עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא זכור לי שגב עגול עוזר להרים יותר משקל (גב עליון עגול כן, אם אתה יודע ממש טוב איך משתמשים בזה אבל לא גב תחתון).זה כמו גב עגול בדדליפט. זה בסדר מבחינה תחרותית, ובדרך כלל עושים את זה בכוונה בשביל להרים יותר משקל, אבל זה פוגע בעומס השרירי ומגביר סיכון לפציעה. תעשה מה שבא לך, אבל אל תגיד שזו דוגמא טובה למכניקת הרמה נכונה.
אני קורס למטה, לא הגב התחתון. זה גורם לי לצאת בGM.לפי מה שקורן אומר, הגב התחתון שלו קורס בסקוואט שזה משהו שיכול לגרום לפציעה וזה גם לא עוזר להרים יותר משקל, אז די להתחכם...
גב עגול בדדליפט, לא בסקוואטלא זכור לי שגב עגול עוזר להרים יותר משקל (גב עליון עגול כן, אם אתה יודע ממש טוב איך משתמשים בזה אבל לא גב תחתון).
"זה פוגע בעומס השרירי"
?😳
זה נשמע כמו משהו מכתבה של ווינט.
לפי מה שקורן אומר, הגב התחתון שלו קורס בסקוואט שזה משהו שיכול לגרום לפציעה וזה גם לא עוזר להרים יותר משקל, אז די להתחכם...
אין קשר ללהרים יותר משקל עם גב עגול. כשהגב עגול אז הדרך שהמוט צריך לעבור היא יותר גדולה.גב עגול בדדליפט, לא בסקוואט
איזה יומיים, דקותיים.אין קשר ללהרים יותר משקל עם גב עגול. כשהגב עגול אז הדרך שהמוט צריך לעבור היא יותר גדולה.
יאללה איפה החוכמולוג שיביא את קונסטנטינובס כדוגמא, אני מביא את וולברין כדוגמא לבנאדם שיכול להדרס ע"י טנק מרכבה ולחזור לחיים אחרי יומיים.
לא, כי כדי לסיים את המשיכה אתה צריך שהוא יהיה ישר בסוף.לא, כשהגב עגול זרוע המשא יותר קצרה והדרך שהמוט עובר יותר קצרה.
מיץ חרובים וסויה ואני הומו?לא, אתה טועה, ואתה גם הומו
אם כבר מדברים על צביעות אז זה דיי מצחיק שדווקא אלה שצוחקים על זה שמשקולנים עובדים על טכניקה (שזה כמו שבן אדם טיפש יצחק על חכם ), קוראים ספרים בעובי של הארי פוטר רק בשביל לעשות סקוואט.
סקוואט bar,40,60,60x5,75x3,82x3x5
קלין&פרס 30,40x5,55x3x5
פאוורקלין 50,60x3,67x1,67x2,60x3,60x1,60x1,60x1
strict pullups 15,10,8
אחלה אימון, החלטתי שהקלין שלי יעלה כשהדדליפט יעלה ומספיק לשחק עם טכניקה בכל מיני דברים. הסקוואט נראה טוב. מתח פעם ראשונה שעשיתי 15 חזרות מתלייה מתה (dead hang).
סבבהיום ראשון ישך אימון נכון? אני כנראה אבוא 😃 וחובה עלייך לאסוף אותי בקניון איילון- שלח לי את הפלאפון שלך בהודעה פרטית
לא עדיף קודם פווארקלין ורק אז קלין&פרס? כי בקלין פרס הקלין יחסית נמוך והפרס זה מה שאמור להיות קשה... ואתה סתםפ מבזבז של אנרגיה על הקלין
זה מה שאני עושה, וזה מבזבז לי אנרגיה לעשות קלין למשקל כשהוא קרוב לRM4 שלי (60 קילו פרס)אתה יכול לעשות קלין, הסט של הפרסים שלך, ואז להוריד את המשקל לרצפה בסוף כל סט. זה עוזר גם בפרס עצמו