כן היי בר זה נורא מסובך ...
אם אין לך גמישות לזה אז כן...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן היי בר זה נורא מסובך ...
באמת, ריפטו הבן זונה. גרם לך להשתמש בשרירים שאתה צריך במקום לתת באונס מהברכיים.
אם אין לך גמישות לזה אז כן...
תיהיה בריא , למה לא להתרכז בעיקר ולהתחזק .
היי באר הרבה יותר קל ללמוד מלו באר לדעתי.
האמת שגם לי יש בעיה של חוסר גמישות בבירכיים, אני יותר חושב שזה בקרסול.
זה בגלל הרגלים רעים של ריפטו שגרם לי לשבת אחורה :(
אין קשר לחוסר גמישות, מדובר בתנועה לא נכונה של ישיבה אחורנית מבלי לשחרר את הברכיים, מה שגורם בעצם לאגן ללכת אחורה ולגב לקבל נטיה גדולה מדי...
הפתרון לזה הוא די פשוט, מודעות. צריך לשחרר את הברכיים קדימה בירידה מטה (ולא אחורנית) ואז למתוח את האמסטרינגס כדי להחזיק את הברכיים.
מה שיפה שזה לא רק מוריד עומס מהגב, זה גם נותן "BOUNCE" יותר חזק להיפדרייב.
האמת שעושים 15 חזרות של סקוואט קשה לזכור את כל הדגשים האלה :-D
אבל תומר ת'עושה היי באר, מה קשור כל הדיבור הזה?
יש לי טכניקה סבירה, אני כן מרגיש אתה הbounce ואני משתמש בו. פשוט מנקודה מסוימת כשאני יורד ממנה אז אין לי גמישות בהמסטרינג והגב מתעגל. זה לא מונע ממני לעשות זה פשוט משהו שצריך לשפר.
מה שקורה זה שהאמסטרינגס שלך מרפים על מנת שתוכל לרדת עמוק, ומה שאתה אומר פה בעצם זה שאתה רוצה לשפר את הגמישות שלהם על מנת שהם יוכלו להשאר במתח אף על פי שאתה יורד עמוק?
יכולה להיות אופציה טובה, לשלב מתיחות אחרי אימונים כדי באמת לאריך מעט את האמסטרינגס.
כל הדיבורים פה על טכניקה גורמים לי לחשוב שהמשקולנים בארץ הם העם הכי מוגבל מוטורית. לא מסוגלים להבדיל בין שתי תנועות שונות טיפה. היי באר סקוואט ולואו באר סקוואט. איך אתם מבדילים בין פרונט לבאק סקוואט בכלל? מישהו בא ומזכיר לכם כל פעם לשים את המוט מקדימה?
או שיש ימי עבודה על זה? היום עובדים על לזכור לשים את המוט על הטרפזים. מחר לומדים לזכור לשים את המוט על הכתפיים. יום שלישי לומדים להחזיק בהוק גריפ את הקלין...