עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רואה שלא ממליצים כאן הרבה על פולי עליון, אפשר לדעת למה?
אני עושה מתח עם משקל אבל סתם רציתי לדעת מה הופך את הפולי לפחות טוב.
יש לי במכון פלטות בפולי אם אני לא טועה עד יותר מ-150 ק"ג.זה לא שהוא לא טוב, הוא פשוט ברמת קושי יותר נמוכה ממתח.
במתח אתה לא יכול לעבוד עם משקל נמוך יותר ממשקל הגוף ולכן יש מין קפיצה למים עמוקים למתאמנים שרק התחילו לעבוד מתח ולכן השיפור הוא יותר בטווח חזרות מאשר משקלים, וכשאר מגיעים לרמה קצת יותר גבוהה אפשר להוסיף משקל עלייך.
אופציה שניה שאני נתקלתי בה במכון המעפן שלי זה שאין מספיק משקל (פלטות) בפולי ולכן הוא מיותר .
אל תחליף בחיים פולי במתח :Xיש לי במכון פלטות בפולי אם אני לא טועה עד יותר מ-150 ק"ג.
אתה חושב שלהחליף לפולי עליון יכול להיות בסדר?
כי פשוט החגורת משקל שיש לי במכון לא משהו וגם בפולי יותר נוח מבחינת המשקל
כן האמת שגם אני לא הבנתי מה רע, הם פשוט רואים שמדובר במכשיר אז הם שוללים מבלי לתת אפילו נימוק למה...עדיין לא הבנתי מה כלכך רע בפולי,תשלב ביחד את שניהם.
אני עושה דדליפט, אני עובד FBW, אני עושה סט אחד דדליפט משקל שיא ו-3 חימום.בסך הכל לדעתי זה תרגיל טוב אם יש לך שם מספיק משקל. הוא יכול להיות אופציה טובה לעבודה בטווח יותר גבוה כמו 10 נניח.
בכל מקרה לא הייתי עושה גם מתח וגם פולי באותו אימון. הייתי אם כבר עושה תרגיל כמו מתח או פולי, ותרגיל שני חתירה כשלהיא או דדליפט.
אתה לא חייב לעשות את שניהם 3 סטים אבל שיהיה לך לפחות סט אחד שיהיה קשה.
כן כמובן, בינתיים אני עושה מתח עם משקל.אתה עושה גם מתח?
אתה יכול לעבור לדעתי לפולי כל עוד הוא מספק לך מספיק התנדגות אין עם זה בעיה.
חחחחחחחחחחחח ענק!מתח ופולי הם כמו תאומים
רק שאחד גיי
חחחחחחחחחחחח ענק!
מסכים.
כן כמובן, בינתיים אני עושה מתח עם משקל.
ולא הייתי חושב על לעבור לפולי אם אין מספיק התנגדות, ממה שאני זוכר יש פלטות של יותר מ-150 ק"ג, זה יספיק להרבה.
חחחח ...... נלחץ לך ה ח.
אותו דבר אם יש מספיק משקל.