עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קפאין של פרולאבשלום ,
איזה תוסף לפני אימון אתם ממליצים ?
נ.ב ,אני מתאמן חצי שנה...
תודה 😃
אני רואה שזה בקפסולות ,לוקחים קפסולה לפני כל אימון ?קפאין של פרולאב
לא, אתה לוקח כמו שאתה מרגיש אם באותו יום אתה מרגיש עייף תקח אם לא אז לא, לפני שאתה מתחיל לקחת שבוע אל תצרוך קפאין (קולה קפה שוקו ותה ..) כדי למקסם את ההשפעה וגם בזמן שאתה לוקח עדיף לך לצרוך כמה שפחות כי אז זה יאבד את האפקט ותצטרך לעלות את המינון..אני רואה שזה בקפסולות ,לוקחים קפסולה לפני כל אימון ?
אני לא צורך דברים עם קפאין בכלל ,ככה שנראה לי שזה יעבוד טוב ,אבל ביום שאני ארגיש שאני עייף ,לקחת קפסולה אחת או שאפשר יותר ?לא, אתה לוקח כמו שאתה מרגיש אם באותו יום אתה מרגיש עייף תקח אם לא אז לא, לפני שאתה מתחיל לקחת שבוע אל תצרוך קפאין (קולה קפה שוקו ותה ..) כדי למקסם את ההשפעה וגם בזמן שאתה לוקח עדיף לך לצרוך כמה שפחות כי אז זה יאבד את האפקט ותצטרך לעלות את המינון..
תתחיל מאחת אין טעם לקחת סתם יותר ברגע שאתה רואה שאחת כבר לא משפיעה תקח 1.5 , תקח על בטן ריקה 30-45 דקות לפני אימון..אני לא צורך דברים עם קפאין בכלל ,ככה שנראה לי שזה יעבוד טוב ,אבל ביום שאני ארגיש שאני עייף לקחת קפסולה אחת או שאפשר יותר ?
תודה רבה על העזרה 😃תתחיל מאחת אין טעם לקחת סתם יותר ברגע שאתה רואה שאחת כבר לא משפיעה תקח 1.5 , תקח על בטן ריקה 30-45 דקות לפני אימון..
יש פה פורום של קנייה ומכירה תחפש שם, בארץ זה די בעייתי להשיג תחפש בגוגל.תודה רבה על העזרה 😃
אם אתה מכיר מקום טוב שאפשר לקנות את הקפאין, אני אשמח שתגיד לי.