הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
הגב עדיין כואב בדיוק באותה נקודה, אני לא יודע איך להתמודד.
עד עכשיו נחתי מאימוני כוח, אני שוקל ללכת היום ולבצע קצת גוד מורנינגס וצ'ינס ודדליפט קל כדי לראות מה המצב כי המנוחה לא עזרה.

ממש מתסכל אני מת לעשות כבר 3 חמישיות עם 110.

גם אני פצוע, מנוחה כמעט אף פעם לא עוזרת, בוא תעשה אימון קל.

אין כמו כאבי גב אחרי אימון. אחרי שאתה חוזר מהאימון אתה נמרח על איזו ספה וכול הגב שלך זרמים, ההרגשה הכי טובה בעולם!

אין כמו כאבי גב אחרי אימון. אחרי שאתה חוזר מהאימון אתה נמרח על איזו ספה וכול הגב שלך זרמים, ההרגשה הכי טובה בעולם!
אבל זה לא בגב תחתון זה פאקינג ליד הכתף 😣

נו ואצלי זה ליד התחת. תפסיק לבכות ובוא להתאמן, תמיד מרגישים יותר טוב אחרי אימון.

נו ואצלי זה ליד התחת. תפסיק לבכות ובוא להתאמן, תמיד מרגישים יותר טוב אחרי אימון.

חחח גם אצלי, אם אני עומד יותר מרבע שעה מתחיל להיות כאבים מוזרים בחיבור של התחת והגב.
אבל זה עובר אם אני לא מתאמן כמה ימים

בתחת = גב תחתון, זה מקרין.
בכתף לעומת זאת? wtf :\

בתחת = גב תחתון, זה מקרין.
בכתף לעומת זאת? wtf :\

לא יודע אם זה מקרין, למה בגב לא כואב לי כלום (טפו טפו טפו) .
יכול להיות שאתה לא מניח את המוט טוב? אולי כתף אחת יותר גבוהה מהשנייה בקצת ואז זה מעמיס על האזור שם

לא יודע אם זה מקרין, למה בגב לא כואב לי כלום (טפו טפו טפו) .
יכול להיות שאתה לא מניח את המוט טוב? אולי כתף אחת יותר גבוהה מהשנייה בקצת ואז זה מעמיס על האזור שם
התכוונתי שאם כואב לך בגב תחתון ובתחת אז זה הקרנה של הכאב מהגב התחתון לתחת.
לעומת זאת במקרה שלי כואב לי לצד שמאל לתוך הטרפז, וזה לא קרה בסקוואט אלא בקלין שתפסתי לא טוב לכן זה לא קשור לסקוואט.

אז הלכתי למרות הכל, התחממתי בלי שומדבר מיוחד, לא עזר לכאב בגב.

"there are few things graven in stone, except that you have to do your squats"
- mark rippetoe

squat bar,bar,40,60x5,75x3,90x1,100x1,110x3x5 PR YEAH
press bar,30x5,45x3,52x2,62x4,62x4
deadlift 60x5,85x3,115x1,130x5

הסט האחרון בסקוואט היה הכי קל באופן מוזר, הסט הראשון כמעט נתקעתי בחזרה השנייה ואין לי מושג איך סיימתי אותו. בסט השני הכל היה כבד אבל הלך בקצב נורמאלי כשהחמישית הייתי אחושילינג קשה.
לפני הסט השלישי כל הגוף שלי רעד, נחתי 10 דקות והרגליים שלי עדיין היו מזועזעות מהסטים הקודמים, הן לא הפסיקו לרעוד כוסעמק. הלכתי בכל זאת ונכנסתי ופשוט העפתי 5 חזרות, אין לי מושג איך אבל הן הרגישו יותר קלות, כנראה הצלחתי לבצע בטכניקה יותר טובה מהסטים הראשונים.

בפרס מה שקרה זה שבסט הראשון לא נכנסתי טוב מבחינת אחיזה וכניסה מתחת למוט אז רוקנתי את הכוח, ובסט השני חזרה שלישית נכנס לי בסנטר אז הייתי צריך לעשות אותה פעמיים ואת הרביעית בקושי הצלחתי. על הסט השלישי ויתרתי, לא היה סיכוי בחיים לחמישיה אחרי 2 כאלה.

דדליפט הגב התעגל החל מחזרה שנייה, שבוע הבא אני שוב אעשה 130 בתקווה שהגב העליון לא יכאב לי כבר ואני יוכל להכנס לסטאפ טוב יותר ולמשוך עם גב כמו שצריך.

מה שחשוב זה שהסקוואט עלה, לא אכפת לי מהשאר.

כל הכבוד... למרות שלדעתי זה דפוק להתאמן פצוע כשאתה לאדע ממה אתה פצוע ועד כמה...
הסט הראשון תמיד זה הסט הכי קשה כי זה גם ממש פסיכולוגי ומשקל חדש שאתה לא מכיר

moo - תודה, כל עוד זה לא מפריע לי לעשות סקוואטים אני אעשה את הסקוואטים שלי 😃

pheonix - אני פצוע כבר חודשיים ברגל שמאל ואני עושה סקוואטים, אז חרא קטן בגב שלא עבר כשנחתי לא מה שיפריע לי לעשות את הסקוואטים. אני מחוץ לעונה וזה בדיוק השלב שאני צריך להתחזק, אחרי זה יהיה לי מאוד קשה ואני לא יכול להפסיד זמן. חוצמזה שאני במגמת התקדמות וחבל להפסיק בגלל כזה דבר קטן, כולה שריר תפוס או משהו.
מה שמוזר זה שסט שלישי היה הכי טוב. בדר"כ השני הולך הכי חלק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
באנה יש לך פרס מרשים, כל הכבוד

אפשר להגיד שגם הדדליפט והסקוואט 😃

באנה יש לך פרס מרשים, כל הכבוד

אפשר להגיד שגם הדדליפט והסקוואט 😃
איזה מרשים, עד שהוא לא 70 אני לא מרשה לדבר עליו ככה... מה גם שהייתי צריך להיות כבר ב63 קילו שם ואני סתם דופק את הסטים שלי כל הזמן איכשהו.

תודה בכל זאת 👑

לא הבנתי אתה לא ב-SS ? איך הפרס והדדליפט ביחד ? וכל הכבוד על הPR

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית