הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג בילדינג של WhiteOwl

רון אם יורשה לי לשתף את דעתי אז אני חושב שה- ATG שאתה עושה הוא מיותר במיוחד שאתה מבצע LB, כל הכיף במשקלים נמוכים שיותר קל למצוא את המתיחה בהאמסטרינג שמקפיצה אותך למעלה. אני הייתי עובד יותר על קיבוע ברכיים ועבודה על הרגשת אותו "באונס", מה שעדיף על פשוט לקרוס בתחתית.

אם כבר נעצרת ב-40 ק"ג בעבר הייתי קופץ מהתחלה בקפיצות של 2.5, קל או לא אתה דואג שההתקדמות תיהיה לאורך זמן, מה הטעם בלעלות 5 שאתה רחוק כמה ק"ג בודדים מה-PR האחרון שלך?

אבל זה רק דעתי..

שיהיה בהצלחה גברבר

• פותח/ת השרשור
רון אם יורשה לי לשתף את דעתי אז אני חושב שה- ATG שאתה עושה הוא מיותר במיוחד שאתה מבצע LB, כל הכיף במשקלים נמוכים שיותר קל למצוא את המתיחה בהאמסטרינג שמקפיצה אותך למעלה. אני הייתי עובד יותר על קיבוע ברכיים ועבודה על הרגשת אותו "באונס", מה שעדיף על פשוט לקרוס בתחתית.

אם כבר נעצרת ב-40 ק"ג בעבר הייתי קופץ מהתחלה בקפיצות של 2.5, קל או לא אתה דואג שההתקדמות תיהיה לאורך זמן, מה הטעם בלעלות 5 שאתה רחוק כמה ק"ג בודדים מה-PR האחרון שלך?

אבל זה רק דעתי..

שיהיה בהצלחה גברבר
הכוונה הייתה שעכשיו אין בעיית עומק בגלל הראק כי אני יכול לרדת עד ATG, ככה שאין עם זה בעיה. הירידה הייתה עד הבאונס, שם קפצתי למעלה.
כן, כנראה שנעלה אימון הבא 2.5 ק"ג, התבלבלתי והעליתי 5 ק"ג (2.5 בכל צד במקום 2.5 בכללי) וחשבתי על להמשיך ככה, כנראה שבאמת נמשיך ב-2.5
תודה רבה רמי 😃

אין דבר כזה "אי אפשר", יש לך בעיה, אתה צריך לתקן אותה, לא לוותר כי "אי אפשר".
זה גם לא נכון, אתה מרפה לגמרי את הכיווץ בגב בתחתית, האגן לא מסובב לאחור והגב עגול.

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה "אי אפשר", יש לך בעיה, אתה צריך לתקן אותה, לא לוותר כי "אי אפשר".
זה גם לא נכון, אתה מרפה לגמרי את הכיווץ בגב בתחתית, האגן לא מסובב לאחור והגב עגול.
אוקיי, אעבוד על זה.
עידכון מהמשקל בבוקר-
63.5 ק"ג עלייה של 500 גרם
כנראה שריר ונוזלים, לא רואה עלייה בשומן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
B
SQ 3X5X35KG עלייה של 5 ק"ג
P 3X5X22.5KG עלייה של 2.5 ק"ג
CU + Slow Decline 2X3FX30KG 1X5X35KG
BICEPS 2X8X18KG
אני לא מבין איך המתח והבייספס כל כך חלשים- באימון B הקודם עשיתי סט אחרון 30KGX5, פה 2 ראשונים כשל ב-3...
כנראה שבגלל שהיד עדיין תפוסה אחרי 3 ימים רצוף בייספס (יום שלישי מתח ובייספס, רביעי כמו דביל עשיתי בבית מתח קשה, חמישי בייספס ועכשיו עוד פעם מתח כשהיד תפוסה)
בכל מקרה-
אימון מעורב מבחינת המתאמנים-
מצד אחד בעל המכון התאמן, בילדר רציני ותותח שעשה פרונט סקוואט (שבר מקביל, לא ליצן) של 160 ק"ג ל-3X5, דדליפט של 200 ק"ג ל-3X5 ואחרי כל זה לג פרס 2X8X550LBS, באמת אחד הבילדרים הכי רציניים בארץ (לא מתחרה כי אין לו רצון לחטב עם חומרים לאחוזים נמוכים).
מצד שני בילדר ליצן שעשה מקבילים עם טווח כל כך קצר שבקושי שמתי לב שהוא זז. הוא עשה בנץ' עם כפות ידיים לפנים, גב כף היד לכיוון הרגליים באחיזה ברוחב הכתפיים לשמינית תנועה 10000 פעמים.
באותו זמן SSניק חדש שגיליתי (וראשון שגיליתי) בן 15-14 כמוני שעשה מתח עם 20 ק"ג עליו ופרס עם 50 ק"ג 3X5
ועוד שחיף גבוה שפמפם בייספס עם 5 תרגילים 6 סטים של 12 לכל אחד, ואז אני כבר הלכתי, מאמין שהוא עשה יותר- מסכן הבייספס שלו, בא לו להתאבד בדוק:suicide::(

סרטונים:

מבחינת משקל נראה שירדתי באחוזי שומן, אבל עליתי במשקל.
למען האמת נראה לי שבמקום לרדת במשקל ובשומן, אצלי אם אני עולה במשקל זה מהווה סימן שירדתי באחוז שומן, גוף דבילי.
למשקל-
64.1KG עלייה של 1.1 ק"ג משבוע שעבר
אולי פשוט הנתרן בסויה שאכלתי אתמול בסלט (סלט כרוב חלומי) ספג נוזלים, מוזר שעליתי ביום אחד 600 גרם וירדתי בשומן.

סך הכל אחלה אימון בהתחשב שהיד הייתה תפוסה והיה לי יום מנוחה אחד כי עברתי לימים שונים.
CYA

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה, נראה שאתה מתקדם טוב...
ד"א, אל תשקול את עצמך כל בוקר, הגיוני שיש לפעמים סטייה לכאן או לכאן, עליות מוזרות או ירידות מוזרות-
זה קורה לכולם ובקטנה זה לא רציני, הכל בסדר, אל תפחד לעלות קצת במשקל.

ועוד משהו שאני כבר שם לב שזו הפעם השניה שאתה מעלה את הטכניקה של הסקוואט,
הגב שלך מתעגל כשאתה שובר מקביל- אתה חייב לעבוד על זה!
ואיך לעזאזל אתה מצליח להתאמן עם בגדים ארוכים? ועוד קפוצ'ון על הראש?
תהיה בריא אני מת לקרוע את הבגדים מרוב שחם לי באימון

בהצלחה, אני עוקב 😃

נערך לאחרונה:
עוקב אחי, שיהיה בהצלחה. אגב נראלי את הסקוואט אתה עושה מהר מדי..
ושאלה קטנה, לבייספס איזה תרגיל בדיוק אתה עושה עם 30 קילו?

• פותח/ת השרשור
יפה, נראה שאתה מתקדם טוב...
ד"א, אל תשקול את עצמך כל בוקר, הגיוני שיש לפעמים סטייה לכאן או לכאן, עליות מוזרות או ירידות מוזרות-
זה קורה לכולם ובקטנה זה לא רציני, הכל בסדר, אל תפחד לעלות קצת במשקל.

ועוד משהו שאני כבר שם לב שזו הפעם השניה שאתה מעלה את הטכניקה של הסקוואט,
הגב שלך מתעגל כשאתה שובר מקביל- אתה חייב לעבוד על זה!
ואיך לעזאזל אתה מצליח להתאמן עם בגדים ארוכים? ועוד קפוצ'ון על הראש?
תהיה בריא אני מת לקרוע את הבגדים מרוב שחם לי באימון

בהצלחה, אני עוקב 😃
אני נשקל בדרך כלל בשישי ושבת כדי שתהיה לי תמונה כללית יותר- אם היו סטיות שאני אדע מה יותר מדוייק.
כן, אני צריך לעבוד על הבאטווינק, זו הבעיה היחידה והגיע הזמן להיפטר ממנה.
כי עם מכנס קצר המכנס נתקע בברך וזה מעצבן, ולהרים את המכנס עד החזה ולשבור את הביצים זה לא משתלם 😛
תודה 😃
עוקב אחי, שיהיה בהצלחה. אגב נראלי את הסקוואט אתה עושה מהר מדי..
ושאלה קטנה, לבייספס איזה תרגיל בדיוק אתה עושה עם 30 קילו?
תודה 😃
הסקוואט מהיר כי זה קל, מחכה להמשך SS להתפוצץ ממאמץ.
אני עושה 18 ק"ג כפיפה רגילה במוט W.
הקטע שאני כבר הרבה זמן עם יד תפוסה כי עשיתי מתח באימון, יום אחרי מתח בבית שליליות, בייספס, ואחרי יומים (יום מנוחה) עוד פעם מתח אז הביייספס גסס וכל היד הייתה תפוסה אז בקושי עשיתי 18 ק"ג עם צ'יטים, ברגע שאשתחרר מזה, זאת אומרת ביום רביעי, אני מצפה ל-22.5-25 ק"ג.

תפסיק עם תרגילי העזר, עדיף.
זה העצות שהוא מקבל ממשה, אפשר להסכים איתם ואפשר שלא, זכותו לקבל את העצות וליישם אותם.
משה בייעוץ מסביר את עצמו בצורה מפורטת ודברים שלא חשבת עליהם פתאום נשמעים הגיוניים, שוב הכל תלוי במטרה שלך.
(כמובן שמשה רק ממליץ, לא חייב לקבל את זה)

נערך לאחרונה:
משה יוצא מנקודת הנחה שהוא באמת נח כמו שצריך בימי מנוחה, ולא מאתגר את עצמו על המתח.
ההתאוששות נפגעת, התרגילי עזר צריכים לעזור, אבל קןרה בדיוק הפוך.

• פותח/ת השרשור
משה יוצא מנקודת הנחה שהוא באמת נח כמו שצריך בימי מנוחה, ולא מאתגר את עצמו על המתח.
ההתאוששות נפגעת, התרגילי עזר צריכים לעזור, אבל קןרה בדיוק הפוך.
זה היה חד פעמי שעליתי על המתח ביום מנוחה, זה לא אמור לקרות יותר.

לא הבנתי כמה דברים
קודם המשקלים זה כולל המוט או לא?
והיד קידמית זה שני דאמבלים של 18
או מוט שביחד אם המוט זה 18?
ואם אתה לא מצליח מתח ומתאמן על טכניקה קלין
למה אתה לא עושה חתירה אם מוט?

לא הבנתי כמה דברים
קודם המשקלים זה כולל המוט או לא?
והיד קידמית זה שני דאמבלים של 18
או מוט שביחד אם המוט זה 18?
ואם אתה לא מצליח מתח ומתאמן על טכניקה קלין
למה אתה לא עושה חתירה אם מוט?

רשום דיי ברור שהוא מרים 18 ק"ג עם מוט W, הוא מתכוון מוט+פלטות= 18ק"ג

רשום דיי ברור שהוא מרים 18 ק"ג עם מוט W, הוא מתכוון מוט+פלטות= 18ק"ג

אוקיי לא ראיתי יכול ליהיות שלא קראתי את זה

עדיין מעניין אותי אם הוא לומד טכניקה של קלין
ולא יודע לעשות מתח למה הוא לא עושה חתירה במוט?

• פותח/ת השרשור
אוקיי לא ראיתי יכול ליהיות שלא קראתי את זה

עדיין מעניין אותי אם הוא לומד טכניקה של קלין
ולא יודע לעשות מתח למה הוא לא עושה חתירה במוט?
אני עושה מתח בגרביטון ואני וויתרתי על קלין אחרי עצה של משה.

עידכון, אחרי הרבה זמן:
A
חימום מלא
SQ 3X5X40KG עלייה של 5 ק"ג
חימום- סט אחד עם מוט ריק ל-5
BP 3X5X27.5KG עלייה של 2.5 ק"ג
חימום מלא בלי דגש על טכניקה
DL 1X5X40KG עלייה של 10 ק"ג
DIPS 2X8X35KG בגרביטון כמובן.
מ-40 ק"ג אני עושה חימום מלא ומ-30 ק"ג סט אחד עם מוט ריק. בנץ' התחלתי לפני כי זה תרגיל שהייתי תקוע בו הרבה.
סרטונים:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט הרבה יותר טוב, רק שוב, גב תחתון.
ואל תקרוס למטה, תרד לאט בצורה מבוקרת כשאתה שולט 100% בתנועה ותתפוצץ למעלה.

זה לא דדליפט.

• פותח/ת השרשור
סקוואט הרבה יותר טוב, רק שוב, גב תחתון.
ואל תקרוס למטה, תרד לאט בצורה מבוקרת כשאתה שולט 100% בתנועה ותתפוצץ למעלה.

זה לא דדליפט.
אוקיי, תודה.
עידכון מהאימון היום-
B
אני מוזרק, רשמית.
ולא, לא TEST או GH, עשו לי חיסון נגד טטנוס שעלת ואסכרה בבית הספר ואני מת 😵
אני התעלפתי בבית ספר פעמיים (איבדתי הכרה, צנחתי לרצפה, חצי דקה והתעוררתי), עוד פעם בדרך הבייתה (למזלי היו חברים), אני עייף מת, בחילות, שילשול, כאבים ונפיחות ואודם ביד, כאב ראש ותלכ'ס כל התופעות לוואי למעט אחת או שתיים.
אני מת להתאמן אבל זה בזבוז זמן, האימון יהרס וחבל, ולכן, בגלל שמחר חופש פורים מתחיל אני אתאמן ביום חמישי ואשנה את הסדר חד פעמית משבת שני רביעי לשבת שני חמישי

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית