הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
באמת, ריפטו הבן זונה. גרם לך להשתמש בשרירים שאתה צריך במקום לתת באונס מהברכיים.

כן חרא דבר לתת באונס עם הבירכיים בגלל זה המשקולנים הכי טובים בעולם משתמשים בזה, איזה מפגרים אם הם רק היו עושים low bar הם היו מרימים הרבה יותר משקל.

היי באר הרבה יותר קל ללמוד מלו באר לדעתי.

כשאני התחלתי לעשות הייתי עושה היי באר בלי לשים לב, ואני התכוונתי לעשות לו באר. אז למדתי לו באר ועכשיו קשה לי לשנות את ההרגל לקחת את התחת אחורה. מי שלמד מההתחלה את שניהם ביחד אז אין לו בעיה, זה פשוט עניין של גמישות והרגל.

האמת שגם לי יש בעיה של חוסר גמישות בבירכיים, אני יותר חושב שזה בקרסול.
זה בגלל הרגלים רעים של ריפטו שגרם לי לשבת אחורה :(

אין קשר לחוסר גמישות, מדובר בתנועה לא נכונה של ישיבה אחורנית מבלי לשחרר את הברכיים, מה שגורם בעצם לאגן ללכת אחורה ולגב לקבל נטיה גדולה מדי...
הפתרון לזה הוא די פשוט, מודעות. צריך לשחרר את הברכיים קדימה בירידה מטה (ולא אחורנית) ואז למתוח את האמסטרינגס כדי להחזיק את הברכיים.

מה שיפה שזה לא רק מוריד עומס מהגב, זה גם נותן "BOUNCE" יותר חזק להיפדרייב.
האמת שעושים 15 חזרות של סקוואט קשה לזכור את כל הדגשים האלה :-D

תכלס אם עשית 15 חזרות אז הסקוואט לא קשה, רק מעייף.

אין קשר לחוסר גמישות, מדובר בתנועה לא נכונה של ישיבה אחורנית מבלי לשחרר את הברכיים, מה שגורם בעצם לאגן ללכת אחורה ולגב לקבל נטיה גדולה מדי...
הפתרון לזה הוא די פשוט, מודעות. צריך לשחרר את הברכיים קדימה בירידה מטה (ולא אחורנית) ואז למתוח את האמסטרינגס כדי להחזיק את הברכיים.

מה שיפה שזה לא רק מוריד עומס מהגב, זה גם נותן "BOUNCE" יותר חזק להיפדרייב.
האמת שעושים 15 חזרות של סקוואט קשה לזכור את כל הדגשים האלה :-D

יש לי טכניקה סבירה, אני כן מרגיש אתה הbounce ואני משתמש בו. פשוט מנקודה מסוימת כשאני יורד ממנה אז אין לי גמישות בהמסטרינג והגב מתעגל. זה לא מונע ממני לעשות זה פשוט משהו שצריך לשפר.

אבל תומר ת'עושה היי באר, מה קשור כל הדיבור הזה?

אבל תומר ת'עושה היי באר, מה קשור כל הדיבור הזה?

אני עושה אבל אני לא מחזיק מספיק גב למטה.
אני בעיקר רואה את בהנפות שאם אני ירוד למטה עד הסוף אני מעגל את הגב ואז הוא הולך קדימה ואז קשה להחזיק את המוט ככה מעל הראש וזה נופל לי, בגלל זה אני עושה חצי גובה.

אז אולי שווה לך גם לעשות מתיחות כמו שאני לקחתי עכשיו את העניין ברצינות

יש לי טכניקה סבירה, אני כן מרגיש אתה הbounce ואני משתמש בו. פשוט מנקודה מסוימת כשאני יורד ממנה אז אין לי גמישות בהמסטרינג והגב מתעגל. זה לא מונע ממני לעשות זה פשוט משהו שצריך לשפר.

מה שקורה זה שהאמסטרינגס שלך מרפים על מנת שתוכל לרדת עמוק, ומה שאתה אומר פה בעצם זה שאתה רוצה לשפר את הגמישות שלהם על מנת שהם יוכלו להשאר במתח אף על פי שאתה יורד עמוק?
יכולה להיות אופציה טובה, לשלב מתיחות אחרי אימונים כדי באמת לאריך מעט את האמסטרינגס.

אתה לא מאריך את השריר, אתה גורם לו להיות מסוגל להתארך.

מה שקורה זה שהאמסטרינגס שלך מרפים על מנת שתוכל לרדת עמוק, ומה שאתה אומר פה בעצם זה שאתה רוצה לשפר את הגמישות שלהם על מנת שהם יוכלו להשאר במתח אף על פי שאתה יורד עמוק?
יכולה להיות אופציה טובה, לשלב מתיחות אחרי אימונים כדי באמת לאריך מעט את האמסטרינגס.

אני באמת חושב שזה האמסטרינגס, אני יכניס קצת מתיחות בסוף אימון.

כל הדיבורים פה על טכניקה גורמים לי לחשוב שהמשקולנים בארץ הם העם הכי מוגבל מוטורית. לא מסוגלים להבדיל בין שתי תנועות שונות טיפה. היי באר סקוואט ולואו באר סקוואט. איך אתם מבדילים בין פרונט לבאק סקוואט בכלל? מישהו בא ומזכיר לכם כל פעם לשים את המוט מקדימה?

או שיש ימי עבודה על זה? היום עובדים על לזכור לשים את המוט על הטרפזים. מחר לומדים לזכור לשים את המוט על הכתפיים. יום שלישי לומדים להחזיק בהוק גריפ את הקלין...

כל הדיבורים פה על טכניקה גורמים לי לחשוב שהמשקולנים בארץ הם העם הכי מוגבל מוטורית. לא מסוגלים להבדיל בין שתי תנועות שונות טיפה. היי באר סקוואט ולואו באר סקוואט. איך אתם מבדילים בין פרונט לבאק סקוואט בכלל? מישהו בא ומזכיר לכם כל פעם לשים את המוט מקדימה?

או שיש ימי עבודה על זה? היום עובדים על לזכור לשים את המוט על הטרפזים. מחר לומדים לזכור לשים את המוט על הכתפיים. יום שלישי לומדים להחזיק בהוק גריפ את הקלין...

מה הקשר משקולנים? דיברתי על עצמי, לפי מה אתה משליך את זה על כול המשקולנים?

למי שהתעניין על התזונה שלי, זה מה שעשיתי כל החיטוב רק עם טיפ-טיפה יותר פחמימות, ואני מתכנן להמשיך עם זה הלאה כי אני מסתדר ככה מצויין רק עם הרבה יותר קלוריות באמצע השבוע שיגיעו משומן:

http://stronglifts.com/anabolic-diet/
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=855

ירדתי מ81 ל75 קילו ונהנתי מכל רגע, לא הייתי רעב ואכלתי בחיטוב שלי:
סטייקים,טונה, קבבים, חמאת בוטנים, חלב, WHEY, זיתים, ביצים, טחינה, חומוס, גבינה צהובה, קוטג', חזה עוף.

בסופ"שים אכלתי בעיקר:
פסטה עם בולונז\רוטב עגבניות עם שמן זית(חבילה שלמה של 500ג' לפני בישול), ערימות של קורנפלקס עם חלב (אני מדבר על 500ג' קורנפלקס), לחם עם ריבה ודבש, חטיפי אנרגיה, בירה

בקיצור באמת תענוג, לא צריך להתעסק בקקה אלא פשוט לאכול מה שאוהבים וזה לא כזה קשה עם תזונה כזו.
כמו שכתבתי, מתכנן להמשיך עם זה כל הקיץ.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
על כמה גרם פחמימה אתה הולך להיות בערך? מעל 100 ביום?
ד"א הנה תפריט לדוגמה מSL
Breakfast: 6 eggs, lemon juice
Post Workout: 1.5 scoop whey, 1tbsp fish oil
1h later: 250g ground in butter, 250g spinach with garlic, 1tbsp olive oil
Lunch: 250g ground in butter, 250g spinach with garlic, 1tbsp olive oil
Dinner: 1 tuna can with salad
Supper: 150g Emmental, 1tbsp fish oil, 100g berries, 30g flax seeds

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית