הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
אם הייתי יודע מה כן יסדר את הבעיה לא הייתי עושה לקופסא, אבל אני לא מצליח אז אני בודק אפשרויות אחרות...

אני מרגישה שכל העבודה שלי ירדה לטימיון! שבועות לקח לי להוציא לך את הקופסאות מבין הרגליים. יא הומו! תפסיק לדחוף לשם דברים!!!
וברצינות, הבעיה שלך שאתה יותר מדבר מאשר מתאמן. אתה סתם הולך סחור סחור ואם אתה שואל אותי, זה לא יקח אותך לשום מקום.
אם אתה באמת חושב שלרדת לקופסא יעזור לך, אתה סתם 🤡 .
בנתיים שומדבר אחרי לא עוזר 🆘

קורן, אין לך באמת בעיה. אתה המצאת אותה. תקרא שוב את הפרק על הסקוואט ב- SS, שים לב לכל הדגשים, אולי תוריד טיפה משקל. אני מספר פעמים הייתי צריכה לחזור אחורה בגלל טכניקה גרועה. זו לא סיבה להתייאש ולהתחיל לעשות שטויות (כמו לדחוף חפצים בין הרגליים). אתה שוכח שגם ירדת במשקל ואתה לא אוכל כמו פעם.
הכי חשוב, תתאמן, תתרכז בלהתאמן. אל תתחיל להתקשקש מסביב ולהתייעץ עם כל היקום, תזכור שאין שני שעונים שמראים את אותה שעה- כל אחד יגיד לך משהו אחר, זה מיותר לשאול כל ליצן בחד"כ.
אני אסיים בציטוט משיר שבמקרה שלך תמיד רלוונטי:
"ועכשיו סתום פה!"

😃

זה שאני לא מחזיק גב בסקוואט זה לא המצאה, עובדה שלא בנאדם 1 שמתאמן ראה את זה, וזה כולל מישהו ששנינו מכירים.

לקרוא לא עוזר, קראתי המון והכל מהכל

אין שום דבר רע לעבוד לקופסא , יש דבר רע לעבוד עם מעט משקל .
בקשר לבעיה בטכניקה שלך , לפי מה שהבנתי הם סתם מסתלבטים עלייך ורוצים לראות מתי תבין את זה .

תקרא שוב, את הדברים הקטנים שיכולים לעזור לך לא זוכרים מקריאה אחת.
אני חושבת לא ניסית מספיק וברחת מוקדם מידי לתרגילים מיותרים אחרים. הרי חודשים היית בסדר, הצלחת להחזיק את הגב, מה קרה פתאום? הטכניקה יכולה להתדרדר אמנם, אבל אתה מכיר את התנועה הנכונה, אם זו היתה בעיה של טכניקה עם כמה הערות היית מצליח לסדר הכל. אבל זה לא ככה.
לדעתי יש לך או בעיה של אגו גדול, או של ריכוז.
תשקול לחזור אחורה קצת במשקל ולהתאמן עם אוזניות.

תקרא שוב, את הדברים הקטנים שיכולים לעזור לך לא זוכרים מקריאה אחת.
אני חושבת לא ניסית מספיק וברחת מוקדם מידי לתרגילים מיותרים אחרים. הרי חודשים היית בסדר, הצלחת להחזיק את הגב, מה קרה פתאום? הטכניקה יכולה להתדרדר אמנם, אבל אתה מכיר את התנועה הנכונה, אם זו היתה בעיה של טכניקה עם כמה הערות היית מצליח לסדר הכל. אבל זה לא ככה.
לדעתי יש לך או בעיה של אגו גדול, או של ריכוז.
תשקול לחזור אחורה קצת במשקל ולהתאמן עם אוזניות.

אני לא יודע איך הוא היה לפני חודשים. אבל לפי מה שאני ראיתי מלפני חודש בערך, זה לא היה נראה טוב.

ממי הבנת את זה?

אתה באמת ליצן , אבל זה מובן זה לא אשמתך .
רק חבל שאתם לוקחים ילד שביר ועדין כמו קורן ומתחילים לבלבל אותו, ממה שאני ראיתי מאז שהוא בא למכון שלכם הוא לא רק ירד בכח אלא גם בטכניקה .

אני לא יודע איך הוא היה לפני חודשים. אבל לפי מה שאני ראיתי מלפני חודש בערך, זה לא היה נראה טוב.

משקולנים מבקרים טכניקה של באק סקוואט? קצת צבוע לא?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה באמת ליצן , אבל זה מובן זה לא אשמתך .
רק חבל שאתם לוקחים ילד שביר ועדין כמו קורן ומתחילים לבלבל אותו, ממה שאני ראיתי מאז שהוא בא למכון שלכם הוא לא רק ירד בכח אלא גם בטכניקה .

ילד שביר ועדין?! מה הוא ילד ב5? אנחנו אומרים לו מה אנחנו חושבים והוא עושה מה שהוא חושב לנכון.
אף אחד לא מכריח אותו לבוא אלינו או להקשיב לנו. (אני אומר לנו כי זה לא רק אני)

אין לה אחי, זה לא נחשב כי היא לא עושה את זה בטכניקה מושלמת. כל אחד יכול ככה.

הבאונס הוא מכוון ואני לא רואה נפילה קדימה בתחתית. יש טיפה טיול של הישבן בחזרות האחרונות, אבל בהחלט בגבול הסביר.

נערך לאחרונה:
לא, זאת לא. גם כשקמים מהקלין יש (משתדלים שיהיה) באונס. זה חלק מהתרגיל וזאת הסיבה שהיא עושה את זה. אפשר להתווכח עד כמה רוצים שיהיה דמיון בין הקימה מהקלין לסקוואט (יש כאלה שלפחות בתקופות מסויימות בשנת האימונים עוצרים בתחתית למספר שניות בשביל לבטל את הדמיון הזה) אבל לטעון שזאת בעיה טכנית זה מגוחך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית