הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
אנשים אוכלים דגנים בערך 10000 שנה שזה שקול לחמש דקות האחרונות של האבולוציה של האדם. יש אנשים שרגישים לדגנים ויש כאלה שלא. יש הרבה חומר על זה ברשת ושווה לקרוא אם זה מעניין אותך. בעיקרון דגנים הם עשירים באנרגיה ולא הרבה חוץ מזה (שלא נדבר על anti-nutrients). הם תופסים מקום בתזונה שלך שצריך למלא בפירות וירקות שהם הרבה הרבה יותר מזינים.

אחלה דדליפט.
בסקוואט עדין חסר לך גמישות במהסטרינג, יצא לך סוג של הייבאר אז בטח הרגשת פחות את המתיחה וזה עזר לך לשמור על הגב.

אחלה דדליפט.
בסקוואט עדין חסר לך גמישות במהסטרינג, יצא לך סוג של הייבאר אז בטח הרגשת פחות את המתיחה וזה עזר לך לשמור על הגב.
תודה.
איך יצא לי סוג של הייבאר? המוט נמוך :|
גם הברכיים נעצרו לפני התחתית, מה שעזר לי זה כמו שכתבתי, לדחוף עם הגב אחורה והמון חימום ומתיחות.

תודה.
איך יצא לי סוג של הייבאר? המוט נמוך :|
גם הברכיים נעצרו לפני התחתית, מה שעזר לי זה כמו שכתבתי, לדחוף עם הגב אחורה והמון חימום ומתיחות.

יש לך באונס למטה עם הבירכיים. (יענו שולח אותם קדימה)
עזוב אל תתייחס, זה לא משנה כלום.

בקצרה הרעיון הוא לאכול כמו האדם הקדמון paleolithic man:
מותר - ביצים, בשר, דגים, ירקות, פירות, אגוזים
אסור - דגנים, קטניות, חלב, סוכר

על הבסיס הזה כל אחד עושה מה שהוא רוצה ורואה לנכון. יש כאלו שאוכלים מוצרי חלב ויש כאלה שלא. יש כאלה שאוכלים תפוחי אדמה ויש כאלה שלא. העיקרון המנחה הוא לאכול נקי ובעיקר דברים שהיו קיימים לפני אלפי שנים ולא החרא המעובד שיש היום בסופר. אם יש רשימת מרכיבים זה out.

ומה הייתרון של התוכנית תזונה הזאת? (בבקשה מאסה נקייה?))

היתרון הוא שאתה אוכל דברים שהם מאוד מזינים, מלאים בויטמינים, מינרלים ולא מפוצצים בחומרים משמרים, E למינהם, ואוכל שעבר עיבוד תעשייתי כל כך יסודי שאמא שלו לא היתה מזהה אותו.
אין לזה קשר ישיר למסה או חיטוב. אפשר לאכול הרבה paleo ואפשר לאכול מעט.
מבחינת אנשים שאוכלים בלי תפריט מדוקדק, הגבלת המאכלים בצורה הזאת עוזרת לשמור על רמות גבוהות של חלבון ומונעת השתגעות של קלוריות.

איך דגנים וקטניות זה מעובד? וזה בטח שהיה קיים לפני אלפי שנים. לא לחם לבן של סופר, אבל קינואה ושעועית בטוח שכן

א) זה דורש עיבוד כדי לאכול את זה.
ב) אלפי שנים אחי? כל כך הרבה זמן? לא יכול להיות.

קצת קשה לאכול 6000 קלוריות מפירות וירקות

אלכס אני אפתח לך את האמאמא מתי אתה באוטובוס?

א) זה דורש עיבוד כדי לאכול את זה.
ב) אלפי שנים אחי? כל כך הרבה זמן? לא יכול להיות.
גם בשר וירקות מסויימים דורשים עיבוד, מה הקשר? מי אמר שכל עיבוד הוא בעייתי? בישול זה לא עיבוד תעשייתי

נערך לאחרונה:
בקצרה הרעיון הוא לאכול כמו האדם הקדמון paleolithic man:
מותר - ביצים, בשר, דגים, ירקות, פירות, אגוזים
אסור - דגנים, קטניות, חלב, סוכר

על הבסיס הזה כל אחד עושה מה שהוא רוצה ורואה לנכון. יש כאלו שאוכלים מוצרי חלב ויש כאלה שלא. יש כאלה שאוכלים תפוחי אדמה ויש כאלה שלא. העיקרון המנחה הוא לאכול נקי ובעיקר דברים שהיו קיימים לפני אלפי שנים ולא החרא המעובד שיש היום בסופר. אם יש רשימת מרכיבים זה out.

שמע אין לי בעיה עם תזונה כזאת או תזונה בריאה , אבל למה הטיעון המפגר שלאכול כמו לפני 10,000 כשתוחלת החיים הייתה קצרה פי 2 אם ל פי 3 מהיום (וברור שיש עוד סיבות נוספות לכך) זה יותר בריא ממזון מעובד .

שמע אין לי בעיה עם תזונה כזאת או תזונה בריאה , אבל למה הטיעון המפגר שלאכול כמו לפני 10,000 כשתוחלת החיים הייתה קצרה פי 2 אם ל פי 3 מהיום (וברור שיש עוד סיבות נוספות לכך) זה יותר בריא ממזון מעובד .

זה לא טיעון חזק במיוחד. אתה צריך להראות שיש קשר בין האוכל שאנחנו אוכלים עכשיו (המעובד) לבין התארכות תוחלת החיים. אתה תגלה שתוחלת החיים גדלה בעיקר בגלל סניטציה ורפואה מודרנית. זמינות של אוכל גם משחקת תפקיד. אבל הזמינות של בשר ירקות ופירות כיום היא זהה לזאת של זבל מתועש אז זה לא ממש משנה.
הטיעון המקורי הוא אבולוציוני. המין שלנו התפתח במשך מיליוני שנים והוא מותאם לתזונה מסוימת. יש הרבה ויכוח מה בדיוק אכלו אבותינו הקדמונים וכמה גמישות יש למערכת אבל אני די משוכנע שהם לא אכלו סניקרס, קולה, מקבורגר, פיצה מעדנות וחומוס אחלה.
בסופו של דבר להתוכח על זה זה מיותר משתי סיבות:
1. כי עשו את זה באלף פורומים לפנינו.
2. כל כך קל פשוט לבדוק את העניין. תאכל במשך חודש בצורה הזאת ותראה איך אתה מרגיש ומה זה עושה לגוף שלך. או שלא.

שמע אני לא חושב שצריך להמנע מהכל כולל הכל, יש סופ"שים בהם אני לא מתכנן לעשות חשבון לכלום, ויש את חוק ההמבורגר והבירה: לעולם לא אומרים לא להמבורגר או בירה. זה ליווה אותי בכל החיטוב ועדיין התחטבתי מצויין.

אתה תופס את המוט נמוך כמו שצריך?
כן.
תומר, יכול להיות שאני צריך להתרגל לטכניקה החדשה שאני מנסה כדי לשמור גב יותר, בכל מקרה אני חושב שבצפייה שנייה תראה שהברכיים נעצרו, גם אם מאוחר יותר ממה שאתה רגיל לראות אצלי.

בכל מקרה תודה על זה שהארת את תשומת ליבי לזה, אני אשתדל להקפיד לדחוף את הברכיים יותר החוצה, פשוט בסט הזה חשבתי על הגב יותר ולא על שומדבר אחר.

משקל סוף חיטוב: 75 קילו, בדיוק כמו בתיכנון. ונראה בדיוק כמו שחשבתי שיראה. good job me.✌️

שמע אני לא חושב שצריך להמנע מהכל כולל הכל, יש סופ"שים בהם אני לא מתכנן לעשות חשבון לכלום, ויש את חוק ההמבורגר והבירה: לעולם לא אומרים לא להמבורגר או בירה. זה ליווה אותי בכל החיטוב ועדיין התחטבתי מצויין.

אין "צריך" ו"לא צריך" בעסק הזה. כל אחד עושה מה שהוא חושב שהכי מתאים לו ואין דבר יותר חשוב מניסיון. גם אם אני אגיד לך ש"צריך" לא לאכול יותר המבורגרים לעולם כי לחמניות זה סוכר מזוקק, אתה תפסיק? כנראה שלא.
הדבר החשוב ביותר לטעמי הוא לדעת מה אתה עושה. אם אתה מחליט שאתה אוכל או מתאמן בצורה מסוימת, אז צריך להתמיד ולעקוב אחרי מה שקורה אחרת אין שום דרך שתלמד משהו.
גם להחליט שאתה אוכל איך שבא לך ולא מחשבן כלום זאת תוכנית. פשוט צריך לעקוב ולראות איזה תוצאות יש לתוכנית הזאת.
הדבר המטופש לעשות הוא להגיד שאתה עושה X (פלאו, SS או כל דבר אחר), לעשות Y ואחרי זה עוד להגיד שהתוכנית היתה דפוקה.

אין "צריך" ו"לא צריך" בעסק הזה. כל אחד עושה מה שהוא חושב שהכי מתאים לו ואין דבר יותר חשוב מניסיון. גם אם אני אגיד לך ש"צריך" לא לאכול יותר המבורגרים לעולם כי לחמניות זה סוכר מזוקק, אתה תפסיק? כנראה שלא.
הדבר החשוב ביותר לטעמי הוא לדעת מה אתה עושה. אם אתה מחליט שאתה אוכל או מתאמן בצורה מסוימת, אז צריך להתמיד ולעקוב אחרי מה שקורה אחרת אין שום דרך שתלמד משהו.
גם להחליט שאתה אוכל איך שבא לך ולא מחשבן כלום זאת תוכנית. פשוט צריך לעקוב ולראות איזה תוצאות יש לתוכנית הזאת.
הדבר המטופש לעשות הוא להגיד שאתה עושה X (פלאו, SS או כל דבר אחר), לעשות Y ואחרי זה עוד להגיד שהתוכנית היתה דפוקה.
מסכים עם כל מה שכתבת. בדיוק מה שניסיתי להעביר.
חוצמזה שפלאו זה כיף, זה נותן לי לגיטימציה לאכול מלא בשר ומוטיבציה להכין סלט, שאני שונא.

איך הבטן? ילד קוביות
איך החזה והפיק בבייספ ילד בנץ'?
האם הכנת את שרירי החוף ביץ' בוי שכמותך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית