הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה על האמות.

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
בזמן האחרון האחרון אני רואה יותר ויותר אנשים בחדר כושר שלי עובדים על אמות, יש בזה תועלת? שמעתי שזה פוגע בפרק כף היד זה נכון?
(שאלה דבילית אני יודע..)

ברור שיש בזה תועלת - ולא זה לא פוגע בכף יד זה מחזק אותה.

ממש לא..
האמת עבודה של חודש וחצי ככה על האמות ממש שיפרה לי אותם. .סה"כ עשיתי כפיפות לבייספס במוט אולימפי אחיזה רגילה ופתוחה.. זה מעולה

• פותח/ת השרשור
נראה לי כשאני אסיים את הסבב SS אני יעבוד על האמות יש לי ידיים ממש ארוכות וזה נותן אשלייה שיש לי אמות של ילדה, תודה.

מה שהכי פיתח לי את האמות זה פטישים או פין-וויל שזה פשוט להביא את הדאמבל לכתף של היד השניה. זה אותו הדבר בתכלס פשוט ככה אפשר להרים יותר משקל.

ניסיתי פעם לעבוד על האמות בעזרת תרגילים כביכול ספציפים כמו פשיטה וכפיפה של כף היד, אבל העצימות כל כך נמוכה שזה לא עשה כלום.

גם משיכות לחזרות גבוהות נתנו לי נפח, אבל ההמלצה שלי בגדול זה פטישים עם משקל כבד בהתאם לטווח החזרות (כלומר אם אתה עושה 12 חזרות תעשה עם משקל שיהיה לך קשה ולא עם משקל שתוכל לעשות גם 25 חזרות).

• פותח/ת השרשור
מה שהכי פיתח לי את האמות זה פטישים או פין-וויל שזה פשוט להביא את הדאמבל לכתף של היד השניה. זה אותו הדבר בתכלס פשוט ככה אפשר להרים יותר משקל.

ניסיתי פעם לעבוד על האמות בעזרת תרגילים כביכול ספציפים כמו פשיטה וכפיפה של כף היד, אבל העצימות כל כך נמוכה שזה לא עשה כלום.

גם משיכות לחזרות גבוהות נתנו לי נפח, אבל ההמלצה שלי בגדול זה פטישים עם משקל כבד בהתאם לטווח החזרות (כלומר אם אתה עושה 12 חזרות תעשה עם משקל שיהיה לך קשה ולא עם משקל שתוכל לעשות גם 25 חזרות).

אוקיי תודה.

Back
למעלה תחתית