עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חלב :bad:וווא, אתה תצטרך לאכול כמו מטורף בשביל להתאושש במצב שלך כרגע.
חחחחחח תאכלס אתה צודק 😃 להיות רציני זה לקוקסינלים בלבד...
קיצר תפסיקו להתווכח על כל דבר קטן ותתחילו לעבוד...
נ.ב:
ריבועים שליטע (ועדיין אינלי :S נראלי אני דפוק ריבועית גנטית)
גם את היכולת לאיית כנראה אין לך, אח שלי.
השליטע היה בכוונה יזקן
תתאבד אימואני אימו אז מותר לי...
קוף
Sunday: Volume
5x5 squat
5x5 bench
5x3 powerclean
working across
Tuesday: Light
2x5 squat
2x5 overhead press
3x3 clean pulls
3x5 pullups
Friday: Intensity
1x5\3 squat
1x5\3 bench
1x5\3 deadlift
בתקווה שזה מסתדר לי.
החרא זה שאני צריך לסחוב ראשון ווליום, שני עבודה לפוטבול, שלישי יום קל ורביעי אימון פוטבול. חמישי זה יום מנוחה קדוש. יוצא לי לנוח בתכלס חמישי ושבת.
על איזה ADD אתה מדבר?טקסס מטוד היא אחלה תוכנית אבל למה הADD הזה , נראה לי כאילו זמן האחרון אתה במקום להתאמן חזק משחק בשטויות ומחפש את "התוכנית האולטימטיבית " .
לדעתי תסגר על תוכנית ותתחיל לעבוד , לדעתי ה5 סטים אקרוס הם יותר מידי נפח בשבילך עכשיו .
על איזה ADD אתה מדבר?
פירמידות לא עבדו לי פעמיים כבר, רק אקרוס עובד לי. 5*3 אקרוס מאימון לאימון מיציתי. 5*5 פירמידה מעייף אותי ואין לי כוח ללכת על השיא אחריהם, אקרוס מספיק כדי ליצור התקדמות וללכת על שיא בשישי.
זה אקרוס עם 80% ועלייה של 2.5 כל שבוע (נניח, 100 השבוע, 102 שבוע הבא, 105 אחריו וכו' )
מה מתוחכם בTM? זה באותו פרק כמו הליניארית של סטאר בספר PP. זה אותה רמה.לא עבדו לך , נו ברצינות .
פירמידה מעייף אותך כנראה כי הקפיצות שלך בין המשקלים קרובות מידי , בוא תסביר לי איך לעשות 40,60,75,95,110 , יותר מעייף מאשר לעשות אקרוס .
היתרון של הפירמידות זה שהן לא מעייפות , נגיד ואתה מאוד חזק (ואתה לא ) אז יש לך שני סטים כבדים באימון להרמה .
אני רוצה לראות כמה זמן תחזיק בתוכנית עד שתעבור "לדבר הגדול הבא " , אין סיבה להחליף תוכניות כמו גרביים (אנחנו לא ברמה עדיין שצריכים דברים מתוחכמים כאלה ) .
מה מתוחכם בTM? זה באותו פרק כמו הליניארית של סטאר בספר PP. זה אותה רמה.
זה 5*5 עם 80%, לא 5*5 כמו SS לשיא חדש. צאו קצת מהקיבוע שכולם צריכים לעשות מדקאו יש המון תוכניות באותה רמה. אני לא אוהב פירמידות אקרוס עד המוות.
אני שונא ת'פירמידות זה הכל, מצרים מזדיינים ;)אף אחד לא אמר שאתה חייב לעשות מדקאו , רק אמרתי שקפצת מתוכניות .
וטענת שפירמידה זה יותר מעייף וזה בולשיט .
בא לך לעשות TM שיהיה לך לבריאות , אם תתמיד בה ותתקדם סבבה .
היתרון לדעתי הגדול של מדקאו עלייה היא שהנפח יותר נמוך , גם 80% גדל בסוף .
אני שונא ת'פירמידות זה הכל, מצרים מזדיינים ;)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאני אוהב ME , אז זה טוב לי .
עוד פעם לדעתי עשית קפיצות קטנות מידי ולכן זה היה יותר דומה לך לאקרוס .
אתה כמו אלכס , אתם מפחדים שאם לא יהיה נפח אתם תאבדו שריר 🖕