הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ TWINLAB DAILY TWO CAPS והתאוששות

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
הזמנתי DAILY ONE CAP, או לפחות חשבתי שהזמנתי, ובסוף קיבלתי את הדיילי טו קאפ מאחר והתבלבלתי ברכישה.
עכשיו אני במצב שבשביל ערכים זהים אני צריך 2 כדורים ביום.
מה שיוצא זה ככה-
באזור 18:00-19:00 אני אוכל ארוחה אחרי אימון (ארוחה כדי לא לאכול את כל מה שיש בבית אחרי האימון) שכוללת 2 יוגורטים 0% של דנונה, ולוקח כדור.
שעה-שעתיים אחרי אני לוקח עוד כדור עם ארוחת ערב (10 פרוסות פסטרמה דל שומן, 2 פרוסות לחם מלא ו-2 כפות שטוחות של חמאת בוטנים, ארוחה רצינית).
רשום לאכול עם ארוחה, והשאלה היא האם לקחת כדור אחרי הארוחה של האימון או שזה לא נחשב ארוחה?
דבר נוסף- יש בעיה עם נטילה של 2 כדורים במכה בלי ארוחה?
מאחר וב-2 יש 500 מ"ג ויטמין C חשבתי לקחת 40-60 דקות לפני אימון כדי לקבל אנרגיה.
יש טעם ב-250 מ"ג ויטמין C כחלק מהמולטי ויטמין על הבוקר? אני פשוט מת בבוקר, אני בקושי מצליח ללכת בלי למעוד ואני נראה כמו שיכור מוכה (בשיא הרצינות, אני פשוט ישן ובקושי זז) שמתנדנד במקום ללכת, וחשבתי שאולי לקחת את הכדור על הבוקר 10 דקות לפני האוכל יעזור לי להתעורר- השאלה האם יהיה אפקט אחרי 10-15 דקות או שהאפקט של הויטמין C לוקח זמן?
ולסיום-
יש לכם רעיון איך להגיע לסקוואט ודדליפט אחרי ריצת 2000?
יוצא שאני רץ 2000 בבית ספר (או יותר גרוע- 3000) ואחרי 3-4 שעות הולך לאימון ואני די עייף...
עצות חוץ מכדורי קפאין/כוס קפה?

חפרתי, מקווה שתשרדו ותעזרוfacepalm

לגבי הכדורים לא יודע, אני לא רץ כבר בשיעורי ספורט כבר הרבה מאוד זמן יותר חשוב לי להתאושש לאימון הבא לדוגמה אתמול המורה שלי לקח אותי לקפיצה לרחוק (רצה להכניס אותי לנבחרת) והיום הרגשתי שלא ממש התאוששתי מהאימון האחרון, בקיצור מציע לך לוותר על זה..

• פותח/ת השרשור
לגבי הכדורים לא יודע, אני לא רץ כבר בשיעורי ספורט כבר הרבה מאוד זמן יותר חשוב לי להתאושש לאימון הבא לדוגמה אתמול המורה שלי לקח אותי לקפיצה לרחוק (רצה להכניס אותי לנבחרת) והיום הרגשתי שלא ממש התאוששתי מהאימון האחרון, בקיצור מציע לך לוותר על זה..
תבין, זה לא מורה רגיל אצלי- זה מורה משוגע, ממש ככה.
שנה שעברה לא רצתי והברזתי והגעתי למצב שהיה לי חודש אחרון ללימודים (25 יום) להשלים פאקינג 20 ריצות 2000 (כנגד כל שיעור וריצה שפיספסתי), או שאין לי תעודה (אישור של מחנך, סגן מנהל ומנהל) ואני רץ בחופש 30 ריצות 3000 :(
אני לא יכול להפסיד שיעור כי זה רק יפריע- אם הפסדתי שיעור = אני צריך להשלים שיעור עם כיתה אחרת, שזה אומר שיעור קשה בהרבה כי ישבצו אותי עם ט'+ ואז אני בכלל לא אלך על הרגליים.
אם הפסדתי ריצה אני צריך להשלים את הריצה עם כיתה אחרת על חשבון הפסקה.
אני צריך לרוץ 5~ ריצות 2000 במחצית, עוד 2 ריצות 3000 ועוד פעמיים 1000, נשרוד...
יש לי את הDAILY ONE CAP אם אתה רוצה... בפורום מכירה וקנייה, תסתכל על העצה שלי ותראה אם היא מתאימה לך.
לינק: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=38912
כרגע יש לי כבר את ה-DAILY TWO CAPS, לא מתכוון לזרוק את זה, אולי בעתיד אקנה.

קח מתי שנוח לך, העיקר שזה יכנס לגוף.
והריצה, מתמודדים. אף אחד מאיתנו לא יושב מול הטלוויזיה נח ואוכל כל היום כמו אנדי בולטון, פשוט מתמודדים.

תבין, זה לא מורה רגיל אצלי- זה מורה משוגע, ממש ככה.
שנה שעברה לא רצתי והברזתי והגעתי למצב שהיה לי חודש אחרון ללימודים (25 יום) להשלים פאקינג 20 ריצות 2000 (כנגד כל שיעור וריצה שפיספסתי), או שאין לי תעודה (אישור של מחנך, סגן מנהל ומנהל) ואני רץ בחופש 30 ריצות 3000 :(
אני לא יכול להפסיד שיעור כי זה רק יפריע- אם הפסדתי שיעור = אני צריך להשלים שיעור עם כיתה אחרת, שזה אומר שיעור קשה בהרבה כי ישבצו אותי עם ט'+ ואז אני בכלל לא אלך על הרגליים.
אם הפסדתי ריצה אני צריך להשלים את הריצה עם כיתה אחרת על חשבון הפסקה.
אני צריך לרוץ 5~ ריצות 2000 במחצית, עוד 2 ריצות 3000 ועוד פעמיים 1000, נשרוד...

כרגע יש לי כבר את ה-DAILY TWO CAPS, לא מתכוון לזרוק את זה, אולי בעתיד אקנה.
אני יכול לא להגיע כל השנה והמורה שלי עדיין יתן לי 100 🤘

• פותח/ת השרשור
קח מתי שנוח לך, העיקר שזה יכנס לגוף.
והריצה, מתמודדים. אף אחד מאיתנו לא יושב מול הטלוויזיה נח ואוכל כל היום כמו אנדי בולטון, פשוט מתמודדים.
עכשיו זה כסף קטן, 30 ק"ג סקוואט מתוך 60 ק"ג RM5, אבל בסקוואט כבד של 100 ושלבים מתקדמים זה ממש בעייתי... אין שום פתרון?
אני יכול לא להגיע כל השנה והמורה שלי עדיין יתן לי 100 🤘
כל כך כיף לך... :(

לא יודע איך שיעורי הספורט מתנהלים כיום, אני תמיד הייתי הולך את כל הריצות בשיעורי ספורט כדי שהאימון בחד''כ לא יפגע, והתאמצתי רק במגן ובבגרות וזה הספיק.

• פותח/ת השרשור
לא יודע איך שיעורי הספורט מתנהלים כיום, אני תמיד הייתי הולך את כל הריצות בשיעורי ספורט כדי שהאימון בחד''כ לא יפגע, והתאמצתי רק במגן ובבגרות וזה הספיק.
אצלי אם אני אלך המורה ירצח אותי, הוא יגיד "אחלה רון, אמרת שהשנה אתה רציני וככה אתה מתנהג? תקבל אותו יחס" או סתם יתעצבן ויעשה הרבה בעיות...
אין לי מה לעשות, חייב להתאמן בשיעור ספורט, נדפקתי :(

תכלס כל הילדים בוכים פה השיעורי ספורט כאילו זה חשוב ,
לא באים לשיעורים חוץ מהמבחנים סוף שנה
קשה לי להאמין שתקבל בראש אם לא תגיע לשיעורי ספורט .

• פותח/ת השרשור
תוציא פטור מספורט אם זה כזה חשוב לך
השאלה איך?
מה אני אגיד לרופאת משפחה- יש לי כאבי גב? היא תשלח לאורטופד וזה סתם סיבוך...
יש איזו דרך להוכיח שאני ספורטאי ואני יכול לקבל ככה פטור?
תכלס כל הילדים בוכים פה השיעורי ספורט כאילו זה חשוב ,
לא באים לשיעורים חוץ מהמבחנים סוף שנה
קשה לי להאמין שתקבל בראש אם לא תגיע לשיעורי ספורט .
הוא כבר נתן לי להשלים 20 ריצות 2000 ב-25 יום בשביל לא לרוץ בקיץ ולקבל תעודה, אז לא מסתכן שוב...

אני לא התאמנתי שיעור אחד אפילו (ולרובם גם לא הגעתי) וקיבלתי 55 ... אם אין לך בגרות ולפי הגיל שלך אתה גם לא קרוב לזה גם אם תקבל נכשל בספורט לאף אחד לא יהיה אכפת...וזה לא משהו שיפגע בך...

השאלה איך?
מה אני אגיד לרופאת משפחה- יש לי כאבי גב? היא תשלח לאורטופד וזה סתם סיבוך...
יש איזו דרך להוכיח שאני ספורטאי ואני יכול לקבל ככה פטור?

הוא כבר נתן לי להשלים 20 ריצות 2000 ב-25 יום בשביל לא לרוץ בקיץ ולקבל תעודה, אז לא מסתכן שוב...
באמת..אבל באמת שזה הכי לא בעיה בעולם להוציא פטור מכל דבר בבית ספר
במיוחד בספורט.

אני מניח שאתה בכיתה ח'...?
בכיתה ח' ו- ט' אין בגרויות, ולא מחשיבים לך את הציונים של כיתות אלו עם השנים הבאות ( י', י"א, י"ב ), ככה שאני לא רואה סיבה לא לחפף.

מה כל הסיפור? קצת אירובי פה, כדורגל שם בימי מנוחה יכול לעזור לך להתאושש טוב.

יש שמועות שאם אתה הולך לרופא ואומר שאתה עוסק בספורט תחרותי 5 פעמים בשבוע אתה מקבל פטור
אין לי מושג כמה זה נכון

• פותח/ת השרשור
אני לא התאמנתי שיעור אחד אפילו (ולרובם גם לא הגעתי) וקיבלתי 55 ... אם אין לך בגרות ולפי הגיל שלך אתה גם לא קרוב לזה גם אם תקבל נכשל בספורט לאף אחד לא יהיה אכפת...וזה לא משהו שיפגע בך...

אני מניח שאתה בכיתה ח'...?
בכיתה ח' ו- ט' אין בגרויות, ולא מחשיבים לך את הציונים של כיתות אלו עם השנים הבאות ( י', י"א, י"ב ), ככה שאני לא רואה סיבה לא לחפף.
אם זה היה מורה נורמלי, בכיף. אצלי המורה נתן לי ב-25 ימים 20 ריצות 2000 בשביל לקבל תעודה, אם לא הייתי רץ לא הייתה תעודה, מורה חולה נפש... :(

מה כל הסיפור? קצת אירובי פה, כדורגל שם בימי מנוחה יכול לעזור לך להתאושש טוב.
ריצת 2000 אחת והסקוואט נפגע באימון קל של 30 ק"ג, 50% מה-RM5, ושלא נדבר על 3000 או מקרים נדירים שעושים 2000, 5 דקות מנוחה ועוד 2000 (אם הזמנים לא טובים בריצה השנייה יש עוד 2000)...
יש שמועות שאם אתה הולך לרופא ואומר שאתה עוסק בספורט תחרותי 5 פעמים בשבוע אתה מקבל פטור
אין לי מושג כמה זה נכון
הבעיה שאני אצא ילד טמבל אם זה לא נכון, והסיכוי שזה באמת יקרה נשמע לי די נמוך...
"שלום, מה מביא אותך לכאן?"
"שלום, אני מתאמן בספורט תחרותי 5 פעמים בשבוע, וקשה לי בשיעורי ספורט בגלל זה..."
"מה אתה רוצה שאני אעשה? בעיה שלך"
"ביי"

אם זה היה מורה נורמלי, בכיף. אצלי המורה נתן לי ב-25 ימים 20 ריצות 2000 בשביל לקבל תעודה, אם לא הייתי רץ לא הייתה תעודה, מורה חולה נפש... :(

ריצת 2000 אחת והסקוואט נפגע באימון קל של 30 ק"ג, 50% מה-RM5, ושלא נדבר על 3000 או מקרים נדירים שעושים 2000, 5 דקות מנוחה ועוד 2000 (אם הזמנים לא טובים בריצה השנייה יש עוד 2000)...

הבעיה שאני אצא ילד טמבל אם זה לא נכון, והסיכוי שזה באמת יקרה נשמע לי די נמוך...
"שלום, מה מביא אותך לכאן?"
"שלום, אני מתאמן בספורט תחרותי 5 פעמים בשבוע, וקשה לי בשיעורי ספורט בגלל זה..."
"מה אתה רוצה שאני אעשה? בעיה שלך"
"ביי"
Tאו שבאותה מידה..
"שלום מה מביא אותך לכאן?"
"שלום,אני מתאמן בספורט תחרותי 5 פעמים בשבוע,וכמו שאתה יודע בתור רופא,הגוף צריך גם לנוח,ואימוני הספורט של הריצה ממש ממש מקשים עלי בהתאוששות והייתי שמח אם תוכל להציע לי פתרון,כבר כמה ימים אני קם ביום למחרת של אימוני הספורט לאימון ונכשל בו והתקדמותי מתעכבת"
"באיזה ספורט אתה עוסק?"
(כמובן שפה על תגיד חדר כושר כי אז יזרקו עלייך"
תגיד "הרמת משקולות אולימפיות"..זה כבר נשמע יותר ידידותי
באותה מידה שתקבל כן אתה יכול לקבל לא
מה שבטוח,נכון לעכשיו אתה טוחן מים וטוחן את עצמך בשיעורי ספורט.
החלטה שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית