליפט, לא בסקוואט

וכן, עומס שרירי זה הומואי. באונס מהברכיים זה לגברים.

גב עגול בדדליפט, לא בסקוואט
אין קשר ללהרים יותר משקל עם גב עגול. כשהגב עגול אז הדרך שהמוט צריך לעבור היא יותר גדולה.
יאללה איפה החוכמולוג שיביא את קונסטנטינובס כדוגמא, אני מביא את וולברין כדוגמא לבנאדם שיכול להדרס ע"י טנק מרכבה ולחזור לחיים אחרי יומיים.

אין קשר ללהרים יותר משקל עם גב עגול. כשהגב עגול אז הדרך שהמוט צריך לעבור היא יותר גדולה.
יאללה איפה החוכמולוג שיביא את קונסטנטינובס כדוגמא, אני מביא את וולברין כדוגמא לבנאדם שיכול להדרס ע"י טנק מרכבה ולחזור לחיים אחרי יומיים.
איזה יומיים, דקותיים.

ShikoLM Says:
יש סיבה מכנית מאוד פשוטה מדוע אפשר להרים יותר משקל עם כפיפה בחוליות הטורקליות ואפילו כפיפה מסויימת בחוליות הלומבריות.

שיקו מבחינתי זה סימוכין לכל דבר.

כמו שאמרתי, צביעות.

דרך אגב, אפשר להרים יותר משקל עם גב עגול בדדליפט.

ובאונס מהברכיים זה לא תקין, בדיוק כמו ברכיים שנכנסות פנימה.

נערך לאחרונה:
אם כבר מדברים על צביעות אז זה דיי מצחיק שדווקא אלה שצוחקים על זה שמשקולנים עובדים על טכניקה (שזה כמו שבן אדם טיפש יצחק על חכם ), קוראים ספרים בעובי של הארי פוטר רק בשביל לעשות סקוואט.

אם כבר מדברים על צביעות אז זה דיי מצחיק שדווקא אלה שצוחקים על זה שמשקולנים עובדים על טכניקה (שזה כמו שבן אדם טיפש יצחק על חכם ), קוראים ספרים בעובי של הארי פוטר רק בשביל לעשות סקוואט.

כן לקרוא זה רע , גם ידע זה רע .
וצוחקים על שעובדים רק לטכניקה כי אנשים עושים את זה במקום להתחזק .

סקוואט bar,40,60,60x5,75x3,82x3x5
קלין&פרס 30,40x5,55x3x5
פאוורקלין 50,60x3,67x1,67x2,60x3,60x1,60x1,60x1
strict pullups 15,10,8

אחלה אימון, החלטתי שהקלין שלי יעלה כשהדדליפט יעלה ומספיק לשחק עם טכניקה בכל מיני דברים. הסקוואט נראה טוב. מתח פעם ראשונה שעשיתי 15 חזרות מתלייה מתה (dead hang).
נכשלתי ב67 פעמיים ולכן ירדתי ל60. פעם אחת הצלחתי חזרה 1, בפעם השנייה 2.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט bar,40,60,60x5,75x3,82x3x5
קלין&פרס 30,40x5,55x3x5
פאוורקלין 50,60x3,67x1,67x2,60x3,60x1,60x1,60x1
strict pullups 15,10,8

אחלה אימון, החלטתי שהקלין שלי יעלה כשהדדליפט יעלה ומספיק לשחק עם טכניקה בכל מיני דברים. הסקוואט נראה טוב. מתח פעם ראשונה שעשיתי 15 חזרות מתלייה מתה (dead hang).

יום ראשון ישך אימון נכון? אני כנראה אבוא 😃 וחובה עלייך לאסוף אותי בקניון איילון- שלח לי את הפלאפון שלך בהודעה פרטית

לא עדיף קודם פווארקלין ורק אז קלין&פרס? כי בקלין פרס הקלין יחסית נמוך והפרס זה מה שאמור להיות קשה... ואתה סתםפ מבזבז של אנרגיה על הקלין

יום ראשון ישך אימון נכון? אני כנראה אבוא 😃 וחובה עלייך לאסוף אותי בקניון איילון- שלח לי את הפלאפון שלך בהודעה פרטית

לא עדיף קודם פווארקלין ורק אז קלין&פרס? כי בקלין פרס הקלין יחסית נמוך והפרס זה מה שאמור להיות קשה... ואתה סתםפ מבזבז של אנרגיה על הקלין
סבבה

לא, הפאוורקלין של הפרס הוא די נמוך יחסית למשקלי עבודה שלי בפאוורקלין לבד, ולכן זה כמו חימום. מהאימון הבא אני כבר לא אוכל לעשות פאוורקלין&פרס כי זה מבזבז לי אנרגיה לפרס.
אין שום הגיון לעשות את הפאוורקלין אחרי הסקוואטים.

אתה יכול לעשות קלין, הסט של הפרסים שלך, ואז להוריד את המשקל לרצפה בסוף כל סט. זה עוזר גם בפרס עצמו

אתה יכול לעשות קלין, הסט של הפרסים שלך, ואז להוריד את המשקל לרצפה בסוף כל סט. זה עוזר גם בפרס עצמו
זה מה שאני עושה, וזה מבזבז לי אנרגיה לעשות קלין למשקל כשהוא קרוב לRM4 שלי (60 קילו פרס)

מה עם הסרטים ?

סקוואט barx5,40,40,60x5,70x3,77x2,85,85,85x5
בנץ' 30,40,60x5,75x3,85x1,92,92x5,92x4
פאוורקלין 40,50,50,60,62,62,62,62,62x3 ועוד עבודה על טכניקה וחרא כזה שלא עוזר לי יותר מדי
chins dead hang 15-12-10 PR

בבנץ' בסט האחרון מישהו התבלבל ולא הוסיף לי 1.25 לצד אחד, מה שקרה שבחזרה הרביעית נתפס לי כל ההמסטרינג בצד שמאל וזה היה אבוד, ניסיתי ללחוץ אבל כמובן שנתקעתי וזה כאב מאוד. לא נפצעתי למזלי אבל לצערי זה חירבן לי התקדמות. ביום חמישי אני מנסה 95 למרות שזה היה כבד.
שיא אישי בצ'ינאפס 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית