הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
סקוואט 45,60,72,85,97
בנץ' 40,55,70,82,95 (שיא נוכחי לחזרות)
חתירה 40,40,50,60,70
הכל ל5.
קלינים עד 60 קילו לשלשות, היו חזרות טובות היו חזרות לא טובות, מעכשיו עובד טכניקה עם 60.
בטן בשיפוע שלילי +15 קילו 10*3

הסקוואט והבנץ' היו כבדים.

אתה מתכוון להמשיך עם התוכנית אחרי סוף החיטוב או שתחזור לSS?
אני ממשיך עם התוכנית כמובן.
אין לי טעם לחזור לעשות את SS, כי הייתי על סף ההתקדמות הליניארית הבסיסית בתור מתחיל.
שוב - יכול להיות שפישלתי בסקוואט ושיכולתי למשוך עוד קצת את הדדליפט, אבל בגדול זה היה הזמן לשנות משהו.

פשוט בתוכנית הנוכחית יש לך רק סט או שניים של עבודה רציניים מכל תרגיל [השאר זה חימום], לעומת זאת בSS לפחות יש כמה סטים של ACROSS. טוב, אולי לך זה לא משנה כי אתה מחפש הישגים..

מה היו השיאים שלך ל5 חזרות בסוף התוכנית? עקבתי אחריה, אבל מרוב עמודים כבר איבדתי ..

זה לא נכון לומר שכל השאר חימום, בדר"כ הסט הרביעי כבר מתאמצים והסט החמישי הוא קשה.
למה אתה מתכוון שאני מחפש הישגים? אני לא מתחרה, אני בסה"כ רוצה להשתפר. זאת דרך להשתפר.

בSS השיאים ל5 היו:
דדליפט 140
סקוואט 102
בנץ' 95
פאוורקלין (ל 3 ) 67
פרס (ל 4 ) 60

פשוט בתוכנית הנוכחית יש לך רק סט או שניים של עבודה רציניים מכל תרגיל [השאר זה חימום], לעומת זאת בSS לפחות יש כמה סטים של ACROSS. טוב, אולי לך זה לא משנה כי אתה מחפש הישגים..

מה היו השיאים שלך ל5 חזרות בסוף התוכנית? עקבתי אחריה, אבל מרוב עמודים כבר איבדתי ..

מה רע בתוכנית הזאת ?
זה תוכנית שנועדה לBB העלייה במסה בה היא די רצינית

מאיזו בחינה היא נועדה לBB? יש לה עדיפות על SS מבחינת עליה במסה? או שהתוכנית הזאת מתחילה איפה שSS מסתיימת [כאשר נפסקת ההתקדמות הלינארית].

קורן התכוונתי הישגים כי אתה הגדרת ככה, התכוונתי כמובן לתוצאות ופחות עליה במסה [למרות שאני מאמין שגם זה חשוב לך].

בנצ' לא עשית 97.5? הייתי בטוח שכן. שברת איזשהו מהשיאים מאז?

מאיזו בחינה היא נועדה לBB? יש לה עדיפות על SS מבחינת עליה במסה? או שהתוכנית הזאת מתחילה איפה שSS מסתיימת [כאשר נפסקת ההתקדמות הלינארית].

קורן התכוונתי הישגים כי אתה הגדרת ככה, התכוונתי כמובן לתוצאות ופחות עליה במסה [למרות שאני מאמין שגם זה חשוב לך].

עם יד על הלב - כבר לא מעניין אותי עלייה במאסה. אם זה יבוא סבבה, אני רק מקווה שלא לזרועות כי זה נעשה מגוחך (לעזאזל עם הזרועות. אנשים מעירים לי שזה מגעיל ואני לגמרי מסכים)

לא עשיתי 97.5 לחזרות, האמת שלעולם לא שמתי את המשקל הזה על המוט. היה 105 ל1, היה 102 ל1, והיה 95 ל5.
לא שברתי אף שיא בנתיים, בתחילת התוכנית לוקחים כמה שבועות אחורה (4 בדר"כ, אני בחיטוב אז לקחתי יותר כדי לא להתקע)

נ.ב
אין מה לעשות אבל הזרועות יגדלו עם הלחיצות 😡

גם SS מעולה לBB , ברור שלא למתאמנים מתקדמים אבל היא לא נועדה לכך .
תבין שאנשים עולים בתוכניות כח האלה 30 קילו בשנה (הכוונה לא שמישהוא עשה SS שנה ) , זה סתם בארץ אנשים שחושבים שהם מבינים אומרים שהן לא טובות למסה .

