הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
אימון היום:

סקוואט bar,40,60x5,75x3,85x2,95x3x5
פרס bar,30x5,45x3,52x1,60x2x5,60x4 PR
פאוורקלין 50,55x3,60x1,67x4x3,67x1 failed, 67x3
מתח מתלייה מתה +7.5ק"ג 3x5

הסקוואט היה קשה.
בפרס אני פשוט בשמיים, זה אחד השיאים הכי לא צפויים שקרו לי אי פעם. אחרי החמישייה הראשונה הייתי בשמיים. אחרי השנייה כבר הייית בגן עדן עם חיוך מפגר על הפנים שלא הבנתי איך הוצאתי חמישייה. בסט השלישי המוט כבר עבר את הראש אבל נתקע לבערך שעה (אני יודע, הייתי צריך להמשיך) אבל פשוט לא היה לי כוח לדחוף ולא משנה כמה רציתי פשוט ויתרתי, עכשיו אני כועס על עצמי :\

בקלין הסט החמישי פשוט לא עלה, אז נחתי 4 דקות ונתתי שלישייה שכולה ראבק בלי טכניקה בלי כלום פשוט להעלות את המוט למעלה ועל הזין, זה עבד.

משקל נכון להיום בבוקר 77.1

אתמול הייתה מסיבת שיחרור, המון בירות וכאלה, היום סקוואטים.

squat bar,50,60x5,75x3,82x1,90x1,97x3x5
bench bar,40,60x5,75x3,85x1,95x3x5 PR
powerclean 50,55x3,60x2,65x1,70x2x3,70x2 (failed @ 3rd rep), 70x3 PR

סוף סוף סיימתי עם כל החמישיות בבנץ', יאללה אני מוכן ל97 ל5
שיא מטורף עבורי בקלין, סוף סוף 70 לחזרות ועוד אקרוס. לא עשיתי 5 סטים בגלל קוצר בזמן.

squat bar,bar,40,40,60x5,75x3,82x2,90x1,100x3x5
press bar,30x5,42x3,52x1,60x3x5 PR for reps
deadlift (maintance) 70x5,85x3,105x1,120x5

הגעתי לאימון עם גב תחתון תפוס, הטכניקה בסקוואט הייתה על הפנים מבחינת לשמור גב אבל הצלחתי (בקושי) את כל החזרות.
שיא בפרס, הדדליפט היה קל ובטכניקה טובה.

מחר פוטבול, חמישי מנוחה, שישי אני עושה שיא בסקוואט 102 3x5

פוטבול הערב:

האימון הכי קשה מבין השלושה, הגיעו קצת פחות חבר'ה מהחדשים שלאט לאט מתקזזים, ומהוותיקים היו די הרבה שלא יכלו להגיע, מה שאומר שיותר יוצא לך להשתתף בתרגילים = אתה קורע ת'תחת כפול 2.

כמה ספרינטים רצתי וואו, כל הרגליים שלי תפוסות ושוב מתחתי את המפשעה. אבל הפעם אין ברירה, בשישי אני הולך על הסקוואטים לפי ההתקדמות. מקסימום אני יקבר.

נ.ב

המאמן אמר לי שהוא מבסוט עליי רצח מול כל הקבוצה (באנגלית כמובן) D: !

אני מתפרק:
כתף שמאל שלי כואבת מהאמצע עד לטרפז למעלה. הכתפיים שלי מאחורה שתיהן עם פצעים מהסקוואטים (פצעים כאלה שרואים שהתקשו שאפשר לגרד, וזה כואב לי בערך בכל תנועה :| )
הרגל השמאלית שלי כואבת לי בכף רגל, בגב רגל, במפשעה ובכל החלק החיצוני שלה מהתחת עד לברך.
מחר אני אדע עד כמה אני מטומטם, כנראה שמאוד כי אני סביר להניח לא ארשה לעצמי לפספס אימון :/

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני מתפרק:
כתף שמאל שלי כואבת מהאמצע עד לטרפז למעלה. הכתפיים שלי מאחורה שניהן עם פצעים מהסקוואטים (פצעים כאלה שרואים שהתקשו שאפשר לגרד, וזה כואב לי בערך בכל תנועה :| )

פצעים? עשית בלי חולצה?

חשבת לקחת קריאטין? זה יכול להיות מתאים לאימוני כוח + הספרינטים שבפוטבול.

תיקח. לא יודע כמה זה עוזר למשקלים, אבל בלי זה הרגליים שלי כואבות כל הזמן.

דא סאן,המטרה הכללית היא שיפור בכוח או במראה?
היית עד לא מזמן בחיטוב נכון?,איך התוצאות?

דא סאן,המטרה הכללית היא שיפור בכוח או במראה?
היית עד לא מזמן בחיטוב נכון?,איך התוצאות?
המטרה קצת השתנתה עכשיו, כרגע היא להגיע ל140 סקוואט ובתכלס להתחזק שוב.
החיטוב היה כי הייתי צריך לרדת קצת באחוזי שומן ולנוח קצת מהאכילה, היה אחלה תוצאות והלך בדיוק כמו שתוכנן...

לוקח מנוחה מאימוני כוח עד יום שישי הבא (די בכפייה: ימים שהמקום פתוח, עבודה, פציעות וכו')
ראשון ושלישי בכל זאת יהיו אימוני פוטבול ככה שלפחות הביצועים שלי שם ישתפרו.

לוקח מנוחה מאימוני כוח עד יום שישי הבא (די בכפייה: ימים שהמקום פתוח, עבודה, פציעות וכו')
ראשון ושלישי בכל זאת יהיו אימוני פוטבול ככה שלפחות הביצועים שלי שם ישתפרו.
ממש מנוחה, על מי אני עובד?

squat bar,43,43,61x5,75x3,85x1,91x1,102x3x5 PR for across
bench bar,43,61x5,75x3,85x1,97x3x5 PR
powerclean 43,55x3(hanged),61x2,65x1,70x3,70x1 (failed @ other reps) same for the next set, gave it up

dead hanged chinups+7kg 3x5

הקטע הכי טוב באימון שהסקוואט לא הרגיש כמו הגהנום והבנץ' אפילו היה קל באופן מפתיע.
בקלינים אני די בטוח שלא הצלחתי בגלל שאין מגנזיום ואין במפרים ככה שאי אפשר לזרוק והמוט החליק לי בזמן המשיכה, ננסה שוב שבוע הבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית