ייעוץ שבוע שני חיטוב

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
התחלתי חיטוב אני כבר בשבוע השני ביחד עם התכנית ביל סטאר
ולצערי למרות שזה כולה שבוע שני כבר ירד לי טיפה מסה מהידיים והכרס נשארה אותה כרס ללא שינוי ,
אני מרגיש שכל מה שעשיתי עד עכשיו עם התכנית ss וכל האוכל שאכלתי ממש הולך לפח ,
התפריט תזונה שלי : 500 קלוריות גירעון 41% קלוריות מחלבון 58 שומן ואחוז פחמימה
שני ביצים +קבנוס
100 גרם חזה עוף
200 גרם בשר בקר
שלו כפות שמן זית
ואבקת חלבון שני סקופים=50גרם חלבון 200 קלוריות נקי מפחמימה ושומן
6 קפסולות אומגה שלוש
מולטי ויטמין פעם אחת ביום,
קפאין לפני אימון

חשוב לי להגיד שאני נורא קפדן בגרמים קניתי משקל לבדיקת הכמות בשר שאני מכניס לפה הכל לפי הספר
העמסה כל שבוע שישי שבת
ארוחה 1: 2 פיתות, 2 ביצים, כפית שמן זית, 2 ירקותארוחה 2: 400 גרם פסטה, 200 גרם חזה עוף אחרי בישול, סלט גדולארוחה 3: 2 לחמניות , 25-30 גרם חמאת בוטניםארוחה 4: 100 גרם בייגלה, 200 מ"ל חלב4-6 כדורי אומגה 32 מולטי-ויטמיןכ-2800 קל'פחמימות: 430 גרםחלבון 145 גרםשומן: 55 גרם

עד עכשיו ירדתי 4 קילו נראה לי נוזלים . תודה מראש לעוזרים
חשוב לי להגיד שאני דוגל בשיטה שבפורטל לעלות ל 16 15 אחוז לרדת ל 12 לא מעבר שתחילת מסה שקלתי 72 קילו על מטר 68 עם 15 אחוז שומן , ושוב גם במסה הייתי במשטר תזונה מאוד קפדני שטויות לא נכנסו לפה שלי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה אתה רוצה?
לדעת אם אני עושה משהו לא נכון , אני מרגיש שכל מה שעבדתי עליו לאט לאט הולך לפח במקום לראות יותר ויותר שרירים אני רואה פחות ופחות והכי גרוע שהבטן לא יורדת מה שאני רוצה זה לדעת אם אני עושה איזה שהיא טעות ומה אפשר לשפר בתפריט או בכלל אולי יש משהו שאני לא יודע

אתה רק בשבוע שני.

התפריט פחות מעניין יותר מעניין הערכים הסופיים. בכל אופן יש את המדריך לחיטוב שנותן קווים כלליים. אנחנו לא בוחרים מאיפו יירד השמן. וחיטוב זה סבלנות בייחוד כשרוצים להגיע לא.ש. נמוכים.

ירדת 4 דילו ואתה בשבוע השני זה נשמע הגיוני.

• פותח/ת השרשור
אתה רק בשבוע שני.

התפריט פחות מעניין יותר מעניין הערכים הסופיים. בכל אופן יש את המדריך לחיטוב שנותן קווים כלליים. אנחנו לא בוחרים מאיפו יירד השמן. וחיטוב זה סבלנות בייחוד כשרוצים להגיע לא.ש. נמוכים.

ירדת 4 דילו ואתה בשבוע השני זה נשמע הגיוני.
זה די מבאס , אני פוחד שמכל המסה הזאת לא יצא לי כלום כלום כיאילו אני חוזר להתחלה , בכל אתה חושב שיש סיכוי שכבר ירד לי מסה רזה מהידיים ? או שזה רק שומן ואין מה לדאוג ?
לגבי הערכיים הסופיים אמרתי 40 אחוז קלוריות מחלבון 58 משומן ו1 מפחמימה , אני לא זוכר בדיוק תכמות חלבון ושומן זה משהו כמו 150 חלבון 130 שומן אם אני לא טועה ,

נערך לאחרונה:
יורד שומן ובהתחלה נוזלים בעיקר כשכמות הפחמימה לא גדולה.

• פותח/ת השרשור
יורד שומן ובהתחלה נוזלים בעיקר כשכמות הפחמימה לא גדולה.
תודה רבה ,
רק עוד דבר אחד שלא כל כך הבנתי יש מצב שירד לי כמות שריר רצינית לפני שיראו לי ריבועים בבטן ? (זאת אומרת תרד הכרס ) ?

לא מחייב. זה תלוי המון בתזונה גנטיקה וגרעון קלורי ובאימונים. החדשות הטובות שב3 מהן אנו יכולים להשפיע.

• פותח/ת השרשור
לא מחייב. זה תלוי המון בתזונה גנטיקה וגרעון קלורי ובאימונים. החדשות הטובות שב3 מהן אנו יכולים להשפיע.
זאת אומרת שאם אני נשאר על גירעון של 500 ולא מעלה אותו ואוכל לפי הספר של אנבוליק דיאט והעמסות כמו שצריך , אין סיבה שאני ייפתר ממסת שריר ?
ועוד דבר קטן אחרי ביל סטאר אני כנראה יעבור ל תקסס מתוד , האם היא עדיפה על ss מבחינת הלעת מסת שריר והיפוטרפיה ?
מכיוון שנראה לי ש ss לא עשתה לי תגוף שרציתי . 67 קילו חטוב זאת המטרה .
ושוב תודה רבה על העזרה

זה לא מבטיח כלום.

איזו היפרטרופיה אתה בחיטוב. אתה לא תוסיף שריר בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
זה לא מבטיח כלום.

אז למה עושים מסה חיטוב מסה חיטוב אם יש סיכוי שכל השריר והעבודה שעשית תלך? , לגבי השאלה השנייה התכוונתי שבמסה הבאה שאני יעשה טקסס מתוד האם אני יקבל יותר צורה ושריר מאשר ss ב ss גדלתי רק רגליים תחת גב וטיפטיפה חזה ידיים נראה לי הרוב שומן ?

מעניין אותי לדעת למה אתה על 0 פחמימה.
תקרא את המאמר על פחמימות בפורטל , והדיאטה היא דיאטה anabolic diet תחפש בתפריטי תזונה .

נערך לאחרונה:
עושים תקופות חיטוב כדי להוריד בשומן ולא להיראות פחי אשפה (למי שחשוב).

עבודה נכונה בחיטוב תביא לאיבוד שומן קטן יותר בהשוואה למצבים בהם אין ידע\הבנה\ביצוע לא תקין של הדיאטה.

בביצוע תרגילים מורכבים עם קבוצות שרירים גדולות קיימות בכל תוכנית הגיונית ונכונה (לדעתי) - נושא האסטיקה של הגוף פחות תלוי בסוג האימון לדעתי אם זה ליניארית או SS או טקסס.

הוא גנטי בעיקרו ודורש עבודה עם תרגילים שמכסים עבודה על קבוצות שרירים גדולות, דגשים ועבודה על שרירים קטנים יותר לדעכתי היא פחות חשובה וההשפעות שלו אני בספק גדול עם הן משמעותיות.

אני מכיר את המאמר.
פשוט זה מיותר באחוזים האלה, אני מעריך שאתה לא מתחת ל-12%.
חראם על הכסף, תתקדם יפה מאד בלי.

• פותח/ת השרשור
עושים תקופות חיטוב כדי להוריד בשומן ולא להיראות פחי אשפה (למי שחשוב).

עבודה נכונה בחיטוב תביא לאיבוד שומן קטן יותר בהשוואה למצבים בהם אין ידע\הבנה\ביצוע לא תקין של הדיאטה.

בביצוע תרגילים מורכבים עם קבוצות שרירים גדולות קיימות בכל תוכנית הגיונית ונכונה (לדעתי) - נושא האסטיקה של הגוף פחות תלוי בסוג האימון לדעתי אם זה ליניארית או SS או טקסס.

הוא גנטי בעיקרו ודורש עבודה עם תרגילים שמכסים עבודה על קבוצות שרירים גדולות, דגשים ועבודה על שרירים קטנים יותר לדעכתי היא פחות חשובה וההשפעות שלו אני בספק גדול עם הן משמעותיות.
תודה רבה על התשובה , ראיתי שהיה לך לוג hst אפשר לדעת למה עשית אותו ? יש בו הרבה תרגילים מבודדים ונפח גדול בהרבה מ ss השאלה למה העדפת אותו על פני טקסס או ביל סטאר ?

באותה התקופה רציתי לנסות אותה. נראתה מעניינת אבל עשיתי בחיטוב והיא לא מתאימה לחיטוב בקונספט.

זה לא מבטיח כלום.

אתה טועה בנוגע לשריר בחיטוב.
דוגמה פשוטה- אלכס (קולדפייר) הוריד 20 ק"ג והוסיף 30 ק"ג לסקוואט.
הוא לא מתאמן מתחיל, ולא מזריק לפי מה שאני יודע.
אמנם הוא שמן (היה) אבל זה לא מאפשר להעלות כל כך הרבה- אפשר לצבור שריר בחיטוב.
כמובן שלא כמו במסה וזה תלוי בגנטיקה ובהרבה דברים, אבל אפשרי בהחלט.

יש הבדל בין להתחזק ללהוסיף שריר.

בחיטוב למעט מקרי קצה וגם זה לא הרבה לא מוסיפים שריר בחיטוב.

אני מציע שלא תצא בהצהרות שאני טועה. אני לא טוען שאני גאון גדול אבל בחיטוב ודיאטות אני בהחלט מבין.

תחשוב טוב לפני שאתה מגיב ומדבר שטויות.

אני מניח שמונלייט ענה לך על כל השאלות.
מה שאני ממליץ, הוא להוריד את השמן זית והחמאת בוטנים מתפריט העמסה.
כתוב במדריך לAD, שצריכת השומן בהעמסה, תהיה מינימלית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית