לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
סיכום ארוחות להיום:

בוקר:
ביס תפוח, 15 פתיתי ברנפלקס מחיטה מלאה, שפריץ חלב, 2 זיתים, עלה חסה, חצי בצל, 3 גרגרי רימון, כפית טחינה, כפית סחוג.

צהריים: כנף עוף, מזלג אורז, חצי פרוסת לחם, רבע אפרסמון, חצי פחית קוקה קולה זירו.

סיכום: אנורקסיה רולז
סיכום: אנורקסיה.

סתם שאלה, אפשר לדעת למה אתה מחפש כוח ולא היפוטרפיה ( באמת שאני לא מנסה לעקוץ או משהו כזה, פשוט מנסה להבין את הלך המחשבה שלך כי זה לא כ''כ מסתדר לי עם החיטוב ועוד כמה פרמטרים)

• פותח/ת השרשור
כי אני לא רוצה להיות גדול בתור מטרה, יותר כיף לשבור שיאים

• פותח/ת השרשור
מה שנכון נכון, אין כמו האנדרלין כשאתה שובר שיא:161bd:

קח שיר לבנץ' פרס:
http://www.youtube.com/watch?v=sUS49XSN6Zs
אתמול שמנו eskimo בהדר יוסף אז הגברתי כשנכנסתי לסט של הבנץ' כי תכלס הכי פחדתי ממנו והעפתי אותו כמו גדול, איזה כיף זה. שבוע הבא PR ושבוע הבא PR יא אללה כמה זמן לא עשיתי PR.

אתמול שמנו eskimo בהדר יוסף אז הגברתי כשנכנסתי לסט של הבנץ' כי תכלס הכי פחדתי ממנו והעפתי אותו כמו גדול, איזה כיף זה. שבוע הבא PR ושבוע הבא PR יא אללה כמה זמן לא עשיתי PR.

עוד מעט המוט יתקפל כמו בננה אה?

כן אח שלי

תודה שאתה דואג לי ככה זה מחמם את הלב

אסור למי שנמצא מתחת ל-10%שומן ו60 קילו להגיב בלוג של קורן זה גורם לו לקנאות מצטער אח שלו 🤫

סיכום ארוחות להיום:

בוקר:
ביס תפוח, 15 פתיתי ברנפלקס מחיטה מלאה, שפריץ חלב, 2 זיתים, עלה חסה, חצי בצל, 3 גרגרי רימון, כפית טחינה, כפית סחוג.

צהריים: כנף עוף, מזלג אורז, חצי פרוסת לחם, רבע אפרסמון, חצי פחית קוקה קולה זירו.

סיכום: אנורקסיה רולז
סיכום: אנורקסיה.

אתה יכול לצחוק אבל בחינת ביצועים לא משנה כמה תתאמן ותאכל לא תגיע לזה כי אתה חושב ועובד בצורה שגוייה.

בין אם זה אירובי לבין אנאירובי התוצאות שלי טובות יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית