עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני ממשיך עם התוכנית כמובן.אתה מתכוון להמשיך עם התוכנית אחרי סוף החיטוב או שתחזור לSS?
פשוט בתוכנית הנוכחית יש לך רק סט או שניים של עבודה רציניים מכל תרגיל [השאר זה חימום], לעומת זאת בSS לפחות יש כמה סטים של ACROSS. טוב, אולי לך זה לא משנה כי אתה מחפש הישגים..
מה היו השיאים שלך ל5 חזרות בסוף התוכנית? עקבתי אחריה, אבל מרוב עמודים כבר איבדתי ..
עם יד על הלב - כבר לא מעניין אותי עלייה במאסה. אם זה יבוא סבבה, אני רק מקווה שלא לזרועות כי זה נעשה מגוחך (לעזאזל עם הזרועות. אנשים מעירים לי שזה מגעיל ואני לגמרי מסכים)מאיזו בחינה היא נועדה לBB? יש לה עדיפות על SS מבחינת עליה במסה? או שהתוכנית הזאת מתחילה איפה שSS מסתיימת [כאשר נפסקת ההתקדמות הלינארית].
קורן התכוונתי הישגים כי אתה הגדרת ככה, התכוונתי כמובן לתוצאות ופחות עליה במסה [למרות שאני מאמין שגם זה חשוב לך].
בנצ' לא עשית 97.5? הייתי בטוח שכן. שברת איזשהו מהשיאים מאז?
מאיזו בחינה היא נועדה לBB? יש לה עדיפות על SS מבחינת עליה במסה? או שהתוכנית הזאת מתחילה איפה שSS מסתיימת [כאשר נפסקת ההתקדמות הלינארית].
קורן התכוונתי הישגים כי אתה הגדרת ככה, התכוונתי כמובן לתוצאות ופחות עליה במסה [למרות שאני מאמין שגם זה חשוב לך].
בנצ' לא עשית 97.5? הייתי בטוח שכן. שברת איזשהו מהשיאים מאז?
גם SS מעולה לBB , ברור שלא למתאמנים מתקדמים אבל היא לא נועדה לכך .
תבין שאנשים עולים בתוכניות כח האלה 30 קילו בשנה (הכוונה לא שמישהוא עשה SS שנה ) , זה סתם בארץ אנשים שחושבים שהם מבינים אומרים שהן לא טובות למסה .
לא יודע כמה היד ולא מעניין אותי, זה פשוט לא יפה.צריך באמת לשנות פאזה במוח כדי להתחיל להתאמן בתוכניות של כוח לעליה במאסה, זה משהו שהוא נוגד את המיינסטרים ובגלל זה קצת קשה לצאת מהקופסא ולקבל את זה.
קורן - בלי להעליב, אבל על איזה זרועות גדולות אתה מדבר? יד 40 זה הרבה?
מסכים עם הקטע של הידיים הגדולות, זה יוצר מראה מאוד מגושם ולא אתלטי, אני אישית מת על המראה של הקרוספיטרס והמשקולנים, ככה צריך להיראות גבר ולא כמו אנשי מכון הכושר (לא אתם חבר'ה:kiss3:) שיש להם חזה ענק ולא פרופוציוני בהשוואה לשאר הגוף שנותן מראה נשי לחזה, עם רגלליים דקות כמו של עיפרון (גם אם הם עושים כפיפה ופשיטה), וידיים גדולות עם אמות קטנות שזה בכלל משגע אותי.
מסכים עם הקטע של הידיים הגדולות, זה יוצר מראה מאוד מגושם ולא אתלטי, אני אישית מת על המראה של הקרוספיטרס והמשקולנים, ככה צריך להיראות גבר ולא כמו אנשי מכון הכושר (לא אתם חבר'ה:kiss3:) שיש להם חזה ענק ולא פרופוציוני בהשוואה לשאר הגוף שנותן מראה נשי לחזה, עם רגלליים דקות כמו של עיפרון (גם אם הם עושים כפיפה ופשיטה), וידיים גדולות עם אמות קטנות שזה בכלל משגע אותי.