- פותח/ת השרשור
THE BIGGGG COMEBACK BITCHESSSSS
אחרי 4 ימים שאני גססתי מחיסון, הגיע הזמן להפציץ.
B
חימום מלא
SQ 3X5X45KG עלייה של 5 ק"ג
לא היה חימום, הייתי חם מהסקוואט
P 3X5X27.5KG עלייה של 2.5 ק"ג
סוג של חימום (פירוט בהמשך)
PU + Slow decline 3FX30KG 2FX30KG 5X30KG After Curls 2X5X30KG PR Volume עלייה של 5 ק"ג + השלמת כל הסטים משבוע שעבר
Curls 1X8X20.5KG PR עלייה של 2.5 ק"ג משבוע שעבר
לא רציתי לקרוע לעצמי שוב את היד כמו בעבר ולכן נמנעתי מעוד סט של בייספס בשביל לנסות להשלים את המתח, והצלחתי.
חוץ מזה, כל הכשל במתח חיזק את הבייספס מספיק.
סקוואט-
קשה, 75% מה-RM5 וכנראה בגלל שהמשקלים נמוכים אזי 75% מה-RM5 שלי יותר קשה מ-75% מ-RM5 של 200 ק"ג כי ההפרש בקילוגרמים הוא עצום, סתם תיאוריה שלי.
פרס-
קשה בטירוףףף הערכתי את ה-RM5 שלי לפני התוכנית ב-30 ק"ג, פה זה יוצא 91.5% מה-RM5 במשקל ריצפה, ממש קשה, ואחרי הסקוואט זו שואה.
מתח-
הנה ההסבר- ניסיתי סט ראשון, לא הצלחתי. סט שני- כנ"ל. סט שלישי פתאום הצלחתי 5 חזרות בדרגת קושי בינוני-קשה. עצרתי ל-Curls, השלמתי סט ראשון וחשבתי אולי לעשות עוד 2 סטים ולהשלים את ה-3X5X30KG בגרביטון, הצלחתי. בגלל שלא רציתי שוב להרגיש נכה ולדפוק את המתח הבא, ויתרתי על בייספס ואני מסתמך על עוד סט במתח (2 חזרות + 3 חזרות ו-2 כשל).
אגב, לא יודע אם ציינתי את זה- אני עושה מתח שלילי ורגיל- עלייה רגילה בגרביטון וירידה של 3 שניות שלילית, עובד על השלב האקסצנטרי וגם על הקונצטנטרי.
משקל-
סופית, הגוף שלי דפוק.
משקל בשאבעס- 62.2 ק"ג ירידה של 1.9 ק"ג
משקל היום- 62.7 ק"ג ירידה של 1.4 ק"ג
ביחס לשקילה ביום שישי (למעלה זו השוואה לשבת)-
שבת- ירידה של 1.3 ק"ג
היום- ירידה של 0.8 ק"ג
אני חושב אולי להחליף משקל, למרות שלא נראה לי שזה יהיה כזה הבדל...
סרטונים-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wQ7cab9pIuwותם לו עוד עידכון.
אחרי 4 ימים שאני גססתי מחיסון, הגיע הזמן להפציץ.
B
חימום מלא
SQ 3X5X45KG עלייה של 5 ק"ג
לא היה חימום, הייתי חם מהסקוואט
P 3X5X27.5KG עלייה של 2.5 ק"ג
סוג של חימום (פירוט בהמשך)
PU + Slow decline 3FX30KG 2FX30KG 5X30KG After Curls 2X5X30KG PR Volume עלייה של 5 ק"ג + השלמת כל הסטים משבוע שעבר
Curls 1X8X20.5KG PR עלייה של 2.5 ק"ג משבוע שעבר
לא רציתי לקרוע לעצמי שוב את היד כמו בעבר ולכן נמנעתי מעוד סט של בייספס בשביל לנסות להשלים את המתח, והצלחתי.
חוץ מזה, כל הכשל במתח חיזק את הבייספס מספיק.
סקוואט-
קשה, 75% מה-RM5 וכנראה בגלל שהמשקלים נמוכים אזי 75% מה-RM5 שלי יותר קשה מ-75% מ-RM5 של 200 ק"ג כי ההפרש בקילוגרמים הוא עצום, סתם תיאוריה שלי.
פרס-
קשה בטירוףףף הערכתי את ה-RM5 שלי לפני התוכנית ב-30 ק"ג, פה זה יוצא 91.5% מה-RM5 במשקל ריצפה, ממש קשה, ואחרי הסקוואט זו שואה.
מתח-
הנה ההסבר- ניסיתי סט ראשון, לא הצלחתי. סט שני- כנ"ל. סט שלישי פתאום הצלחתי 5 חזרות בדרגת קושי בינוני-קשה. עצרתי ל-Curls, השלמתי סט ראשון וחשבתי אולי לעשות עוד 2 סטים ולהשלים את ה-3X5X30KG בגרביטון, הצלחתי. בגלל שלא רציתי שוב להרגיש נכה ולדפוק את המתח הבא, ויתרתי על בייספס ואני מסתמך על עוד סט במתח (2 חזרות + 3 חזרות ו-2 כשל).
אגב, לא יודע אם ציינתי את זה- אני עושה מתח שלילי ורגיל- עלייה רגילה בגרביטון וירידה של 3 שניות שלילית, עובד על השלב האקסצנטרי וגם על הקונצטנטרי.
משקל-
סופית, הגוף שלי דפוק.
משקל בשאבעס- 62.2 ק"ג ירידה של 1.9 ק"ג
משקל היום- 62.7 ק"ג ירידה של 1.4 ק"ג
ביחס לשקילה ביום שישי (למעלה זו השוואה לשבת)-
שבת- ירידה של 1.3 ק"ג
היום- ירידה של 0.8 ק"ג
אני חושב אולי להחליף משקל, למרות שלא נראה לי שזה יהיה כזה הבדל...
סרטונים-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wQ7cab9pIuwותם לו עוד עידכון.