לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
איך מתקדם עם התפריט AD ? יתרונות/חסרונות, פרשנות ?

מה עושה בימים אלו אחרי השחרור ?

איך מתקדם עם התפריט AD ? יתרונות/חסרונות, פרשנות ?

מה עושה בימים אלו אחרי השחרור ?
הולך סבבה, לא מפריע לי חוץ מהיום שאחרי ההעמסה שהוא קשה כי מרגישים עייפים פתאום בלי פחמימות. בשאר השבוע סבבה והאוכל טעים, ובסופש חגיגה 😃

התחלתי למלצר, צריך כסף להרבה דברים... מחכה למענק להתחיל להזיז עניינים ;)

כמו שאמרתי, צביעות.

דרך אגב, אפשר להרים יותר משקל עם גב עגול בדדליפט.

ובאונס מהברכיים זה לא תקין, בדיוק כמו ברכיים שנכנסות פנימה.

אתה ליצן כי תקין ולא תקין זה פר הגדרה.
בהיי באר באונס בבירכיים זה תקין מאד, ככה אתה צריך לעשות.
בירכיים שנכנסות פנימה זה לא תקין אבל גם לא כזה נורא, כי זה קורה רק במשקלים גבוהים.

אתה ליצן כי תקין ולא תקין זה פר הגדרה.
בהיי באר באונס בבירכיים זה תקין מאד, ככה אתה צריך לעשות.
בירכיים שנכנסות פנימה זה לא תקין אבל גם לא כזה נורא, כי זה קורה רק במשקלים גבוהים.

ומי מגדיר מה תקין? אתה?

כשאתה נותן באונס מהברכיים אתה מאבד את המתח בהאמסטרינג וכמובן לא עושה דברים טובים בברכיים. תהנה...
אפשר להרים יותר ע"י שימוש בשרירים הנכונים.

מי מגדיר מה נורא? שוב אתה? ברכיים פנימה זה סבבה, אבל לעקם את הגב זה לא?

ומי מגדיר מה תקין? אתה?

כשאתה נותן באונס מהברכיים אתה מאבד את המתח בהאמסטרינג וכמובן לא עושה דברים טובים בברכיים. תהנה...
אפשר להרים יותר ע"י שימוש בשרירים הנכונים.

מי מגדיר מה נורא? שוב אתה? ברכיים פנימה זה סבבה, אבל לעקם את הגב זה לא?

בתרגיל הספציפי הזה לתת באונס זה טוב. בירכיים פנימה זה לא סבבה תקרא מה שכתבתי. ולעקם גב זה לא טוב בשום תרגיל.

בתרגיל הספציפי הזה לתת באונס זה טוב. בירכיים פנימה זה לא סבבה תקרא מה שכתבתי. ולעקם גב זה לא טוב בשום תרגיל.

אני אוהב את ההסברים הנפלאים שלך. "לתת באונס זה טוב". לא זה לא.

אמרת שלעקם בירכיים זה לא נורא כי זה קורה רק במשקלים הגבוהים. לא ענית מי קובע מה נורא? אתה? למה לעקם גב זה נורא?

אני אוהב את ההסברים הנפלאים שלך. "לתת באונס זה טוב". לא זה לא.

אמרת שלעקם בירכיים זה לא נורא כי זה קורה רק במשקלים הגבוהים. לא ענית מי קובע מה נורא? אתה? למה לעקם גב זה נורא?

אנחנו לא נגיע להסכמה בחיים ובאמת תעבוד איך שבא לך.
הבאונס בהיי באר זה כדי שבקלין תשתמש יותר טוב בבאונס. ואתה מציג את הדברים בתור שחור ולבן יש גם אפור. אפשר לעקם קצת גב אפשר שהבירכיים יכנסו עד רמה סבירה, כול אחד מה שנראה לו סביר. אם אתה רוצה לעשות דדלפיט עם גב עגול וזה נראה לך סביר תהנה.

אנחנו לא נגיע להסכמה בחיים ובאמת תעבוד איך שבא לך.
הבאונס בהיי באר זה כדי שבקלין תשתמש יותר טוב בבאונס. ואתה מציג את הדברים בתור שחור ולבן יש גם אפור. אפשר לעקם קצת גב אפשר שהבירכיים יכנסו עד רמה סבירה, כול אחד מה שנראה לו סביר. אם אתה רוצה לעשות דדלפיט עם גב עגול וזה נראה לך סביר תהנה.

לא אמרת לפני כמה ימים שכל אחד יכול לעקם את הגב בדדליפט ולהגיד "הנה עשיתי PR", ושזה לא נחשב?

לא אמרת לפני כמה ימים שכל אחד יכול לעקם את הגב בדדליפט ולהגיד "הנה עשיתי PR", ושזה לא נחשב?

תלוי כמה אתה מעקם, למשל כמו שאביעד העלה פה אני לא אעשה לא משנה איזה משקל.
כמו שאמרתי בתגובה למעלה לכול אחד יש את הגבול שלו, אם אתה רוצה לעשות דדלפיט עם גב עגול תהנה. אני לא אעבוד ככה.

כמו שאמרתי בתגובה למעלה לכול אחד יש את הגבול שלו, אם אתה רוצה לעשות דדלפיט עם גב עגול תהנה. אני לא אעבוד ככה.

אז אתה בחיים לא תהיה חזק. תמשיך עם הטכניקה...

אז הדרך להמנע מפציעה היא לא לעשות דדליפט בכלל? תבין, הדרך הכי טובה להמנע מפציעה היא לא להמנע מתרגילים כבדים, אלא להיות חזק.

אז הדרך להמנע מפציעה היא לא לעשות דדליפט בכלל? תבין, הדרך הכי טובה להמנע מפציעה היא לא להמנע מתרגילים כבדים, אלא להיות חזק.

למה לא לעשות דדלפיט עם גב ישר? למה חייבים על גב עגול?
אף אחד לא אמר לא לעשות דדלפיט פשוט לעשות כמו שצריך.

הוא לא דיבר על משקל מקסימלי.
במשקל מקסימלי ברור שתשבור טכניקה אבל יש גבול כמה אפשר לשבור.

גם במשקל מקסימלי לחזרות הגב הולך להתעקם. ויש כאלה שמעקמים אותו תמיד.

מי קובע את הגבול?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית