דיי לזיין את השכל :(אז אי אפשר להתווכח עם דעתך? מדהים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דיי לזיין את השכל :(אז אי אפשר להתווכח עם דעתך? מדהים.
כשאתה עובד עם חגורה היא תומכת במקום תמיכה ששרירי הגב/בטן יכולים לספק. לכן אותם שרירים מתפתחים פחות. אם תנסה לעבוד עם אותם משקלים בלי חגורה, השרירים האמורים לא מפותחים דיים, דבר העלול להוביל לפציעה.כן. לא ראיתי שום עדות לכך שיש סיכוי פציעה יותר גבוה אם אתה עובד עם חגורה, ואז חוזר לעבוד בלי, ומעולם לא ראיתי את זה קורה. אתה בא עם טענה כלשהי, אז חובת ההוכחה היא עליך.
כשאתה עובד עם חגורה היא תומכת במקום תמיכה ששרירי הגב/בטן יכולים לספק. לכן אותם שרירים מתפתחים פחות. אם תנסה לעבוד עם אותם משקלים בלי חגורה, השרירים האמורים לא מפותחים דיים, דבר העלול להוביל לפציעה.
כשאתה עובד עם חגורה היא תומכת במקום תמיכה ששרירי הגב/בטן יכולים לספק. לכן אותם שרירים מתפתחים פחות. אם תנסה לעבוד עם אותם משקלים בלי חגורה, השרירים האמורים לא מפותחים דיים, דבר העלול להוביל לפציעה.
שרירי הגב עובדים באותה המידה. החגורה לא עושה כלום בשבילם. לגבי הבטן, היא יכולה להתכווץ יותר חזק כנגד החגורה, אז היא עובדת אפילו יותר חזק. זה כל הקטע. היא לא הולכת לישון והחגורה עושה את העבודה.
אז למה שמעתי על מישהו שעשה סקאווט עם חגורה והרגיש שהכל בסדר, ואחרי שניסה לעשות סקאווט בלי חגורה היו לו כאבי גב? הרי העומס על הגב לא משתנה, נכון?
אחת מההודעות היותר מצחיקות שקראתי כבר הרבה זמן , יש לך מזל שהטרול בבאן .
אני רציני לגמרי.
ולמה יש לי מזל שהטרול בבאן?
כי הוא היה אוכל אותך חי .
אני במצב רוח טוב , אז תקרא תתגובה שלך שוב ותבין שהיא מטומטמת לחלוטין .
איך העובדה ששמעת על מישהוא שכאב לו הגב אחריי שעבד בלי חגורה בסקוואט קשור למשהוא .
COLDFIRE כתב שהעומס על הגב לא משתנה בין עבודה עם חגורה לעבודה ללא חגורה. אני קראתי על מישהו בפורום אחר (וגם קראתי על זה במאמר על חגורות בSTRONGLIFTS) שכאשר הוא עשה סקאווט עם חגורה הוא הכל הרגיש לו בסדר, ושהוא ניסה את אותו המשקל ללא החגורה התחיל לכאוב לו הגב. אז אני שואל למה כאב לו הגב אם העומס על הגב לא משתנה בין עבודה עם חגורה לבין עבודה ללא חגורה?
הבנתי מה שאלת , זה פשוט שאלה מפגרת .
הכאב גב יכול לנבוע מאלף סיבות אחרות , אני עובד עם ובלי חגורה וגם זה לא מצביע על כלום .
דוגמא ספציפית לא אומרת כלום .
רק לא לאכול פול לפני אימון עם חגורה....
התכוונתי שהוא עבד עם חגורה לאורך זמן (3 שבועות לפחות), ואז הוא קרא שאין טעם בחגורה במשקלי עבודה שלו, ניסה לעבוד בלי חגורה, והתחיל לכאוב לו הגב. גם בSTRONGLIFTS היה כתוב שאם ניקח סתם מתאמן מן השורה, והוא יעשה כפיפות מרפקים עם עזרה מהגב ואז הוא יתחיל להרגיש כאבים. הוא ילך למאמן שלו והוא יגיד לו לקנות חגורה, אחרי שהוא קנה חגורה הכאבים נעלמו. אז המאמר לא נכון בעצם?
הנה המאמר המלא:
http://stronglifts.com/weight-lifting-belts-to-wear-or-not-to-wear/
התכוונתי שהוא עבד עם חגורה לאורך זמן (3 שבועות לפחות), ואז הוא קרא שאין טעם בחגורה במשקלי עבודה שלו, ניסה לעבוד בלי חגורה, והתחיל לכאוב לו הגב. גם בSTRONGLIFTS היה כתוב שאם ניקח סתם מתאמן מן השורה, והוא יעשה כפיפות מרפקים עם עזרה מהגב ואז הוא יתחיל להרגיש כאבים. הוא ילך למאמן שלו והוא יגיד לו לקנות חגורה, אחרי שהוא קנה חגורה הכאבים נעלמו. אז המאמר לא נכון בעצם?
הנה המאמר המלא:
http://stronglifts.com/weight-lifting-belts-to-wear-or-not-to-wear/