גם SS מעולה לBB , ברור שלא למתאמנים מתקדמים אבל היא לא נועדה לכך .
תבין שאנשים עולים בתוכניות כח האלה 30 קילו בשנה (הכוונה לא שמישהוא עשה SS שנה ) , זה סתם בארץ אנשים שחושבים שהם מבינים אומרים שהן לא טובות למסה .

צריך באמת לשנות פאזה במוח כדי להתחיל להתאמן בתוכניות של כוח לעליה במאסה, זה משהו שהוא נוגד את המיינסטרים ובגלל זה קצת קשה לצאת מהקופסא ולקבל את זה.

קורן - בלי להעליב, אבל על איזה זרועות גדולות אתה מדבר? יד 40 זה הרבה?

צריך באמת לשנות פאזה במוח כדי להתחיל להתאמן בתוכניות של כוח לעליה במאסה, זה משהו שהוא נוגד את המיינסטרים ובגלל זה קצת קשה לצאת מהקופסא ולקבל את זה.

קורן - בלי להעליב, אבל על איזה זרועות גדולות אתה מדבר? יד 40 זה הרבה?
לא יודע כמה היד ולא מעניין אותי, זה פשוט לא יפה.

אמרתי בערך, ס"מ לפה ס"מ לשם זה לא ביג דיל. בכל אופן, יד 40 זה ממש לא הרבה שאפשר להגיד לא יפה.

קורן אל תזבל

דימה, הSS זה תכנית לפיתוח תשתית כוח וטכניקה, וגם BB צריך לפתח בסיס כוח רחב מאוד בשביל להוציא את הגוף שלו ממצב של שיווי משקל ולהוסיף מאסה רזה למסגרת שלו, והדרך הכי טובה ומהירה לעשות את זה זה יותר משקל על המוט מאימון לאימון, או שבוע לשבוע, בתכניות מתקדמות יותר. סה"כ PL וBB (טבעי, או שימוש בחומרים ברמת הUSE ולא הABUSE) זה תחומים מאוד חופפים שנפרדים אחד מהשני ברמות מאוד, מאוד מתקדמות, זה בלט מאוד במחצית הראשונה של המאה כשלמפתחי גוף לא היו קיצורי דרך זמינים מעולם הכימיה (להוציא חומרים מאוד בסיסיים יחסית להיום) והדרך היחידה להוסיף מאסה על הגוף שלך הייתה להתחזק, מאוד.

נערך לאחרונה:
מסכים עם הקטע של הידיים הגדולות, זה יוצר מראה מאוד מגושם ולא אתלטי, אני אישית מת על המראה של הקרוספיטרס והמשקולנים, ככה צריך להיראות גבר ולא כמו אנשי מכון הכושר (לא אתם חבר'ה:kiss3:) שיש להם חזה ענק ולא פרופוציוני בהשוואה לשאר הגוף שנותן מראה נשי לחזה, עם רגלליים דקות כמו של עיפרון (גם אם הם עושים כפיפה ופשיטה), וידיים גדולות עם אמות קטנות שזה בכלל משגע אותי.

מסכים עם הקטע של הידיים הגדולות, זה יוצר מראה מאוד מגושם ולא אתלטי, אני אישית מת על המראה של הקרוספיטרס והמשקולנים, ככה צריך להיראות גבר ולא כמו אנשי מכון הכושר (לא אתם חבר'ה:kiss3:) שיש להם חזה ענק ולא פרופוציוני בהשוואה לשאר הגוף שנותן מראה נשי לחזה, עם רגלליים דקות כמו של עיפרון (גם אם הם עושים כפיפה ופשיטה), וידיים גדולות עם אמות קטנות שזה בכלל משגע אותי.

אתה סתם הבאת פה דוגמא קיצונית..

קורן, או אתה, או הרבה מאוד מהפורום כאן לא במצב שיש להם ידייים מטורפות שבאמת אפשר להגיד "איכס" עליהן.

פאניק, אבל קורן רוצה להיות 90:60:90. זה לא מסתדר עם ידיים של 40 ס"מ.

מה זה ידיים גדולות בשבילך?
כול מראה שהוא לא פרופוציונלי הוא לא יפה. רגליים עצומות ופלג גוף עליון יחסית קטן זה גם לא יפה. אלה אם כן אתה לא אכפת לך מהמראה שלך ואז אתה גם יכול להיות חזיר על 130 קילו.
ולא יודע מתי בפעם האחרונה ראית BB אבל יש להם רגליים יותר גדולות מWL וPL. אולי זה לא בפרופוציה לחלק גוף העליון אבל זה עדין יותר גדול.

אני לא יודע אם שמת לב, אבל יש הבדל גדול בין בן אדם טיפוסי במכון כושר לבין בודיבילדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית