התחלתי חיטוב אני כבר בשבוע השני ביחד עם התכנית ביל סטאר
ולצערי למרות שזה כולה שבוע שני כבר ירד לי טיפה מסה מהידיים והכרס נשארה אותה כרס ללא שינוי ,
אני מרגיש שכל מה שעשיתי עד עכשיו עם התכנית ss וכל האוכל שאכלתי ממש הולך לפח ,
התפריט תזונה שלי : 500 קלוריות גירעון 41% קלוריות מחלבון 58 שומן ואחוז פחמימה
שני ביצים +קבנוס
100 גרם חזה עוף
200 גרם בשר בקר
שלו כפות שמן זית
ואבקת חלבון שני סקופים=50גרם חלבון 200 קלוריות נקי מפחמימה ושומן
6 קפסולות אומגה שלוש
מולטי ויטמין פעם אחת ביום,
קפאין לפני אימון
חשוב לי להגיד שאני נורא קפדן בגרמים קניתי משקל לבדיקת הכמות בשר שאני מכניס לפה הכל לפי הספר
העמסה כל שבוע שישי שבת
ולצערי למרות שזה כולה שבוע שני כבר ירד לי טיפה מסה מהידיים והכרס נשארה אותה כרס ללא שינוי ,
אני מרגיש שכל מה שעשיתי עד עכשיו עם התכנית ss וכל האוכל שאכלתי ממש הולך לפח ,
התפריט תזונה שלי : 500 קלוריות גירעון 41% קלוריות מחלבון 58 שומן ואחוז פחמימה
שני ביצים +קבנוס
100 גרם חזה עוף
200 גרם בשר בקר
שלו כפות שמן זית
ואבקת חלבון שני סקופים=50גרם חלבון 200 קלוריות נקי מפחמימה ושומן
6 קפסולות אומגה שלוש
מולטי ויטמין פעם אחת ביום,
קפאין לפני אימון
חשוב לי להגיד שאני נורא קפדן בגרמים קניתי משקל לבדיקת הכמות בשר שאני מכניס לפה הכל לפי הספר
העמסה כל שבוע שישי שבת
ארוחה 1: 2 פיתות, 2 ביצים, כפית שמן זית, 2 ירקותארוחה 2: 400 גרם פסטה, 200 גרם חזה עוף אחרי בישול, סלט גדולארוחה 3: 2 לחמניות , 25-30 גרם חמאת בוטניםארוחה 4: 100 גרם בייגלה, 200 מ"ל חלב4-6 כדורי אומגה 32 מולטי-ויטמיןכ-2800 קל'פחמימות: 430 גרםחלבון 145 גרםשומן: 55 גרם
עד עכשיו ירדתי 4 קילו נראה לי נוזלים . תודה מראש לעוזרים
חשוב לי להגיד שאני דוגל בשיטה שבפורטל לעלות ל 16 15 אחוז לרדת ל 12 לא מעבר שתחילת מסה שקלתי 72 קילו על מטר 68 עם 15 אחוז שומן , ושוב גם במסה הייתי במשטר תזונה מאוד קפדני שטויות לא נכנסו לפה שלי
עד עכשיו ירדתי 4 קילו נראה לי נוזלים . תודה מראש לעוזרים
חשוב לי להגיד שאני דוגל בשיטה שבפורטל לעלות ל 16 15 אחוז לרדת ל 12 לא מעבר שתחילת מסה שקלתי 72 קילו על מטר 68 עם 15 אחוז שומן , ושוב גם במסה הייתי במשטר תזונה מאוד קפדני שטויות לא נכנסו לפה שלי
נערך לאחרונה: