הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
squat bar,40,60x5,75x3,82x1,90x3x5
press bar,30x5,42x3,52x1,57x3x5
powerclean 40,50x3,60x2,65x5x3
chin-ups from dead hang +5kg 3x5

הייתי מרוקן מכוח עוד לפני האימון, אבל קצת ראבק לפני כל סט והעפתי ת'משקל. ברגע שלא נושמים בסקוואט הוא עף למעלה, ברגע שנושמים זה נהיה קשה.
השלמתי את החזרה שפספסתי בפרס, בשישי אני רוצה PR של 60 ל5 חזרות.
פאוורקלין הלך בסדר, קשה אבל עלה וזין על הטכניקה. בסט האחרון פשוט באתי ומשכתי כמו דפוק והמוט עף יותר גבוה מבכל הסטים אז אין תחליף לראבק.

נ.ב

מחר בקו"ם

חחחחחחחחחח טוב אחי

מרוב האנשים שיורדים עליך פה אתה כבר לא יודע להבדיל מתי צוחקים עליך ומתי שואלים שאלה ברצינות? בקטנה..

חחחחחחחחחח טוב אחי

מרוב האנשים שיורדים עליך פה אתה כבר לא יודע להבדיל מתי צוחקים עליך ומתי שואלים שאלה ברצינות? בקטנה..
אתה לא עם שברי מאמץ?
היחידים שמותר להם זה deus & coldfire יש להם רשות.
אסור לקרוא לי משקולן

עריכה:
אגב סתם אני יורה לכל כיוון משעמום, אם היית רציני אז אני כן מקווה לשחזר די מהר את ה2 פלטות ל5*3

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
squat bar,40,60x5,75x3,85x1,92x3x5
bench bar,40,60x5,75x3,85x1,95x2x5,95x4 F
deadlift 60x5,85x3,100x1,115x1,135x5

הכל היה קשה.
בבנץ' לדעתי היה לי חמישית ופשוט עשיתי סטאפ עם פחות תשומת לב בסט השלישי ואיבדתי את הסטאפ אחרי החזרה השלישית.
דדליפט כל החזרות היו מכוערות :|

אימון פוטבול:

שוב המון ספרינטים, הפעם קיבלתי הרבה יותר הזדמנויות לרוץ עם הכדור אבל עדיין אין מגע.
לפחות לא נתפסה המפשעה, בנתיים.
מחר מנוחה, בשישי ממשיך עם הסקוואטים ליניארית.

אני שוקל לעצור עם ההתקדמות של הדדליפט ולהשאיר אותו במקום על 125 עד שהסקוואט מגיע ל110 לחזרות, כנראה שזה גם יעזור לי להחזיק את הגב בדדליפט וגם חשוב לי כרגע להתקדם בסקוואט יותר מאשר בדדליפט.

עוד סיבה זה שהאימונים של הפוטבול הם בשני ורביעי, אז דדליפט כבד בטכניקה לא משהו עלול לדפוק לי את האימונים ובמקרה הרע לפצוע אותי. כרגע אני נשאר עם 125 עד שאני נותן שם חמישיה עם גב ישר ובזמן הזה אני מביא ת'סקוואט למעלה.

אימון פוטבול:

שוב המון ספרינטים, הפעם קיבלתי הרבה יותר הזדמנויות לרוץ עם הכדור אבל עדיין אין מגע.
לפחות לא נתפסה המפשעה, בנתיים.
מחר מנוחה, בשישי ממשיך עם הסקוואטים ליניארית.

אני שוקל לעצור עם ההתקדמות של הדדליפט ולהשאיר אותו במקום על 125 עד שהסקוואט מגיע ל110 לחזרות, כנראה שזה גם יעזור לי להחזיק את הגב בדדליפט וגם חשוב לי כרגע להתקדם בסקוואט יותר מאשר בדדליפט.

עוד סיבה זה שהאימונים של הפוטבול הם בשני ורביעי, אז דדליפט כבד בטכניקה לא משהו עלול לדפוק לי את האימונים ובמקרה הרע לפצוע אותי. כרגע אני נשאר עם 125 עד שאני נותן שם חמישיה עם גב ישר ובזמן הזה אני מביא ת'סקוואט למעלה.

יש מצב יום אחד אתה לוקח אותי לאימון פוטבול?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני רוצה לבוא רק פעם אחת שילמדו אותי לזרוק כמו שצריך... ואם יהיה כיף אז אולי אני אתחיל לבוא קבוע
יש יותר מדי אנשים חדשים, אני בטוח שהם לא צריכים מישהו ש"אולי יתחיל לבוא קבוע"
קיצר עזוב תוותר, ממילא אין לך מה לעשות שם בתור QB שלישי או רביעי, ללמוד לזרוק אתה יכול לבד עם חברים.

(אני לא יודע לזרוק ואני כנראה גם לא "אלמד")

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית