קורן מה השיא שלך בסקוואט RM5??? אני כבר עושה 122.5 RM5 ועולה לינארית 2.5 כל אימון. מתי כבר אתה מגיע ל-3 פלטות?
עוד לא הבנת שבפורום הזה הדיבורים האלה לא שווים כלום בלי סרטון?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קורן מה השיא שלך בסקוואט RM5??? אני כבר עושה 122.5 RM5 ועולה לינארית 2.5 כל אימון. מתי כבר אתה מגיע ל-3 פלטות?
בקרובמתי כבר אתה מגיע ל-3 פלטות?
עוד לא הבנת שבפורום הזה הדיבורים האלה לא שווים כלום בלי סרטון?
נחמד! אגב אתה מעלה טוב במשקל גוף?בקרוב
אולי כשאני אגיע ל80 קילו משקל גוף יהיה קל יותר, בנתיים אני שוקל כמו ילדה :🙁
לא אני כבר כמה חודשים תקוע על 77 קילו ובלי תאבוןנחמד! אגב אתה מעלה טוב במשקל גוף?
לא אני כבר כמה חודשים תקוע על 77 קילו ובלי תאבון
לא יכול לגעת כבר בחרא הזה, יש לי בחילה רק מלחשוב על אוכל :Sאתה במחזור ? (בלי תאבון)
תחזור לימי הבלנדר.... עוד 2000 קלוריות של המתכון הסודי שלך
מוזר. העלתי בחודש האחרון מ-83 ל-87 מאז שאני בSS. אתה אוכל מספיק?לא אני כבר כמה חודשים תקוע על 77 קילו ובלי תאבון
ברור שלא אוכל מספיק, וגם כשכן אז אני מוציא הכל בפוטבול ולא זז במשקל.מוזר. העלתי בחודש האחרון מ-83 ל-87 מאז שאני בSS. אתה אוכל מספיק?
יש לך בעיות אכילה או משהו? או שפשוט אין זמן לאכול?ברור שלא אוכל מספיק, וגם כשכן אז אני מוציא הכל בפוטבול ולא זז במשקל.
לא נורא אני קונה עלייה של קילו בחודש, אם באוקטובר אני 78 אני מרוצה.
לא רעב, וגם כשכן שבע ממש מהר.יש לך בעיות אכילה או משהו? או שפשוט אין זמן לאכול?
שמע קרה לי משהו מוזר, כשאני הייתי במשקל שלך בערך גם לי הייתה בעיה כזאת ואז יום אחד החלטתי להכריח את עצמי לאכול והמשכתי לעלות ואז בערך במשקל 83-84 פתאום קרה משהו ממש מוזר כאילו שהקיבה שלי גדלה או משהו ואני פשוט יכול להכניס לעצמי פי 2 יותר אוכל מקודם. בכל מקרה ניסית להכריח את עצמך לאכול ולאכול גם כשאתה לא מרגיש רעב?לא רעב, וגם כשכן שבע ממש מהר.
זה קרה לי גם בפעם שעברה שהתקרבתי ל80 קילו, פשוט לא הייתי מסוגל לאכול. זה מן נקודה כזאת שכשאני מגיע אליה אני לא רעב יותר עד שאני לא יורד במשקל שוב. המזל שלי זה שקניתי המון שוקו בחודש אוגוסט וזה השאיר אותי על משקל 77-78 כל הזמן
לא רעב, וגם כשכן שבע ממש מהר.
זה קרה לי גם בפעם שעברה שהתקרבתי ל80 קילו, פשוט לא הייתי מסוגל לאכול. זה מן נקודה כזאת שכשאני מגיע אליה אני לא רעב יותר עד שאני לא יורד במשקל שוב. המזל שלי זה שקניתי המון שוקו בחודש אוגוסט וזה השאיר אותי על משקל 77-78 כל הזמן
כן אני עושה את זה הרבה עם סנביצ'ים של חמאת בוטנים וריבה וכוס חלב\שוקושמע קרה לי משהו מוזר, כשאני הייתי במשקל שלך בערך גם לי הייתה בעיה כזאת ואז יום אחד החלטתי להכריח את עצמי לאכול והמשכתי לעלות ואז בערך במשקל 83-84 פתאום קרה משהו ממש מוזר כאילו שהקיבה שלי גדלה או משהו ואני פשוט יכול להכניס לעצמי פי 2 יותר אוכל מקודם. בכל מקרה ניסית להכריח את עצמך לאכול ולאכול גם כשאתה לא מרגיש רעב?
YouTube - squat 120kg rm5
זה האחרון שצילמתי
הבעיה שהדברים שבאים בסייקלים (שוקולדים\גלידות\סוכריות) די יקרים ביחס לאוכל הנקי (צ'יפס והמבורגר\פיצות וכו')תפסיק להיות כוסית ולאכול נקי (המבורגר זה נקי אגב ) .
מוזר. העלתי בחודש האחרון מ-83 ל-87 מאז שאני בSS. אתה אוכל מספיק?
שמע קרה לי משהו מוזר, כשאני הייתי במשקל שלך בערך גם לי הייתה בעיה כזאת ואז יום אחד החלטתי להכריח את עצמי לאכול והמשכתי לעלות ואז בערך במשקל 83-84 פתאום קרה משהו ממש מוזר כאילו שהקיבה שלי גדלה או משהו ואני פשוט יכול להכניס לעצמי פי 2 יותר אוכל מקודם. בכל מקרה ניסית להכריח את עצמך לאכול ולאכול גם כשאתה לא מרגיש רעב?
הבעיה שהדברים שבאים בסייקלים (שוקולדים\גלידות\סוכריות) די יקרים ביחס לאוכל הנקי (צ'יפס והמבורגר\פיצות וכו')
צודק, אני אתן לזה צ'אנסנעזוב תצחוק רגע .
אם אתה תקוע במשקל אין בעיה להכניס עוגות ועוגיות הן זולות ואין כמו חלב ועוגיות .